Asiakaspalvelumme on tänään 17.11. poikkeuksellisesti avoinna klo 8.00-17.00. Voit olla meihin yhteydessä sähköpostitse asiakaspalvelu@qred.com, niin vastaamme sinulle mahdollisimman pian asiakaspalvelun aukioloaikojen puitteissa.

Puhelinpalvelumme on toistaiseksi pois käytöstä toimintahäiriön vuoksi. Vikaa korjataan parhaillaan ja voit olla sillä aikaa meihin yhteydessä sähköpostitse asiakaspalvelu@qred.com tai laittaa viestiä chatissa.

Alnilam – tähtipuodin tarina

23/3/2020
1
minuuttia
Alnilam – tähtipuodin tarina

Ulla Helanti

Marketing Manager
Qred

Alnilam on tähtitiedeteemainen lahjatavaraliike, joka toimii verkossa sekä Helsingissä Lönnrotinkadulla. Tämä pieni tähtipuoti on erikoistunut karttapalloihin, tiimalaseihin ja sulkakyniin.

Harrastuksesta liiketoiminnaksi

Anu Rainela-Lankisen perheessä ollaan tähtiharrastajia. Anun lasten ollessa vielä pieniä häneltä kysyttiin usein, mitä hänen lapsilleen voisi harrastukseen liittyen antaa lahjaksi. Sellaista ei tuntunut löytyvän.

"Sitten tuli mahdollisuus perustaa yritys ja aloittaa lahjatavarakauppiaana. Oli itsestään selvää, että kaupan teemana tulee olemaan tähtitiede."

Vaihtoehto ruutuajalle

Alnilamin tavoitteena on tarjota lapsille ja nuorille erilaista luonnontieteisiin kannustavaa materiaalia, pelejä ja leikkejä. Alnilam tarjoaa mukavaa, vaihtoehtoista tekemistä ruudun ääressä vietetylle ajalle.

"Tavaroiden lisäksi asiakkaat saavat tarinoita."

Yritysrahoitus auttoi varaston täydennyksessä

Yritysrahoitus tuli tarpeelliseksi, kun Englanti uhkasi brexitillä juuri ennen joulusesongin alkua.

"Lokakuun loppuun mennessä piti saada hankittua noin viiden kuukauden myyntiä vastaava varasto. Siinä tuli yritysrahoitus loistavasti apuun."

Tutustu Alnilamiin:

Helsingissä Lönnrotinkadulla sijaitsevan myymälän lisäksi Alnilamilla on verkkokauppa, jossa pääset ihastelemaan tuotteita vaikka kotisohvaltasi käsin.