Matin Mainio joulusinappi

Nyt joulun lähestyessä on aika katsoa joulupöytään sopiva sinappi! Marko Mäkilä Vaskion Mausteesta oli ystävällinen ja antoi meille aikaansa. Nyt voitkin, hyvän joulusinapin lisäksi, tutustua Markon tarinaan yrittäjänä.

Matin Mainio -sinappia on valmistettu myyntiin vuodesta 1958 lähtien ja tarina kertoo, että sukuperintönä saatu resepti juontaa juurensa vieläkin kauemmas historiaan. Vaimonsa kanssa Marko aloitti sinapin valmistuksen vuonna 2017 Vaskion Mauste Oy:n neljänsinä omistajina.

Tavoitteena on tuoda sinappi mukaan ruoanvalmistukseen

“Yrityksemme tavoite on saada sinappi kaikkeen ruoan valmistukseen ja maustamiseen. Vaskion Mauste haluaa tarjota laadukkaita tuotteita sekä erilaisia makuelämyksiä, jotta sinappia voisi käyttää muutenkin kuin joulukinkun päällä."

Menestyksen taustalla Marko mainitsee pitkän historian ja tuotekehityksen, sekä ennenkaikkea parhaat raaka-aineet, käsityön ja rakkauden sinapin valmistukseen.

Yritysrahoitus auttoi meitä joulusesonkiin valmistautumisessa

“Meiltä tuli uusi konjakkisinappi markkinoille ja sen lanseeraus vaati aika paljon satsauksia niin raaka-aineisiin kuin tarvikkeisiin.” Matin mainio -sinappia löytyykin perinteisen ohella myös chilin, valkosipulin ja nyt konjakin makuisena. Voit tutustua heidän tuotteisiin tarkemmin täällä.

Tulevaisuuden Marko näkee valoisana. Hän uskookin, että entistä useamman kaupan hyllyltä löytyy jatkossa Matin Mainio -sinapit.

Entä vinkkejä uudelle yrittäjälle?

“Uskalla yrittää ja pidä huolta itsestäsi”

Katso tästä Markon tarina sinapin valmistajana:

[embed]https://youtu.be/LZ11nwc3lrA[/embed]

Vaskion Mauste haki meiltä lainaa joulusinappinsa lanseeraamiseen.

Jos sinunkin yritykselläsi on vastaava lainantarve, niin ota meihin yhteyttä soittamalla 09 424 50399 tai klikkaamalla tästä.

Jaa artikkeli

Sinulle suositeltuja artikkeleita