Asiakaspalvelumme on tänään 17.11. poikkeuksellisesti avoinna klo 8.00-17.00. Voit olla meihin yhteydessä sähköpostitse asiakaspalvelu@qred.com, niin vastaamme sinulle mahdollisimman pian asiakaspalvelun aukioloaikojen puitteissa.

Puhelinpalvelumme on toistaiseksi pois käytöstä toimintahäiriön vuoksi. Vikaa korjataan parhaillaan ja voit olla sillä aikaa meihin yhteydessä sähköpostitse asiakaspalvelu@qred.com tai laittaa viestiä chatissa.

Liity Qredin kumppaniksi

Qred mahdollistaa rahoituksen yritysasiakkaillesi

Ovatko asiakkaasi yrityksiä tai yrittäjiä? Qredin kumppanina voit sekä kasvattaa omaa myyntiäsi että auttaa asiakasyrityksiäsi kasvamaan ja investoimaan Qredin nopean, reilun ja joustavan rahoituksen avulla.

Samanaikaisesti kasvatat omia tulojasi, sillä maksamme sinulle komissiota jokaisesta kauttasi tulleesta lainasta.
Liity kumppaniksi!

Mitä kumppanuus Qredin kanssa tarkoittaa?

Qredin kumppanina saat palkkion, kun autat asiakasyrityksiäsi menestymään heille sopivan rahoituksen avulla. Qred tarjoaa joustavia rahoitusratkaisuja kaikenkokoisille yrityksille.

Asiakkaasi saattaa tarvita rahoitusta tuotteesi tai palvelusi ostoon, leasing-auton käsirahaan tai varaston täydentämiseen. Qredin avulla voit kehittää liiketoimintaasi tarjoamalla asiakasyritystesi tarpeisiin soveltuvaa rahoitusta lisäpalveluna. Lisäksi palkitsemme sinut – kumppanimme – komissiolla jokaisesta kauttasi tulleesta lainasta. Tämä tekee kumppanuudesta Qredin kanssa fiksun valinnan sekä sinulle että asiakkaillesi.
 • Parasta yhteistyössä Qredin kanssa on ollut yhteinen halu ajaa asioita eteenpäin. Suosittelen lämpimästi ottamaan yhteyttä Qrediin, jos olet kiinnostunut lisätuloista.
  Jarno Paananen
  Myyntiapu
 • Yhteistyö Qredin kanssa helpottaa asiakkaan ostopäätöstä, sillä asiakas voi jakaa markkinoinnin investoinnin useammalle kuukaudelle. Päästään nopeammin liikkeelle, ja saadaan myös markkinoinnin tuloksia hyvissä ajoin aikaiseksi.
  Eero Peurala
  POPUP AGENCY

Kumppanuuden edut:

 • Kasvata tuotteesi/palvelusi myyntiä
 • Vähemmän kitkaa, korkeampi konversio
 • Ei kustannuksia, sitoutumispakkoa tai vaivannäköä – vain palkitsevia mahdollisuuksia
 • Komissio jokaisesta toteutuneesta lainasta
 • Qred on vastuussa rahoitusriskistä

Aloitetaan heti

Liittyminen Qredin kumppaniksi on nopeaa ja helppoa – aivan kuten yrityslainan hakeminen Qrediltä. Ota yhteyttä kumppanuustiimiimme, niin keskustellaan juuri sinulle ja asiakkaillesi sopivista ratkaisuista.

Get started

Miten haluaisit tarjota asiakkaillesi rahoitusta?

We offer partners two ways of onboarding customers into Qred:
Hakulomake
Lisää Qredin widget verkkosivustollesi. Voit halutessasi muokata widgettiä lisäämällä esimerkiksi oman logosi.
Widget luo hakemuslomakkeen sivullesi.
or
API
Integroi Qred API ohjelmistoosi.
APIn avulla palvelusi kommunikoi suoraan järjestelmämme kanssa, mikä tekee asiakastietojen toimittamisesta erityisen helppoa ja nopeaa.

Muita vaihtoehtoja

Laskeutumissivu
Rakennamme yrityksellesi personoidun laskeutumissivun, jonne voit ohjata asiakkaitasi.
tai
Partnerportaali
Saat pääsyn partneriportaaliin, jossa voit suoraan lisätä hakemuksia!

Usein kysytyt kysymykset

Miksi sinun tulisi liittyä Qredin kumppaniksi?

Qredin kumppanina hyödyt lukuisista eduista. Ensinnäkin kumppanuuden mahdollistaman yksinkertaisen rahoituksen avulla voit kasvattaa myyntiäsi ja laajentaa asiakaskuntaasi. Toiseksi saat komission jokaisesta toteutuneesta lainasta. 

Myytkö esimerkiksi tuotteita tai palveluita toisille yrityksille? Kumppanuus Qredin kanssa auttaa asiakkaitasi saamaan nopean ja luotettavan rahoituksen tuotteidesi ostamiseen. Kumppaninamme voit auttaa toisia yrityksiä kasvamaan, investoimaan ja innovoimaan. Auttamisen lisäksi sinut palkitaan komissiolla – kaikki voittavat.

Etusi kumppanina: 

 • Komissio jokaisesta kauttasi tulleesta yrityslainasta
 • Kasvata myyntiäsi tarjoamalla asiakkaillesi ketterää rahoitusta 
 • Laajenna liiketoimintasi kattavuutta tai asiakaskuntaasi
 • Qred vastaa rahoitusriskistä: sinulle turvallista ja riskitöntä

Kuka voi liittyä Qredin kumppaniksi?

Qredin kumppaniksi voivat liittyä kaikki yritykset, jotka myyvät tavaroita tai palveluja toisille yrityksille. Jos sinä tai yrityksesi toimitte yritysmarkkinoilla, voit liittyä Qredin kumppaniksi ja auttaa muita yrittäjiä löytämään sopivanlaisen rahoituksen tuotteillesi.

Miten kumppanuus Qredin kanssa toimii?

Qredin kumppanina voit auttaa muita yrittäjiä ja saada palkkion avustasi. Kumppanuuden avulla tarjoat ketterää rahoitusta asiakkaillesi, tai muille yrittäjille, ja saat komission jokaisesta toteutuneesta yrityslainasta. Konsepti on yksinkertainen: ohjaa asiakkaitasi tai muita yrityslainaa tarvitsevia yrityksiä Qredille täyttämään lainahakemus. Lainahakemuksen täyttäminen on nopeaa, ilmaista, eikä sido mihinkään. Lähetämme yrittäjälle tarjouksen tunnissa. Jos yrittäjä hyväksyy tarjouksemme palkitsemme sinut komissiolla.

Mitä Qredin yrityslainat maksavat?

Haluamme tehdä yrittäjien arjesta mutkattomampaa. Siksi hinnoittelumme on yksinkertainen ja selkeä.

Qredin yrityslainoilla ei ole korkoa. Tämän sijaan lainoista velotetaan kiinteä kuukausikulu. Kuukausikulu on yrityskohtainen ja alkaen 1,75 %. Kuukausikulun lisäksi lainoille ei tule mitään muita kustannuksia. Lainoillamme ei ole myöskään sitoutumisaikaa, mikä tarkoittaa sitä, että yrityslainan voi maksaa takaisin heti, kun sille ei ole enää käyttöä. Tällaisessa tilanteessa veloitamme kuukausikulua vain siltä ajalta, kun laina on ollut käytössä. 

Selkeä, helppoa ja läpinäkyvää – siksi yhä useammat pienyrittäjät valitsevat Qredin. 


Mikä on Qred?

Qred on yrityslainojen ja yritysrahoituksen asiantuntija. Vuonna 2015 perustetun Qredin missio on auttaa yrityksiä kasvamaan, investoimaan ja laajentumaan. Tarjoamme ketterää yrityslainaa ilman aloitusmaksuja, piilokuluja tai sitoutumisaikaa. Pyrimme tekemään pienyrittäjien arjesta mutkattomampaa, jotta he voivat keskittyä täysillä omaan liiketoimintaansa.

Miten liityn Qredin kumppaniksi?

Qredin kumppaniksi liittyminen on yksinkertaista. Klikkaa Liity partneriksi -nappia, ja täytä sekä yrityksesi tiedot että yhteystietosi. Olemme sinuun sitten pikimmiten yhteydessä, niin keskustellaan yhdessä juuri sinun yritystäsi parhaiten hyödyttävästä yhteistyömallista.

Get started