Alnilam – tähtipuodin tarina

Alnilam on tähtitiedeteemainen lahjatavaraliike, joka toimii verkossa sekä Helsingissä Lönnrotinkadulla. Tämä pieni tähtipuoti on erikoistunut karttapalloihin, tiimalaseihin ja sulkakyniin.

Harrastuksesta liiketoiminnaksi

Anu Rainela-Lankisen perheessä ollaan tähtiharrastajia. Anun lasten ollessa vielä pieniä häneltä kysyttiin usein, mitä hänen lapsilleen voisi harrastukseen liittyen antaa lahjaksi. Sellaista ei tuntunut löytyvän.

"Sitten tuli mahdollisuus perustaa yritys ja aloittaa lahjatavarakauppiaana. Oli itsestään selvää, että kaupan teemana tulee olemaan tähtitiede."

Vaihtoehto ruutuajalle

Alnilamin tavoitteena on tarjota lapsille ja nuorille erilaista luonnontieteisiin kannustavaa materiaalia, pelejä ja leikkejä. Alnilam tarjoaa mukavaa, vaihtoehtoista tekemistä ruudun ääressä vietetylle ajalle.

"Tavaroiden lisäksi asiakkaat saavat tarinoita."

Yritysrahoitus auttoi varaston täydennyksessä

Yritysrahoitus tuli tarpeelliseksi, kun Englanti uhkasi brexitillä juuri ennen joulusesongin alkua.

"Lokakuun loppuun mennessä piti saada hankittua noin viiden kuukauden myyntiä vastaava varasto. Siinä tuli yritysrahoitus loistavasti apuun."

Tutustu Alnilamiin:

Helsingissä Lönnrotinkadulla sijaitsevan myymälän lisäksi Alnilamilla on verkkokauppa, jossa pääset ihastelemaan tuotteita vaikka kotisohvaltasi käsin.

Jaa artikkeli

Sinulle suositeltuja artikkeleita