Qred Yrityslaina ja Accountor Finago yhteistyöhön

23/4/2020
2
minuuttia
Qred Yrityslaina ja Accountor Finago yhteistyöhön

Ulla Helanti

Marketing Manager
Qred

Qred Yrityslaina on solminut Accountor-konserniin kuuluvan Accountor Finagon kanssa yhteistyösopimuksen. Sopimuksen myötä Qredin yrityslainat tulevat Accountor Finagon asiakkaiden saataville. Kahden markkinajohtajan yhteistyön avulla pyritään auttamaan PK-yrityksiä näinä haastavina aikoina.

”Tällä hetkellä monet yritykset tarvitsevat taloudellista apua. Me Accountor Finagolla haluamme tukea yrityksiä sellaisilla rahoituspalveluilla, jotka sopivat heille parhaiten. Yhteistyössä Qredin kanssa voimme tarjota yrityslainaa, joka ei sisällä piilokuluja. Myös sen hakemusprosessi on ketterä eli helppo ja nopea. Yrityslainat ovat lisäksi vakuudettomia, mikä vähentää yrittäjien riskiä näinä epävarmoina aikoina”, sanoo Accountor Finagon kumppanuuksista ja ekosysteemeistä vastaava Kyösti Järnefelt.

Yhteistyökumppanuus saatiin käyntiin viikossa. Kumppanuuden myötä Accountor Finagon asiakkaat voivat hakea Qrediltä vakuudetonta yrityslainaa investointeihin ja käyttöpääomatarpeisiin. Yhteistyön avulla pyritään turvaamaan Accountorin asiakkaiden rahoitus ja auttamaan yhä useampaa suomalaista pienyritystä.

“Uusi kumppanuus Accountorin kanssa on meille merkittävä. Qred on Pohjoismaiden markkinajohtaja nettipohjaisessa pienyritysrahoituksessa, joka siirtää perinteisen yritysrahoituksen kivijalkapankeilta verkkoon ketterämmille palveluntarjoajille. Haluamme tuoda yritysrahoituksen osaksi yrittäjän päivittäisiä palveluita. Kumppanuus Accountorin kanssa tuo yrityslainat yhä useamman pienyrittäjän saataville”, kertoo Thomas Jansson, Qredin Suomen maajohtaja.

Accountor Finagon asiakkaita on tiedotettu yhteistyöstä yrityksen verkkosivuilla. Qredin yrityslainat ovat olleet Accountorin asiakkaiden saatavilla maaliskuusta lähtien. Lainanhakuprosessi on nopea ja asiointi hoituu kokonaan verkossa. Qred lähettää asiakkaille lainatarjouksen tunnissa ja yritys saa rahat käyttöönsä päivässä.

“Useat yritykset tarvitsevat nyt nopeita päätöksiä. Qredin hyödyntämän koneoppimisen ja digitaalisen lainanmyöntöprosessin avulla lainahakemukset saadaan käsiteltyä nopeasti ja huolellisesti”, Thomas Jansson jatkaa.

Accountor
Accountor on talous- ja henkilöstöhallinnon ohjelmistoratkaisuihin sekä ulkoistuspalveluihin erikoistunut konserni, jonka palveluksessa on yli 2500 ammattilaista 7 maassa. Yhtiön toiminta-ajatuksena on auttaa asiakkaitaan hyödyntämään modernin teknologian ja digitalisoinnin tarjoamia mahdollisuuksia jokapäiväisessä tekemisessään. Yhtiön pääkonttori on Espoossa. Suomen lisäksi yhtiö toimii Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Hollannissa, Venäjällä ja Ukrainassa. Accountor-konsernin liikevaihto vuonna 2018 oli 240 M€.​
www.accountor.com

Qred
Qred on Pohjoismaiden nopeimmin kasvava rahoitusalan yritys ja markkinajohtaja alle sadantuhannen euron yrityslainoissa. Suomessa Qred toimii nimellä Qred Yrityslaina. Qred tarjoaa yrityslainoja Suomen lisäksi Ruotsissa, Tanskassa ja Alankomaissa. Yritys on myös laajentamassa toimintaansa kasvavalle Brasilian markkinalle. Qred on perustamisensa jälkeen lainoittanut pienyritysten tarpeita yli 300 miljoonalla eurolla. Qred hyödyntää toiminnassaan pitkälle kehitettyä automaatiota ja koneoppimista, jotka mahdollistavat lainan käsittelykulujen ja luottotappioiden minimoimisen sekä ensiluokkaisen palvelukokemuksen loppuasiakkaalle. Qredin liikevaihto vuonna 2019 oli 18,1 miljoonaa euroa, ja yrityksellä on tällä hetkellä noin 75 työntekijää Helsingissä, Tukholmassa, Malmössä, Riiassa ja Sao Paulossa. Vuonna 2020 Financial Times nimitti Qredin Euroopan 10 nopeimmin kasvavan yrityksen joukkoon.

🇸🇪 Sverige
🇳🇱 Nederland
🇫🇮 Suomi
🇩🇰 Danmark
🇳🇴 Norge
🇧🇷 Brazil