Naisyrittäjälaina

28/11/2017
2
minuuttia
Naisyrittäjälaina

Qredin tiimi

Tämä laina kai joutaisi jo nimensä puolesta historian romukoppaan! Yllättävää varmasti monelle, että asia on jo hoidettu, sillä naisyrittäjälainan nimellä kulkevaa lainaa ei ole ollut enää aikoihin. Finnvera ei tarjoa enää tuota miltei kuuluisaksi tullutta yrityslainaansa vaan nyt sen kaikki lainat ovat avoimia aivan kaikille ja näin on ollut jo vuodesta 2012.

Naisyrittäjälaina ja sen todellinen missio

Naisyrittäjälaina perustettiin aikoinaan kannustamaan naisia mukaan liike-elämään ja oman yrityksensä perustamiseen. Naiset saivat sukupuolensa perusteella n. puolen prosentin korkoedun mieskandidaatteihin verrattuna hakiessaan Finnveralta naisyrittäjälainaa 1990-luvulta lähtien.

Markkinoinnin asiantuntijat Finnveralla osasivat brändätä lainan todella hyvin, sillä se tuli nopeasti suosituksi ja sai osakseen paljon myötätuntoa, josta se voi edelleen nauttia jopa siinä määrin, että monet lainaa tänä päivänä tarvitsevat yrittäjänaiset haluaisivat sitä vielä kaikkien näiden vuosien jälkeen hakea.

Finnveralta aikoinaan ilmoitettiin, että pienlainan ollessa naisyrittäjälainan kanssa hyvin samanlainen tuote, toinen päätettiin vetää valikoimasta. Se, että poistettava tuote oli juuri naisyrittäjälaina ei varmaankaan yllätä tasa-arvon nimissä ketään sen verran vanhanaikaiselta tuo nimi kuulostaa.

Vanhanaikainen ehkä kyllä ja tämänhetkiseen yhteiskuntaan kaiketi jo sopimatonkin, mutta täytyy sanoa, että tuolla lainalla on lempeä kaikupohja!

Finnveralla on vaikka mitä muita yrityslainoja valikoimassaan, on investointi- ja käyttöpääomalainaa, henkilökohtaista yrittäjän lainaa, on apua kasvuun ja kansainvälistymiseen, siltarahoitukseen... siis paljon hyviä tuotteita, joista moni varmasti löytää tarvitsemansa.

Yksi sieltä taitaa kuitenkin puuttua: nopea täsmälaina yrittäjän tarpeisiin ja vielä niin, että rahat ovat yrityksen tilillä samana päivänä.

Me tarjoamme nais- ja miesyrittäjille yrityslainaa tasapuolisin ehdoin

Me emme katso sukupuoleen, mutta emme ikään, kansallisuuteen, uskontoon, väriin tai muuhunkaan, millä ei ole vaikutusta meiltä lainaa hakevan yrityksen liiketoimintaan.

Me myönnämme 1.000 - 50.000 euron arvoisia yrityslainoja kk:sta vuoteen ja vaikka päätösprosessimme on nopea (lupaamme tarjouksen tunnin sisällä, kun olemme vastaanottaneet lainahakemuksen) ja vastuullinen, me ehdimme käydä läpi yrityksen tunnusluvut niin, että jokaisen lainan suuruus on suhteessa meiltä lainaa hakevan yrittäjän ja hänen yrityksensä maksukykyyn.

Tällä hetkellä asiakkaistamme on naisia hieman alle puolet. He pyörittävät suurimmaksi osaksi 1-2 hengen yrityksiä ja ovat, kuten miesasiakkaammekin, sijoittuneet ympäri Suomea, eniten kuitenkin suurimpien kaupunkiemme läheisyyteen. Naisyrittäjämme keski-ikä on vähän päälle 40 vuotta ja hän työskentelee tyypillisimmillään kampaamo- tai hyvinvointipalveluissa.

🇸🇪 Sverige
🇳🇱 Nederland
🇫🇮 Suomi
🇩🇰 Danmark
🇳🇴 Norge
🇧🇷 Brazil