Google Pay, se kätevämpi tapa maksaa

Hei Android-puhelimen käyttäjä, meillä on sinulle hyviä uutisia! Voit nyt tehdä maksut Google Paylla, jolloin sinun ei enää koskaan tarvitse kantaa lompakkoa mukanasi.

Voit yhdistää Qred VISA -luottokorttisi Google Payhin ja tehdä kaikki maksut Android-puhelimella, tabletilla tai älykellolla sovelluksissa, verkossa ja lähimaksuna kaupoissa. 

Miksi maksaa Google Paylla?

Olet varmasti törmännyt henkilöön, joka maksaa ostokset puhelimella tai älykellolla, tai ehkä teet itsekin niin. Puhelimella maksaminen on yleistynyt kovaa vauhtia ja ei mikään ihme, sillä se on hyvin helppoa ja tuo mukanaan monia hyötyjä. Kun maksat Google Paylla, voit sanoa hyvästit muoviselle kortille ja lompakolle. 

Kun tilaat Qred Visan, sinun ei enää tarvitse odottaa postissa saapuvaa fyysistä korttia, vaan voit alkaa tekemään ostoksia heti kortin aktivoimisen jälkeen! Sama pätee kaikkiin yrityksen Qred VISA -rinnakkaiskortteihin, jotka voit kulutta tilata Qredin sovelluksesta. Näin myös työntekijäsi voivat alkaa käyttämään korttia välittömästi.

Tämän lisäksi Qred VISA tekee yrityksesi kirjanpidosta huomattavasti helpompaa uuden kulujen hallintaa auttavan ominaisuuden avulla. 

Voit ottaa kuvan kuitista Qredin sovelluksessa ja kirjata kortilla tehdyt maksut kuluiksi. Näin voit pitää kaikki kulut ja kuitit yhdessä paikassa. Kortin pääkäyttäjänä näet myös työntekijöidesi tekemät ostokset ja voit hallita niitä helposti sovelluksessa. Kuukauden lopussa saat raportin kaikista kuukauden kuluista ja voit laittaa sen sellaisenaan kirjanpitäjälle. Voit ottaa kuitista kuvan heti maksamisen jälkeen, niin et joudu etsimään kuitteja myöhemmin! 

Eli miksi Google Pay siis kannattaa? Sen sijaan, että ensin otat esiin lompakon, sitten kortin, teet maksun ja otat kuitista kuvan erikseen puhelimella, ja lopulta lisäät sen kuukauden kuluraporttiin, voit tehdä kaiken tämän helposti hetkessä puhelimella. Ja näin voivat tehdä myös kaikki työntekijäsi rinnakkaiskorteilla.

Miten yhdistän Qred Visan Google Payhin?

Google Payn käyttöönotto onnistuu vain muutamalla klikkauksella

  1. Lataa Qredin sovellus Google Play -sovelluskaupasta.
  1. Tarkista, että Qred VISA -yrityskorttisi on aktivoitu (löydät ohjeet kortin aktivoimiseen täältä).
  1. Klikkaa i-kuvaketta kortin oikeassa yläkulmassa.
  1. Klikkaa “Lisää Google Payhin”. Tämä ohjaa sinut Google Pay -sovellukseen, joka löytyy puhelimestasi. 
  1. Lisää luottokortin numero ja muut tiedot.
  1. Vahvista verkkopankkitunnuksilla.
  1. Valmista! Voit nyt aloittaa lähimaksujen tekemisen Google Paylla. 

Miten tilaan rinnakkaiskortteja työntekijöilleni?

Voit tilata kulutta rinnakkaiskortteja työntekijöillesi suoraan Qredin sovelluksesta. Kortin pääkäyttäjänä voit asettaa eri korteille eri luottorajat ja seurata kuluja omasta puhelimestasi. Näin voit hallinnoida yrityksen kokonaiskuluja.

Jotta rinnakkaiskorttien haltijat voivat alkaa käyttämään Google Payta, heidän täytyy ottaa se käyttöön samalla tavalla kuin kortin pääkäyttäjän. On tärkeä muistaa, että rinnakkaiskortin haltijoiden tulee lisätä Google Payhin oman rinnakkaiskortin tiedot, ei pääkäyttäjän kortin tietoja. 

Miten maksan Google Paylla?

Nyt kun Qred VISA -yrityskorttisi on lisätty Google Payhin, voit alkaa käyttämään sitä ostosten maksamiseen. 

Kun maksat kaupassa, avaa Qredin sovellus ja vie puhelin maksulaitteen lähelle. Verkossa maksu tehdään normaalisti lisäämällä luottokortti maksutavaksi. Löydät luottokortin tiedot sovelluksestamme. 

Hyviä maksuhetkiä!

Jaa artikkeli

Sinulle suositeltuja artikkeleita