Miksi emme veloita järjestelypalkkiota lainoistamme?

3/4/2019
2
minuuttia
Miksi emme veloita järjestelypalkkiota lainoistamme?

Qredin tiimi

Meiltä kysytään usein, paljonko me perimme järjestelypalkkiota/avausmaksua lainoistamme. Tähän kysymykseen vastaamme totuudenmukaisesti, että 0€.

Emme myöskään harrasta nostokuluja, ylläpitomaksuja tai muitakaan tämän tyylisiä piilokuluja. Tavanomaisten pankkien asiakkaina olemme tottuneet siihen, että lainan hinta on vain osa kokonaiskustannusta, sillä pakettiin kuuluu paljon muutakin maksettavaa.

Miksi emme peri kuluja, jotka kaikki maksaisivat vanhasta tottumuksesta?

Mielestämme ketään ei pidä pakolla sitoa tuotteeseemme. Lainanottajalla tulee olla mahdollisuus päättää, kuinka pitkäksi aikaa hän haluaa lainaansa pitää.

Pankit perivät perinteisesti isohkot lainan kokonaishintaan verrattuna olevat järjestelypalkkiot lainaa myöntäessään. Tätä maksua ei koskaan hyvitetä takaisin, vaikka yrittäjä maksaisi ottamansa lainan takaisin seuraavan viikon aikana. Näin osittain varmistutaan, että asiakkaalla ei ole kiirettä maksaa lainaansa pois ja siten lopettaa asiakkuuttaan ennenaikaisesti.

Laina-ajan pituudesta

Me Qred Yrityslainalla käymme asiakkaan kanssa hänen lainatarpeensa läpi, laskemme yhdessä, mikä laina-aika voisi tulla kyseeseen ja teemme lainasopimuksen. Mutta yrittäjyydessä, kuten elämässä yleensäkin, tilanteet saattavat odottamatta muuttua ja alkuperäiset aikataulut menevät uusiksi. Silloin voi olla tärkeää, että lainasopimuskin avataan uudelleen.

Jos yrittäjä haluaa maksaa yrityslainansa kokonaisuudessaan pois aikaisemmasta lainasopimuksesta poiketen vaikka seuraavana päivänä, se on mahdollista. Hän vain maksaa lainaamansa pääoman meille takaisin ja meitä yhdistävä sopimus raukeaa. Tässä tapauksessa järjestelypalkkioiden, avausmaksujen tai muiden puuttuessa, yrittäjä tulee maksaneeksi lainapääoman lisäksi kuukausikulut vain niiltä kuukausilta, kun laina on ollut aktiivinen.

Lainan ennenaikainen takaisinmaksu

Avausmaksun tai järjestelypalkkion puuttuminen voi omalta osaltaan ennenaikaistaa lainan takaisinmaksua. Meillä ei ole mitään tätä vastaan. Lainamme on suunniteltu niin, että se tulee tarpeeseen nopeasti silloin, kun sitä haetaan ja on käytettävissä vain sen ajan, kun siitä on hyötyä. Meidän ei tarvitse pakottaa ketään sitoutumaan pitkiin laina-aikoihin emmekä rankaista siitä, että maksusuunnitelmaa halutaankin lyhentää.

Asiakaspalvelijamme vastaavat yrittäjien yhteydenottoihin päivittäin klo 8.00 - 18.00. Toivomme, että avoin ja rehti toimintaperiaatteemme vakuuttaa lainan tarvitsijat ja eri rahoittajia vertailevat yrittäjät. Tarjouksen pyytäminen meiltä ei maksa mitään eikä se ole sitova. Jos haluat tietää, paljonko sinun mahdollinen lainasi tulisi maksamaan, kokeile!

Jos kiinnostaa, voit lukea lisää toimintaperiaatteistamme täältä: vastuullinen luotonanto.

Takaisin etusivulle.

🇸🇪 Sverige
🇳🇱 Nederland
🇫🇮 Suomi
🇩🇰 Danmark
🇳🇴 Norge
🇧🇷 Brazil