Asiakaspalvelumme on tänään 17.11. poikkeuksellisesti avoinna klo 8.00-17.00. Voit olla meihin yhteydessä sähköpostitse asiakaspalvelu@qred.com, niin vastaamme sinulle mahdollisimman pian asiakaspalvelun aukioloaikojen puitteissa.

Puhelinpalvelumme on toistaiseksi pois käytöstä toimintahäiriön vuoksi. Vikaa korjataan parhaillaan ja voit olla sillä aikaa meihin yhteydessä sähköpostitse asiakaspalvelu@qred.com tai laittaa viestiä chatissa.

Yksityisyyden suojasi ja tietoturvakäytäntömme

Qredin tietosuojakäytäntö

Qred ymmärtää henkilökohtaisen koskemattomuutesi ja yksityisyytesi tärkeyden. Tämän tietosuojakäytännön tarkoituksena on kuvata, kuinka Qred kerää ja tallentaa henkilötietoja ja miksi Qred tekee niin. Lisäksi tämä asiakirja kuvaa oikeutesi käsittelemiimme henkilötietoihisi liittyen ja sen, kuinka voit käyttää oikeuksiasi.

Tarjotaksemme palveluitamme ja yrityslainoja, meidän tulee pystyä käsittelemään ja käyttämään henkilötietoja tässä tietosuojakäytännössä kuvatulla tavalla.

"Me" ja sanan eri taivutusmuodot tarkoittavat Qred Bank AB:ta (ruotsalainen organisaationumero 559008-9800) ja kaikkia muita Qred-konserniin kuuluvia yrityksiä: Qred Holding AB (publ) (organisaationumero 559031-0685) ja Qred Factoring AB (organisaationumero 559221-0180), jotka ovat rekisteröityjä Ruotsin yritysrekisteriin ja joiden pääkonttori sijaitsee osoitteessa Drottninggatan 98, 111 60 Tukholma. EU:n tietosääntöjen soveltamiseksi olemme rekisterinpitäjiä niiden henkilötietojen suhteen, jotka saamme sinulta tai joita muuten keräämme sinusta. Olemme myös vastuussa siitä, että käytämme henkilötietojasi sovellettavan tietosuoja-asetuksen mukaisesti (EU-asetus 2016/679).


Vierailemalla verkkosivustollamme hyväksyt tämän käytännön mukaisen henkilötietojen käsittelyn.


1 Minkälaisia henkilötietoja käsittelemme? 

Tietoja, jotka toimitat meille. Tämä sisältää henkilötiedot, jotka annat meille osana luottohakemusta. Tämä sisältää myös henkilötiedot, kuten nimen, osoitteen, sähköpostiosoitteen, puhelinnumeron ja henkilötunnuksen. Sinulta saatetaan myös pyytää yrityksestäsi tietoja, kuten liiketoimintasuunnitelmia, pankkitilitietoja tai maksuhistoriaa.


Tietoja, joita keräämme sinusta. Osana luottoluokitusprosessiamme meidän on kerättävä sinusta ja yrityksestäsi tiettyjä tietoja. Teemme tämän voidaksemme antaa sinulle parhaan mahdollisen luottotarjouksen ja noudattaaksemme asiakastuntemuksen sekä rahanpesun ja terrorismin rahoituksen estämisen lakien mukaisia oikeudellisia velvoitteitamme. Keräämme tietoja myös kolmansilta osapuolilta, kuten luottotietoyhtiöiltä ja muilta julkisilta tietolähteiltä. Nämä tiedot voivat sisältää:


 • Tuntemis- ja yhteystietoja: nimi, syntymäaika, henkilötunnus, osoite, puhelinnumero, kansalaisuus jne. 
 • Taloudellisia tietoja: kolmansilta osapuolilta kerätyt tiedot, kuten tulo- ja luottotiedot. 
 • Luottohistoria: kolmansilta osapuolilta kerätyt tiedot, kuten taloudellinen historia, maksuhäiriömerkinnät ja aikaisemmat maksu- ja luottotiedot. 
 • Tietoja siitä, miten käytät palveluitamme ja viestit kanssamme:  kuinka käytät palveluitamme mukaan lukien tiedot avoimista ja aikaisemmista veloista ja takaisinmaksusta Qredillä; tekniset tiedot, kuten sivun vasteajat, latausvirheet, henkilökohtaiset mieltymykset; vuorovaikutus Qredin asiakaspalvelun kanssa jne. 
 • Laitetietoja: tiedot kuten IP-osoite, kieliasetukset, selainasetukset, käyttöjärjestelmä ja näytön tarkkuus. 
 • Maantieteellisiä tietoja: tiedot maantieteellisestä sijainnistasi. 
 • Tietoja pakotelistoista ja PEP-luetteloista: voimme tarkastaa tietosi seuraamusten kohteena olevien henkilöiden ja poliittisesti vaikutusvaltaisten henkilöiden listoilta. 
 • Erityiset henkilötietoryhmät: voit, täysin vapaaehtoisesti, antaa meille tietoja, jotka voidaan luokitella "erityisiksi tietoryhmiksi" EU-asetuksen 2016/679 mukaan. Nämä sisältävät tietoja, jotka paljastavat uskontosi, poliittiset tai filosofiset vakaumuksesi, liittojen jäsenyydet tai tietoja, jotka koskevat terveyttäsi, sukupuolielämääsi tai seksuaalista suuntautumistasi. Emme koskaan pyydä näitä tietoja palveluidemme tarjoamiseksi. Jos annoit meille tällaisia tietoja, niitä pidetään täysin vapaaehtoisina ja perustuvat nimenomaiseen suostumukseesi. Jos haluat tietää enemmän suostumuksesta ja sen peruuttamisesta, katso alla oleva suostumusosio.
 • Palvelukohtaiset tiedot: joitakin palveluistamme tarjotaksemme saatamme kerätä ja käsitellä muita henkilötietoja, jotka eivät kuulu yllä mainittuihin luokkiin. 


2 Mitä teemme tiedoilla?

Tarjoamme ja parannamme palveluitamme. Käsittelemme henkilötietoja palveluidemme ja yrityslainojen tarjoamiseksi pienille ja keskisuurille yrityksille. Osana tätä prosessia keräämme myös henkilötietoja palvelumme parantamiseksi. Alla on yleiskatsaus siitä, miten käsittelemme henkilötietoja ja käsittelyn oikeusperusta:


Käsitellyt henkilötiedot Käsittelyn tarkoitus Käsittelyn oikeusperusta
Yhteys- ja tunnistetiedot, maksutiedot, taloustiedot, laitetiedot ja palvelukohtaiset tiedot. Varmistaa asiakkaan henkilöllisyys etäsuhteessa ja vahvistaa yhteystietosi. Suorittaaksemme sopimusvelvoitteemme joko silloin, kun olemme tekemässä tai tehneet sopimuksen kanssasi. Meidän tulee kerätä asiaankuuluvia henkilötietoja täyttääkseemme sopimusvelvoitteemme sinua kohtaan. Meillä on myös lakisääteinen velvoite täyttää asiakkaan tuntemisen vaatimukset ja varmistaa asiakkaidemme henkilöllisyys.
Yhteys- ja tunnistetiedot, maksutiedot, tiedot tuotteista/palveluista, taloudelliset tiedot, tiedot sinun ja Qredin välisestä vuorovaikutuksesta, laitetiedot, tiedot pakotelistoista ja PEP-luetteloista sekä palvelukohtaiset tiedot. Palvelun hallinnoiminen esimerkiksi luottoarvioiden tekeminen ja KYC (“Know your customer” eli asiakkaan tunteminen). Suorittaaksemme sopimusvelvoitteemme joko silloin, kun olemme tekemässä tai tehneet sopimuksen kanssasi. Meidän tulee kerätä asiaankuuluvia henkilötietoja täyttääkseemme sopimusvelvoitteemme sinua kohtaan. Meillä on myös lakisääteinen velvoite täyttää asiakkaan tuntemisen vaatimukset ja varmistaa asiakkaidemme henkilöllisyys.
Yhteys- ja tunnistetiedot, maksutiedot, tiedot tuotteista/palveluista, taloudelliset tiedot, laitetiedot, tiedot sinun ja Qredin välisestä vuorovaikutuksesta sekä palvelukohtaiset tiedot. Palvelun hallinnointia varten. Suorittaaksemme sopimusvelvoitteemme joko silloin, kun olemme tekemässä tai tehneet sopimuksen kanssasi. Meidän tulee kerätä asiaankuuluvia henkilötietoja täyttääkseemme sopimusvelvoitteemme sinua kohtaan. Meillä on myös lakisääteinen velvoite täyttää asiakkaan tuntemisen vaatimukset ja varmistaa asiakkaidemme henkilöllisyys.
Yhteystiedot ja tunnistetiedot, maksutiedot, tiedot tuotteista/palveluista, taloudelliset tiedot, tiedot vuorovaikutuksesta sinun ja Qredin välillä. Petosten estämiseksi ja riskien hallitsemiseksi. Noudattamaan lakeja, jotka vaativat meitä Qredillä keräämään tiettyjä tietoja asiakkaistamme. Meillä on myös oikeutettu etu estää petokset. Varmistamme, että tätä tarkoitusta varten suoritettu käsittely on välttämätöntä laillisen edun täyttämiseksi ja että etumme on suurempi kuin etusi siitä, ettei henkilötietojasi käsiteltäisi tähän tarkoitukseen.
Yhteys- ja tunnistetiedot, maksutiedot, tiedot tuotteista/palveluista, taloudelliset tiedot, tiedot sinun ja Qredin välisestä vuorovaikutuksesta, laitetiedot, tiedot pakotelistoista ja PEP-luetteloista sekä palvelukohtaiset tiedot. Lakien, kuten rahanpesua koskevan lainsäädännön ja kirjanpitolakien, noudattaminen. Noudattamaan lakeja, jotka vaativat meitä Qredillä keräämään tiettyjä tietoja asiakkaistamme.
Yhteys- ja tunnistetiedot, maksutiedot, tiedot tuotteista/palveluista, taloudelliset tiedot, tiedot sinun ja Qredin välisestä vuorovaikutuksesta. Parantaaksemme palveluitamme, esimerkiksi parantamalla luottomoduuleja ja minimoimalla petosriskit. Qredillä on oikeutettu etu hallita sisäisiä riskejä, erityisesti petoksiin liittyviä riskejä. Varmistamme, että tätä tarkoitusta varten suoritettu käsittely on välttämätöntä laillisen edun täyttämiseksi ja että etumme on suurempi kuin etusi siitä, ettei henkilötietojasi käsiteltäisi tähän tarkoitukseen.
Yhteys- ja tunnistetiedot, maksutiedot, tiedot tuotteista/palveluista, taloudelliset tiedot, tiedot sinun ja Qredin välisestä vuorovaikutuksesta, laitetiedot, tiedot pakotelistoista ja PEP-luetteloista sekä palvelukohtaiset tiedot. Sisäisiin tarkoituksiin, kuten tietojen analysointiin, testaamiseen ja tilastointiin. Qredillä on oikeutettu etu hallita data-analytiikkaa, testausta ja tilastoja. Varmistamme, että tätä tarkoitusta varten suoritettu käsittely on välttämätöntä laillisen edun täyttämiseksi ja että tästä saatu etu on suurempi kuin etusi siitä, ettei henkilötietojasi käsiteltäisi tässä tarkoituksessa.
Yhteys- ja tunnistamistiedot, maksutiedot, tiedot tuotteista/palveluista, taloudelliset tiedot, tiedot vuorovaikutuksesta sinun ja Qredin välillä, tiedot siitä, miten olet toimit Qredin alustalla – laitetiedot. Tarjotaksemme sinulle palveluihimme liittyviä markkinointia ja henkilökohtaisia tarjouksia. Voit vapaasti peruuttaa tilauksen milloin tahansa ottamalla meihin yhteyttä. Katso alta Qredin yhteystiedot. Qredillä on perusteltu intressi tarjota palveluihin liittyvää markkinointia ja henkilökohtaisia tarjouksia. Varmistamme, että tätä tarkoitusta varten suoritettu käsittely on välttämätöntä laillisen edun täyttämiseksi ja että tästä saatu etu on suurempi kuin etusi siitä, ettei henkilötietojasi käsiteltäisi tässä tarkoituksessa.
Yhteys- ja tunnistetiedot, maksutiedot, tiedot tuotteista/palveluista, taloudelliset tiedot, tiedot sinun ja Qredin välisestä vuorovaikutuksesta, laitetiedot, tiedot pakotelistoista ja PEP-luetteloista sekä palvelukohtaiset tiedot. Analysoida tietoja tuotekehitykseen ja tuotetestaukseen (ts. Parantaa riski- ja luottomoduuleitamme) Qredillä on oikeutettu etu hyödyntää data-analytiikkaa tuotekehityksessä ja -testauksessa. Varmistamme, että tätä tarkoitusta varten suoritettu käsittely on välttämätöntä laillisen edun täyttämiseksi ja että tästä saatu etu on suurempi kuin etusi siitä, ettei henkilötietojasi käsiteltäisi tässä tarkoituksessa.
Nauhoitetut puhelinkeskustelut. Parantaaksemme palveluita, koulutusta ja laadunvarmistusta sekä dokumentoidaksemme, mitä sinun ja Qredin asiakaspalvelun välillä on keskusteltu ja päätetty. Qredillä on perusteltu intressi parantaa palveluita arvioimalla palvelujen laatua ja koostamalla, mitä sinun ja Qredin asiakaspalvelun välillä on keskusteltu ja päätetty. Varmistamme, että tätä tarkoitusta varten suoritettu käsittely on välttämätöntä laillisen edun täyttämiseksi ja että tästä saatu etu on suurempi kuin etusi siitä, ettei henkilötietojasi käsiteltäisi tässä tarkoituksessa. Qredillä on maksulaitoksena laillinen velvoite kerätä ja dokumentoida liiketoiminnalleen tarvittavia henkilötietoja.
Yhteys- ja tunnistetiedot, maksutiedot, tiedot tuotteista/palveluista, taloudelliset tiedot, tiedot sinun ja Qredin välisestä vuorovaikutuksesta. Luottokelpoisuuden arvioinnin suorittamiseen ennen luottohakemuksen hyväksymistä. Suorittaaksemme sinua koskevat sopimusvelvoitteet tehdessämme sopimusta kanssasi. Meidän on kerättävä asiaankuuluvia tietoja sopimusvelvoitteidemme täyttämiseksi.
Yhteys- tunnistamistiedot, maksutietohistoria, tiedot mieltymyksistä tuotteita/palveluita kohtaan, tiedot vuorovaikutuksesta sinun ja Qredin välillä. Liiketoiminnan parantamiseksi; suorittaakseemme palveluihimme liittyviä asiakastyytyväisyystutkimuksia sähköpostitse, tekstiviestillä, puhelimitse tai muulla tavalla. Qredillä on perusteltu intressi parantaa palveluitamme arvioimalla palvelujen laatua. Varmistamme, että tätä tarkoitusta varten suoritettu käsittely on välttämätöntä laillisen edun täyttämiseksi ja että tästä saatu etu on suurempi kuin etusi siitä, ettei henkilötietojasi käsiteltäisi tässä tarkoituksessa.
Yhteys- ja henkilöllisyystiedot, taloudelliset tiedot (jos sellaisia on saatavilla) ja tiedot siitä, miten olet vuorovaikutuksessa Qredin kanssa. Selvittääksemme, mikä on paras tapa kommunikoida kanssasi ja ottaaksemme sinuun yhteyttä maksamattomien velkojen suhteen. Qredillä on perusteltu intressi pystyä ottamaan sinuun yhteyttä tehokkaasti. Varmistamme, että tätä tarkoitusta varten suoritettu käsittely on välttämätöntä laillisen edun täyttämiseksi ja että tästä saatu etu on suurempi kuin etusi siitä, ettei henkilötietojasi käsiteltäisi tässä tarkoituksessa.
Yhteys- ja tunnistetiedot, tiedot tuotteista/palveluista, tiedot siitä, miten olet vuorovaikutuksessa Qredin kanssa, laitetiedot ja palvelukohtaiset tiedot. Määrittääksemme, millaista markkinointia kohdistamme sinuun. Tietojen käsittely lopetetaan, jos pyydät niin. Tähän voi liittyä profilointi (lisätietoja alla). Qredillä on oikeutettu etu päättää, millaista markkinointia sinulle tarjotaan. Varmistamme, että tietojen käsittely tässä tarkoituksessa on välttämätöntä laillisen edun täyttämiseksi ja että tästä saatu etu on suurempi kuin etusi siitä, ettei henkilötietojasi käsiteltäisi tässä tarkoituksessa.
Yhteys- ja tunnistetiedot, maksutiedot, tiedot tuotteista/palveluista, taloudelliset tiedot, tiedot sinun ja Qredin välisestä vuorovaikutuksesta, laitetiedot, tiedot pakotelistoista ja PEP-luetteloista sekä palvelukohtaiset tiedot. Suojaamaan Qrediä oikeudellisilta vaateilta ja panemaan Qredin lailliset oikeudet täytäntöön. Noudattamaan lakeja. Qredillä on oikeutettu etu suojella itseään oikeudellisilta vaateilta ja valvoa laillisia oikeuksiaan. Varmistamme, että tätä tarkoitusta varten suoritettu käsittely on välttämätöntä laillisen edun täyttämiseksi ja että tästä saatu etu on suurempi kuin etusi siitä, ettei henkilötietojasi käsiteltäisi tässä tarkoituksessa.

3 Qredin luottopalvelut 

Seuraaviin palveluihin liittyy luotto Qrediltä : 

 •  Qredin yrityslainat
 • Qred Factoring - laskurahoitus (laskujen osto) 

Henkilötietosi jaetaan luottoluokituksen tekevien yritysten ja muiden toimittajien kanssa luottokelpoisuuden tarkistamiseksi, kun haet yrityslainaa (Qredin lainaa) tai Qredin laskurahoituspalvelua.


Voidaksemme tarjota palveluitamme teemme sinulle luottoluokituksen (luottokelpoisuuden arviointi). Luottoluokitus perustuu yhteys- ja tunnistetietoihin, tietoihin vuorovaikutuksestasi Qredin kanssa ja muihin taloudellisiin tietoihin. Taloudelliset tiedot sisältävät luottoyhtiöiltä saatavaa tietoa. 

Luottoluokitus perustuu yhteys- ja tunnistetietoihin sekä tietoihin vuorovaikutuksestasi Qredin kanssa. Tähän sisältyy tapa, jolla kommunikoit kanssamme, mutta myös meille antamasi taloudelliset tiedot, kuten tapahtumarekisterit, tiliotteet ja luottotietoyritysten ulkoiset tiedot.


4 Markkinointi ja viestintä

Voimme hyödyntää yhteystietojasi viestiäksemme sinulle. Tämä voi tarkoittaa joko asiakaskyselyjä tai tuotteitamme/palveluitamme koskevien tarjousten lähettämistä perustuen asiakassuhteeseen. Jos päätät, ettet halua vastaanottaa tällaista viestintää/tietoa, voit ottaa meihin koska tahansa yhteyttä osoitteeseen privacy@qred.com.


Voidaksemme tarjota sinulle räätälöityjä tarjouksia, alennuksia jne. tarkastelemme tietoja vuorovaikutuksesta sinun ja Qredin välillä,  yhteys- ja tunnistetietojasi sekä tietoja tuotteista/palveluista ja näiden palvelujen käytöstä. Tämä käsittely voi olla profilointia (lisätietoja osiossa 6). Tiedot ovat perusta Qredin markkinointi- ja asiakasanalyyseille sekä tilastotietojen kehittämiselle. Mukautamme tarjouksia, joissa käytämme yhteys- ja tunnistetietoja, maksutapatietoja ja tietoa vuorovaikutuksestasi Qredin kanssa palvelujemme ja tarjoustemme parantamiseksi. Voimme käyttää tietoja lähettääksemme henkilökohtaisia tarjouksia postitse, sähköpostitse, tekstiviestillä tai muilla digitaalisilla kanavilla.


Voit peruuttaa räätälöityjen henkilökohtaisten tarjousten tilaamisen joko napsauttamalla linkkiä digitaalisessa viestinnässä tai ottamalla meihin suoraan yhteyttä (katso yhteystiedot alla).


5 Suostumus 

Niissä tapauksissa, joissa Qred käsittelee henkilötietojasi suostumuksesi tai nimenomaisen suostumuksesi perusteella (esimerkiksi kun annat meille valtakirjan kolmannen osapuolen pääsystä tietoihisi tai annat meille arkaluonteisia tietoja käsitteleviä lisätietoja). Voit milloin tahansa peruuttaa tämän suostumuksen ottamalla meihin yhteyttä. Suostumuksen peruuttaminen ei johda palvelumme vähentämiseen, koska emme tarvitse näitä tietoja palveluidemme tarjoamiseen.


6 Profilointi ja automatisoitu päätöksenteko  

"Profilointi" tarkoittaa henkilötietojen automatisoitua käsittelyä tiettyjen sinuun liittyvien henkilökohtaisten näkökohtien arvioimiseksi, esimerkiksi taloudellisen tilanteen tai mieltymysten, kuten ostotarpeiden, analysoimiseksi tai ennustamiseksi. Käytämme profilointia henkilötietojesi perusteella, jotta voimme tehdä yksittäisiä tai automatisoituja päätöksiä seuraaviin tarkoituksiin:

 • Ennustaaksemme, mikä markkinointisisältö kiinnostaa sinua. Voit aina vastustaa tätä ja poistaa rekisteröinnin markkinoinnista ja profiloinnista ottamalla meihin yhteyttä. Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä markkinointitarkoituksia varten, katso yllä oleva osio 4;
 • Päättääksemme sinulle sopivista tarjouksista; 
 • Päättääksemme sopivimmasta tavasta ottaa sinuun yhteyttä maksamattomiin velkoihin liittyen. 


Lisäksi käytämme profilointia joissain palveluissamme toimittaaksemme sopivan palvelun sinulle, esimerkiksi toimittamalla sinulle asiaankuuluvia taloudellisia tietoja tai valitaksemme, mitä tarjouksia tehdä sinulle, kyseisen palvelun ehtojen mukaisesti. 


Päätökset, joilla on oikeus- tai yhtä merkittäviä vaikutuksia

Automatisoitu päätöksenteko, jolla on oikeusvaikutuksia, tai automatisoidut päätökset, joilla on yhtä merkittäviä vaikutuksia, tarkoittavat palveluissamme yksinomaan automaattisiin keinoihin perustuvia päätöksiä, joissa kukaan työntekijöistämme ei ole vuorovaikutuksesta ja jotka vaikuttavat merkittävästi sinuun niiden kuluttajana. Tekemällä tällaiset päätökset automatisoidusti Qred lisää objektiivisuutta ja avoimuutta päätöksissä tarjotessaan näitä palveluita.

Käytämme tällaista automaattista päätöksentekoa, kun

 • päätämme hyväksyä hakemuksesi käyttää luottopalvelua; 
 • päätämme olla hyväksymättä hakemustasi käyttää luottopalvelua; 
 • Päättääksemme, omaatko petos- tai rahanpesuriskin, jos käsittelymme paljastaa, että osoitat käyttäytymistä, joka on yhdistettävissä rahanpesun tai vilpillisen käyttäytymisen kanssa, käyttäytymisesi on ristiriidassa aiemman palveluidemme käytön kanssa tai että piilottelet tarkoituksenmukaisesti omaa identiteettiäsi. Asiaankuuluvissa tapauksissa Qred tarkistaa myös, onko tietty asiakas listattu niin kutsutulle pakotelistalle.


Sinulla on aina oikeus riitauttaa automaattinen päätös, jolla on laillinen tai vastaavan merkittävä vaikutus (yhdessä siihen liittyvän profiloinnin kanssa) ottamalla meihin yhteyttä sähköpostiosoitteeseen privacy@qred.com. Qredin asiakaspalvelija tarkastelee sitten tapauksesi.


7 Osapuolet, joille voimme jakaa henkilötietojasi

Toimittajat tai alihankkijat. Voimme mahdollisesti jakaa henkilötietoja toimittajien ja alihankkijoiden kanssa, joita käytämme tarjotaksemme palvelumme sinulle. Meillä on esimerkiksi useita ohjelmistotoimittajia ja yrityskonsultteja. He käsittelevät meiltä saatuja henkilötietoja puolestamme. Saatamme myös jakaa henkilötietoja muiden liikesuhteessa kanssamme olevien finanssitoimittajien kanssa. Teemme kohtuullisia, laillisia, teknisiä ja organisatorisia toimenpiteitä varmistaaksemme, että henkilötiedot jaetaan turvallisesti.


Luottoyhtiöt. Henkilötietosi jaetaan luottoyhtiöille ja muille vastaaville toimittajille sen varmistamiseksi, että luottoarvio tehdään hakiessasi lainaa.


Viranomaiset. Meillä on laillinen velvollisuus estää rahanpesu ja terrorismin rahoitus ja noudattaa muuta sääntelyä. Qred voi jakaa henkilötietojasi viranomaisten (kuten poliisin tai veroviraston) kanssa, kun sitä pidetään välttämättömänä laillisen velvoitteen täyttämiseksi.


Perintäyhtiöt. Qred voi jakaa henkilötietoja, kun myymme tai teemme tilauksen perintäyhtiölle velan perimiseksi. Henkilötietojen jakaminen tässä suhteessa perustuu oikeutettuun etuumme myydä ja periä velkaa. Perintäyhtiöt käsittelevät henkilötietoja joko oman tietosuojakäytäntönsä mukaisesti tai Qredin puolesta. Perintäyhtiöt voivat myös ilmoittaa maksamattomista veloistasi luottoluokituslaitoksille tai lainvalvontaviranomaisille, mikä voi vaikuttaa luottokelpoisuuteesi ja mahdollisuutesi hakea tulevia luottoja.


Divestointi. Mikäli Qred myy tai ostaa vaatimuksia, liiketoimintaa tai omaisuutta, Qred voi luovuttaa henkilötietosi mahdolliselle myyjälle tai ostajalle tällaisista vaatimuksista, liiketoiminnasta tai omaisuudesta. Jos Qred tai sen kaikki omaisuuserät hankkii kolmas osapuoli, Qredin asiakkaita koskevia henkilötietoja voidaan paljastaa ja jakaa.


Sosiaalinen media. Mikäli otat meihin yhteyttä sosiaalisen median kautta millään tavalla, kuten Facebookissa, Twitterissä tai Instagramissa, henkilökohtaisia tietojasi käsitellään kyseisen alustan tietosuojakäytännön mukaisesti.


8 Missä käsittelemme henkilötietoja? 

Pyrimme käsittelemään kaikkia henkilötietoja EU:ssa/EES:lla. Joissakin tapauksissa toinen toimittaja voi siirtää tietoja EU:n/EES:n ulkopuolisiin maihin ja käsitellä niitä siellä. Qred varmistaa, että kohtuulliset oikeudelliset, tekniset ja organisatoriset toimenpiteet toteutetaan sen varmistamiseksi, että kaikkia tietoja hallitaan turvallisesti. Varmistamme, että riittävä suojaustaso säilyy ja että asianmukaiset suojatoimet hyväksytään sovellettavan sääntelyn mukaisesti.


9 Kuinka kauan käsittelemme henkilötietojasi?

Käsittelemme henkilötietojasi niin kauan kuin se on käsittelyn tarkoituksen, kuten sopimusvelvoitteen, saavuttamiseksi tarpeellista. Nämä tarkoitukset on kuvattu tässä tietosuojakäytännössä. Tämä tarkoittaa sitä, että vaikka lopetamme henkilötietojesi käsittelyn yhtä tarkoitusta varten, voimme silti joutua säilyttämään henkilötietosi, jos tietoja tarvitaan muuhun tarkoitukseen, esimerkiksi laillisen velvoitteen vuoksi.


10 Oikeutesi tutustua tietoihin, niiden korjaamiseen ja poistamiseen.  

Oikeus saada tietoa. Sinulla on oikeus saada tietoa siitä, miten käsittelemme tietojasi. Me kerromme tästä tämän tietosuojailmoituksen, muiden verkkosivustollamme olevien tietojen kautta ja vastaamalla meille lähetettyihin kysymyksiin.

Oikeus saada pääsy tietoihisi. Voit pyytää kopion tiedoistasi, jos haluat tietää, mitä henkilötietoja sinusta käsittelemme. Tämä kopio henkilökohtaisista tiedoistasi voidaan lähettää myös koneellisesti luettavassa muodossa (eli "tietojen siirrettävyys").

Oikeus oikaisuun. Sinulla on oikeus korjata virheellisiä tai puutteellisia tietoja itsestäsi.

Oikeus tietojen poistamiseen. Sinulla on oikeus pyytää henkilötietojesi poistamista esimerkiksi silloin, kun meidän ei enää tarvitse käsitellä tietoja niitä syitä varten, joihin tiedot kerättiin tai kun olet peruuttanut suostumuksesi. Joissakin tapauksissa olemme kuitenkin velvollisia säilyttämään tiedot laissa säädetyn oikeudellisen velvoitteen vuoksi.

Oikeus rajoittaa tai vastustaa tietojesi käsittelyä. Jos uskot tietojesi olevan virheellisiä tai uskot, että käytämme tietojasi laittomasti, sinulla on oikeus pyytää meitä lopettamaan niiden käsittely. Voit myös vastustaa käsittelyä, jos uskot, että olosuhteet tekevät käsittelyn laittomaksi. Lisäksi voit aina vastustaa sitä, että käytämme tietojasi suoramarkkinointiin.

Oikeus peruuttaa suostumus. Kun käsittelemme tietojasi suostumuksen tai nimenomaisen suostumuksen perusteella, voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa.

Oikeus tehdä valitus. Sinulla on oikeus tehdä valitus kansalliselle valvontaviranomaiselle tai ottaa meihin yhteyttä. Katso yhteystiedot jäljempänä.


11 Evästekäytäntömme 

Hyödynnämme asiakaskokemuksen parantamiseksi evästeitä ja vastaavaa tekniikkaa, kun käytät verkkosivujamme. Käytämme evästeitä myös keräämään tilastotietoja siitä, miten verkkosivumme toimii ja tietoja käytetään järjestelmiemme ja verkkosivujemme parantamiseeni. Parantaakseen räätälöityä kokemusta käytämme Qredillä evästeitä ja seurantatekniikoita käyttöliittymissämme, kuten verkkosivillamme. Online-käyttöliittymistämme löydät tietoa evästeiden seurantatekniikoista ja siitä, miten hyväksyt tai hylkäät ne.


12 Ota yhteyttä 

Qred on rekisteröity Ruotsin yritysrekisteriin ja sen rekisterinumero on 559008-9800.

Yhtiön pääkonttori sijaitsee osoitteessa Drottninggatan 98, 111 60 Tukholma. Jos sinulla on kysyttävää tästä tietosuojakäytännöstä tai siitä, miten käsittelemme henkilötietojasi, ota meihin yhteyttä osoitteeseen privacy@qred.com.

Voit aina ottaa meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää yksityisyyden suojasta tai henkilötiedoista. Katso myös lisätietoja meistä verkkosivuiltamme. 


13 Muut

Tietosuojakäytäntömme päivittäminen. Qred voi päivittää ja tehdä muutoksia tähän tietosuojakäytäntöön, kun Qred pitää sitä sopivana. Ilmoitus tällaisesta voidaan julkaista verkkosivuillamme.


Heading

Newsletter

By submitting my data, I agree to Qred’s processing of personal data. You can read more in our privacy policy.

🇸🇪 Sverige
🇳🇱 Nederland
🇫🇮 Suomi
🇩🇰 Danmark
🇳🇴 Norge
🇧🇷 Brazil

🇸🇪 Sverige
🇳🇱 Nederland
🇫🇮 Suomi
🇩🇰 Danmark
🇳🇴 Norge
🇧🇷 Brazil