Palautteet ja valitukset

Haluaisin antaa palautetta tai ideoita siitä, kuinka voisitte parantaa palveluanne.

Qred arvostaa asiakkaiden mielipiteitä. Pyrimme aina kehittämään ja parantamaan palveluamme. Haluamme tietää, mitä ajattelet tuotteistamme ja palveluistamme, ja arvostamme palautettasi. Palautteesi käsittelee ja arvioi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta vastaava tiimi.

Voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@qred.com tai puhelimitse numeroon 09 424 503 99 (pvm/mpm).

En ole tyytyväinen – kuinka voin tehdä valituksen?

Jokaisella on oikeus hyvään palveluun ja saada pieleen menneet asiat korjatuksi. 

Jos olet tyytymätön, ota ensin yhteyttä Qredin asiakaspalveluun. He haluavat selvittää ongelmat tai väärinkäsitykset ja voivat viedä näkemyksesi myös eteenpäin. Pyrimme käsittelemään kaikki valitukset nopeasti, tehokkaasti ja hyvässä hengessä. Varmistamme lisäksi, että kaikki huolesi huomioidaan ja hyödynnetään mahdollisuutena kehittää palveluamme ja tuotteitamme.

Yritämme aina kuin mahdollista ratkaista asian jo ensimmäisen yhteydenottosi aikana. Mikäli tämä ei ole mahdollista tai olet tyytymätön tarjottuun lopputulokseen, jatka lukemista seuraavaan kappaleeseen.


Mitä tapahtuu, jos olen tyytymätön saamaani lopulliseen vastaukseen?

Jos olet tyytymätön saamaasi vastaukseen, suosittelemme, että lähetät virallisen valituksen Qredin valitusasiamiehelle tästä. Valitusasiamies tarkastelee asian perusteellisesti ja  puolueettomasti sekä tekee uuden arvion.

Kirjallisen pyynnön tulee sisältää täydet tiedot tapauksesta. Valitusasiamiehen tulee saada tietää, mitä edellisissä yhteydenotoissa tapahtui, miksi et ole tyytyväinen ja miten haluaisit meidän ratkaisevan tapauksen.

Saat vastauksen heti, kun lopullinen päätös on tehty, kuitenkin viimeistään 15 työpäivän kuluessa virallisen valituksen lähettämisestä. Jos emme pysty ratkaisemaan tapaustasi tässä määräajassa, otamme sinuun yhteyttä kertoaksemme, miksi käsittely kestää kauemmin ja miten etenemme valituksesi käsittelyn suhteen.

Muista, että valitusasiamies tarkistaa vain Qredin asiakaspalvelun aiemmin käsittelemät tapaukset. Jos ensimmäinen yhteydenottosi tapahtuu suoraan meihin, pyydämme sinua kääntymään asiakaspalvelun puoleen.

Valitukset käsitellään maksupalveludirektiivin ja Ruotsin Finanssivalvonnan antamien ohjeiden mukaisesti.


Heading

Newsletter

By submitting my data, I agree to Qred’s processing of personal data. You can read more in our privacy policy.

🇸🇪 Sverige
🇳🇱 Nederland
🇫🇮 Suomi
🇩🇰 Danmark
🇳🇴 Norge
🇧🇷 Brazil

🇸🇪 Sverige
🇳🇱 Nederland
🇫🇮 Suomi
🇩🇰 Danmark
🇳🇴 Norge
🇧🇷 Brazil