Qredistä

Jokainen yritys tarvitsee joskus apua

Yrittäjinä tiedämme, kuinka hankalaa tarvittavan rahoituksen järjestäminen liiketoiminnalle voi olla. Siksi me Qredillä pyrimme tarjoamaan pienyrityksille rahoitusta mahdollisimman yksinkertaisesti ja joustavasti.

Talvikausi on haastava, sillä silloin pyörät eivät liiku. Yritysrahoitus auttoi laajentamaan autojen ohjelmointiin.

Jani Parkkonen, Gatemania

Yritysrahoitus auttoi meitä joulusesonkiin valmistautumisessa. Meiltä tuli uusi tuote markkinoille ja sen lanseeraminen vaati paljon satsauksia niin raaka-aineisiin kuin tarvikkeisiin.

Marko Mäkilä, Vaskion Mauste

Lokakuun loppuun mennessä piti saada hankittua noin viiden kuukauden myyntiä vastaava varasto. Siinä tuli yritysrahoitus loistavasti apuun.

Anu Rainela-Lankinen, Alnilam

7200
%
kasvua
150
+
ammattilaista
7
markkina-aluetta
5000
+
luotua työpaikkaa

2015

Qred perustettiin Tukholmassa missionaan parantaa pienyritysten kokemuksia rahoituksesta ja asettaa heidän tarpeensa etusijalle.

2016

Qred aloittaa toimintansa Suomessa ja avaa konttorit sekä Helsinkiin että Latviaan.

2017

Qred avaa portit Tanskan markkinalle.

2018

Qred laajentaa toimintaansa Alankomaihin.

2019

Qred alkaa tarjoamaan laskurahoitusta Ruotsissa ja alkaa perustamaan liiketoimintaa myös Brasiliaan.

2020

Qred aloittaa liiketoiminnan Belgiassa ja Financial Times listaa yrityksen Euroopan kahdeksanneksi nopeimmin kasvavaksi.

2021

Qred tuo Ruotsissa markkinoille Qred Visan - uuden pienyrityksille suunnatun luottokortin.

2022

Qred aloittaa toiminnan Norjassa.

2023

Qredistä tulee pankki.

Kun meistä tuli Qred

Vuonna 2015 halusimme kääntää perinteisen rahoittamisen kelkkaa ja lähdimme muuttamaan pienten yritysten rahoituspalveluita. Pienet yritykset eivät ole saaneet tarvitsemaansa palvelua suurilta, perinteisiltä pankeilta ja rahoitus yrityksen pyörittämiseen ja kasvattamiseen on jäänyt kankeiden prosessien jalkoihin.

Puhumme nyt syvällä kokemuksen rintaäänellä. Olemme olleet samassa tilanteessa, jossa sadat yrittäjät ovat päivittäin. Tässä on siis meidän tarinamme.

Nuori yrittäjän alku nimeltä Emil halusi rakentaa jotakin omaa ja perustaa yrityksen. Yrityksen perustaminen oli askel kohti tuntematonta - edessä oli mahdollisuuksia ja haasteita, joihin ei voinut etukäteen valmistautua.

Ensimmäisenä Emil halusi avata pankkitilin ja tallettaa sille 10 000 euroa. Emil asteli pankkiin toiveikkaana ja kertoi pankkiirille lupaavasta liiketoimintasuunnitelmastaan. Toimivasta suunnitelmasta huolimatta pankkiiri ei ollut vakuuttunut Emilin yrityksen kannattavuudesta ja kohteliaasti kieltäytyi uudesta asiakkuudesta. Tässäkään tarinassa sinnikäs yrittäjä ei luovuttanut vaan jatkoi yrittämistä kunnes löysi pankin, joka hyväksyi hänen uuden yrityksensä asiakkaaksi. 

Valitettava totuus on se, että tämä on varsin tavanomaista. Pienet yritykset joutuvat usein tilanteeseen, jossa heitä ei oteta vakavasti, he eivät saa henkilökohtaista palvelua ja heille ei kuulu samat rahoituspalvelut kuin suuremmille yrityksille. 

Tästä syystä päätimme vuonna 2015 perustaa Qredin - jotta pienyrittäjät saavat heidän tarpeisiinsa sopivia rahoituspalveluita. Rahoituspalvelut kuuluvat pienyrityksille, sillä luovathan yrittäjät päivittäin tuhansia uusia työpaikkoja ja rakentavat tulevaisuutta koko yhteiskunnalle. 

Toimimme tällä hetkellä kuudessa maassa ja olemme yksi pohjoismaiden nopeimmin kasvavista fintech-yrityksistä. Sen lisäksi, että olemme johtava pienyritysrahoittaja,  olemme myös Euroopan uusin pankki. Seuraavaksi aiomme olla Euroopan johtavin pienille yrityksille suunnattu pankki. Haluamme, että kaikki yritykset saavat samanarvoisen kohtelun yrityksen koosta riippumatta.

Koneoppimiseen ja tekoälyyn perustuvan järjestelmämme avulla voimme analysoida asiakkaan maksuvalmiuden sekunneissa ja siirtää rahat yrityksen tilille minuuteissa. Olemme auttaneet yli 100 000 yrittäjää joustavien rahoitusratkaisujen avulla ja olleet mukana luomassa yli 40 000 uutta työpaikkaa vuosien varrella. Olemme täällä tekemässä pienyrittäjien elämästä helpompaa ja muuttamassa perinteisten pankkien kenttää.  

Lue lisää

Voit luottaa meihin

Bisnode logo

Bisnode tarjoaa meille taloustiedot, joiden avulla pystymme mitoittamaan tarjouksemme oikein.

Visma logo

Visma Sign mahdollistaa tarjousten nopean sähköisen allekirjoituksen.

Geotrust logo

Geotrust SSL-sertifikaatti on tae siitä, että toimittamasi tieto on asianmukaisesti salattu.

Jäsenyritys logo

Olemme Suomen Yrittäjien jäseniä.

Qredin tiimi

Töihin Qredille

Etsimme jatkuvasti vahvistusta kasvavaan tiimiimme.
Tutustu avoimiin paikkoihin:

Katso lisää

Ota yhteyttä

Olemme olemassa pienyrityksiä varten. Ota yhteyttä, niin katsotaan, miten voimme parhaiten auttaa sinunkin yritystäsi!
Tavoitat asiakaspalvelumme arkisin klo 8.00 - 18.00.