Jokainen yritys tarvitsee joskus apua

Yrittäjinä tiedämme, kuinka hankalaa tarvittavan rahoituksen järjestäminen liiketoiminnalle voi olla. Siksi me Qredillä pyrimme tarjoamaan pienyrityksille rahoitusta mahdollisimman yksinkertaisesti ja joustavasti.

Talvikausi on haastava, sillä silloin pyörät eivät liiku. Yritysrahoitus auttoi laajentamaan autojen ohjelmointiin.

Jani Parkkonen, Gatemania

Yritysrahoitus auttoi meitä joulusesonkiin valmistautumisessa. Meiltä tuli uusi tuote markkinoille ja sen lanseeraminen vaati paljon satsauksia niin raaka-aineisiin kuin tarvikkeisiin.

Marko Mäkilä, Vaskion Mauste

Lokakuun loppuun mennessä piti saada hankittua noin viiden kuukauden myyntiä vastaava varasto. Siinä tuli yritysrahoitus loistavasti apuun.

Anu Rainela-Lankinen, Alnilam

7200
%
kasvua
150
+
ammattilaista
7
markkina-aluetta
5000
+
luotua työpaikkaa

2015

Qred perustettiin Tukholmassa missionaan parantaa pienyritysten kokemuksia rahoituksesta ja asettaa heidän tarpeensa etusijalle.

2016

Qred aloittaa toimintansa Suomessa ja avaa konttorit sekä Helsinkiin että Latviaan.

2017

Qred avaa portit Tanskan markkinalle.

2018

Qred laajentaa toimintaansa Alankomaihin.

2019

Qred alkaa tarjoamaan laskurahoitusta Ruotsissa ja alkaa perustamaan liiketoimintaa myös Brasiliaan.

2020

Qred aloittaa liiketoiminnan Belgiassa ja Financial Times listaa yrityksen Euroopan kahdeksanneksi nopeimmin kasvavaksi.

2021

Qred tuo Ruotsissa markkinoille Qred Visan - uuden pienyrityksille suunnatun luottokortin.

Qredin tarina

Olipa kerran nuori lahjakas yrittäjä, jolla oli ajatus perustaa yritys. Yrityksen perustamisvaiheessa kaikki oli uutta ja jännittävää. Niinpä tämä tuleva yrittäjä käveli ensitöikseen lähimpään pankkiin ilmoittamaan, että hän halusi avata uudelle liiketoiminnalleen pankkitilin, jolle hän halusi tallettaa kymmenentuhatta euroa.

Hän kertoi innokkaasti suunnitelmistaan yritystoiminnan suhteen, minkä jälkeen pankinjohtajan tiedusteli, miksi yrittäjä oli valinnut juuri hänen pankkinsa. Tämä yllätti hetkellisesti, sillä olihan kyseinen pankki juuri valittu vuoden yrittäjäpankiksi, mutta nöyränä miehenä yrittäjä kertoi suunnitelmistaan yritystoiminnan suhteen ja ilmoitti valinneensa kyseisen pankin, koska se tuntui hyvältä pankilta uudelle yritystoiminnalle.

15 minuutin tapaamisen jälkeen pankinjohtaja ilmoitti, että liiketoiminta ei vaikuttanut toimivalta ja tästä syystä yritystä ei voida kelpuuttaa pankin asiakkaaksi. Päätös oli yrittäjälle melkoinen isku päin kasvoja. Miten se oli mahdollista? Eihän hän halunnut lainata pankilta rahaa vaan päinvastoin tallettaa osakepääomansa pankin konttoriin. Voisiko pankinjohtaja olla oikeassa, että hänestä ei ollutkaan yrittäjäksi? Onneksi löytyi toinen pankki, joka suostui avaamaan pankkitilin, ja näin ollen yritystoiminta voitiin potkaista käyntiin.Kyseinen yrittäjä olin minä. Jälkeenpäin olen saanut kuulla että en ollut yksin, vaan lukemattomia muitakin yrittäjiä on nöyryytetty pankkien toimesta.

Lue lisää

Voit luottaa meihin

Bisnode tarjoaa meille taloustiedot, joiden avulla pystymme mitoittamaan tarjouksemme oikein.

Visma Sign mahdollistaa tarjousten nopean sähköisen allekirjoituksen.

Geotrust SSL-sertifikaatti on tae siitä, että toimittamasi tieto on asianmukaisesti salattu.

Olemme Suomen Yrittäjien jäseniä.

Qredin tiimi

Töihin Qredille

Etsimme jatkuvasti vahvistusta kasvavaan tiimiimme.
Tutustu avoimiin paikkoihin:

Katso lisää

Ota yhteyttä

Olemme olemassa pienyrityksiä varten. Ota yhteyttä, niin katsotaan, miten voimme parhaiten auttaa sinunkin yritystäsi!
Tavoitat asiakaspalvelumme arkisin klo 8.00 - 18.00.

🇸🇪 Sverige
🇳🇱 Nederland
🇫🇮 Suomi
🇩🇰 Danmark
🇳🇴 Norge
🇧🇷 Brazil