Asiakaspalvelumme on tänään 17.11. poikkeuksellisesti avoinna klo 8.00-17.00. Voit olla meihin yhteydessä sähköpostitse asiakaspalvelu@qred.com, niin vastaamme sinulle mahdollisimman pian asiakaspalvelun aukioloaikojen puitteissa.

Puhelinpalvelumme on toistaiseksi pois käytöstä toimintahäiriön vuoksi. Vikaa korjataan parhaillaan ja voit olla sillä aikaa meihin yhteydessä sähköpostitse asiakaspalvelu@qred.com tai laittaa viestiä chatissa.

Qredin stipendi korkeakouluopiskelijalle

7/10/2021
2
minuuttia
Qredin stipendi korkeakouluopiskelijalle

Ulla Helanti

Marketing Manager
Qred

Suomessa valtaosa uusista työpaikoista syntyy pk-yrityksiin. Pienyritykset ovat talouden selkäranka ja kattavat enemmistön Suomen yrityskentästä. ‍Pienyritykset ja yrittäjyys ansaitsevat paikan valokeilassa ja lisää tutkimusta. 

Siksi perustimme Qredin stipendin. Qredin stipendi on luotu korkeakouluopiskelijoita varten ja sen tarkoituksena on edistää yrittäjyystietämystä ja innovaatioita pienyrityksissä.

Qredin stipendi myönnetään ammattikorkeakoulun opinnäytetyöhön tai yliopiston kandidaatin tutkielmaan tai pro graduun, joka tutkii pienyritysten tai yrittäjyyden kannalta merkittävää aihetta. 

Opiskelijat voivat nyt hakea Qredin stipendiä opinnäytetöihinsä. Lisätietoa Qredin stipendistä löydät täältä.

🇸🇪 Sverige
🇳🇱 Nederland
🇫🇮 Suomi
🇩🇰 Danmark
🇳🇴 Norge
🇧🇷 Brazil