Vastuullinen luotonanto

Vastuullinen luotonanto ja yrityslaina tarkoittavat meille sitä, että me oikeasti välitämme yrityksesi tilasta ja maksukyvystä tulevan lainan suhteen. Meidän kaikkien etu on välttyä ylilainoittamiselta ja tilanteelta, jossa yrityksesi ei suoriutuisikaan maksuvelvoitteistaan.

Rahoituksemme toimintaperiaatteet

Lainan käyttötarve

Myönnämme verkkopalvelumme kautta lainoja suomalaisille yrityksille. Lainan käyttötarkoituksen tulee liittyä yrityksen jatkokehitykseen. Emme siis myönnä lainaa yksityishenkilöille tai yrittäjille, joilla on ajatuksena käyttää varat omaan kulutukseen. Koska myönnämme lainoja pelkästään yrityksille, teemme luottokelpoisuusarvion pääsääntöisesti yrityksen tietojen pohjalta.

Kun yritystä perustetaan, rahaa luonnollisesti tarvitaan, mutta sitä tarvitaan yhtä laillakilpailukyvyn ylläpitämiseen ja mahdollisiin investointeihin. Oli tarve sitten mikä tahansa (edellisten lisäksi, käyttöpääomaan, henkilökunnan tai työntekijöiden palkkaamiseen, kalustoon ja eri laitteisiin…), se ei saa ylittää yrityksen takaisinmaksukykyä.

Tarjoamamme lainojen laina-ajat ovat melko lyhyitä (1-18kk), joten on ehdottoman tärkeää, että yrityksellä on kassavirtaa jo yrityslainaa ottaessa. Tällä tavalla vältymme ongelmilta lainan takaisinmaksun suhteen, kun yrityslaina voidaan maksaa takaisin yrityksen tulevien kuukausien kassavirrasta. Toki pyrimme parhaimpamme mukaan auttamaan myös aloittelevia yrityksiä, mutta silloin joudumme yleensä käymään tarkemmin läpi arviot tulevasta kassavirrasta ja mahdolliset riskit sekä vaihtoehdot sille, että suunnitelmat eivät sellaisinaan toteudukaan.

Lainan takaisinmaksu

Pyrimme jo lainanhakuvaiheessa käymään hakijan kanssa läpi lainan takaisinmaksuaikataulun. On tärkeä sisäistää kuukausierän suuruus, jottei se tule yllätyksenä vastaan myöhemmin. Yritämme kaikin tavoin välttyä tilanteelta, että asiakkaalle tulisi mikään yllätyksenä. Juuri siksi käymme läpi sopimuksen perinpohjaisesti asiakkaan kanssa ja sovimme yhdessä kaikista kuluista ja aikatauluista. Lupaamme siis, että yrityslainojemme hintoihin ei sisällytetä mitään muita kuluja kuin se kiinteä kk-maksu, josta asiakkaan kanssa sovimme. Paperilaskusta perimme pienen lisäkulun (5€) ja maksumuistutuksesta 20€. Jos sitten kuitenkin käy niin ikävästi, että lainan takaisinmaksu siirtyy perintään, yrityslainan irtisanomisilmoituksesta perimme 50€. Tässä KAIKKI ylimääräiset kulumme rehdisti esillä.

Oletetaan, että otat yrityslainasi Qred Oy, Suomen sivuliike esim. 8 kk:ksi, mutta haluatkin maksaa sen pois jo esim. 5 kk:n päästä. Tämä ei aiheuta sinulle mitään lisäkuluja vaan vielä parempaa: sinun ei tarvitse maksaa aikaisemman suunnitelman mukaisia kuukausikuluja koko ajalta, pelkästään käytetyiltä kuukausilta. Meistä tämä on reilua.

Yrityslainan korottaminen

Jos myöntämämme yrityslainan takaisinmaksu sujuu ongelmitta ja pysytään aikataulussa, voimme asiakkaan kanssa neuvotella lainasumman korottamisesta. Tämä tarkoittaa, että myönnämme asiakkaalle lisää lainaa -usein sille tasolle, jolle asiakas olisi sen alunperin halunnutkin- ja korvaamme aikaisemman sopimuksen uudella. Entiset asiakkaamme ovat meille tärkeitä ja tämä pätee heihinkin. Jos aikaisempi lainanmaksu on sujunut suunnitellun mukaisesti, heillä on hyvä pohja neuvotella itselleen (vielä) paremmat ehdot uudelle lainalleen.

Tästä pääset täyttämään yrityslainahakemuksen

Etkö ole kiinnostunut tietämään, kuinka paljon yrityslainamme tulisi sinulle maksamaan? Pyydä tarjous, se ei sitouta sinua mihinkään. Sinulla on sitten viikko aikaa rauhassa miettiä ja päättää, mitä teet. Kannustamme sinua myös vertailemaan eri yrityslainoja keskenään ja tutkimaan eri lainatarjousehtoja ja hinnastoja. Jos et löydä niitä palveluntarjoajien sivuilta, voit siitäkin vetää omat johtopäätöksensä.

Lainatarjouksen pyytäminen ei maksa mitään

Qred

Lyhyen maturiteetin yrityslainat, kuten me Qredillä tarjoamme, ovat melko uusi rahoitustuote yritysten käyttöön. Tuote eroaa melko lailla perinteisen pankkimaailman yritysrahoituksesta.

Yrittäjänä sinä olet todennäköisesti aiemmin turvautunut pankkiisi silloin, kun on ollut tarvetta yrityslainalle. Pankilla ei pitäisi loogisesti ajateltuna olla mitään yrityslainasi myöntämistä vastaan ottaen huomioon, että joskus jopa sinun henkilökohtainen rahaliikenne kulkee pankkisi holvien kautta. On kummallista, miksi pankit ovat asettaneet yrityslainan myöntämiselle niin korkeat esteet. Jo pelkän päätöksen saaminen pankista, että saako sitä yrityslainaa vai ei, vie usein pari viikkoa olettaen tietenkin, että sitä ennen sinulla on ollut aikaa toimittaa kaikki tarvittavat paperit pankille.

Onneksi nyt on yrittäjälle tarjolla vaihtoehtoja. Tämän voisi kuvitella motivoivan pankkeja kehittämään palveluitansa yrittäjäystävällisemmiksi. Qred on pohjoismaiden nopeiten kasvava yrityslainoja myöntävä rahoitusyhtiö. Lainaamamme rahat ovat pääsääntöisesti omia varojamme, jota olemme vastaavasti omilla yritystoiminnoillamme keränneet kasaan. Haluamme nyt käyttää niitä kasvattaaksemme sinun yritystäsi. Pistetään siis raha kiertämään ja rattaat pyörimään!

Heti, kun yrityksesi ensimmäinen taival on läpikäyty ja liikeideasi tuntuu toimivan, voimme tarjota sinulle yrityslainaamme ilman vakuuksia. Jos täytät tämän tältä sivulta löytyvän ei-sitovan hakemuksen, lupaamme lähettää sinulle vastauksen nopeasti. Jos sitten sinun mielestäsi se on sopiva ja olet valmis hyväksymään sen, voit allekirjoittaa tarjouksemme saman tien sähköisesti. Teemme sinulle samantien pankkisiirron, jolloin rahat ovat tililläsi pankista riippuen joko samantien tai sitten n. yhden pankkipäivän kuluessa.

Me tarjoamme pienyrittäjille vakuudetonta yrityslainaa, edullisesti ja nopeasti. Meidän osaavat ja ystävälliset rahoitusneuvojamme (soita 09-424 503 99) löytävät kanssasi varmasti parhaimman

Mitä edellytämme lainanhakijalta

Otettuasi meihin yhteyden, tarkistamme luonnollisesti antamasi tiedot (tulot, liikevaihto…), mutta emme pyydä varsinaista tilinpäätöstä tai muita liitteitä. Sivuillamme on mahdollisuus hakemuksen yhteydessä liittää ne viestiisi, mutta se on sinusta itsestäsi kiinni. Niiden olemassaolo auttaa meitä käsittelemään hakemuksesi nopeammin.

Yrityksesi tulisi olla rekisteröitynä Suomen kaupparekisteriin. Yrityksesi tila tulisi olla aktiivinen eikä sillä saisi olla maksuhäiriöitä. Annat itse sähköisillä pankkitunnuksillasi hyväksyessäsi lainan henkilökohtaisen takauksen.

Mistä kielteinen lainapäätös johtuu?

Yritämme selvittää parhaimpamme mukaan jokaisen meiltä lainaa hakevan yrityksen liikevaihdollisen tilanteen, jotta lainan takaisinmaksu sujuu suunnitellun mukaisesti eikä ikäviä yllätyksiä ilmesty. Lainapäätöksissämme otamme siis kaikki ylläolevat seikat huomioon, joista jokainen vaikuttaa omalta osaltaan lainan hintaan. Jos saamasi lainapäätös on kielteinen, syy on voinut johtua siis juuri näistä tai sitten seuraavista asioista, jotka liittyvät luottokelpoisuuteesi:

  • Jos todetaan, että yrityksesi liikevaihto ei selviydy hakemasi lainan kuukausierien maksuun.
  • Yrityksesi pääoma on käytetty
  • Luottotiedoissasi on maksuhäiriömerkintä
  • Edellisen lainasi takaisinmaksun yhteydessä esiintyi suuria vaikeuksia
  • Yritykselläsi on monia muita lainoja ennestään

Heading

Newsletter

By submitting my data, I agree to Qred’s processing of personal data. You can read more in our privacy policy.

🇸🇪 Sverige
SvenskaEnglish
🇳🇱 Nederland
🇫🇮 Suomi
🇩🇰 Danmark
🇳🇴 Norge
🇧🇷 Brazil