Maksuaikaa yritysasiakkaille – Qred ja POPUP AGENCY

Jotta saisit myynnistäsi rahat heti käyttöön, mutta asiakkaasi lisää maksuaikaa.

Qredin uuden maksutavan avulla B2B-markkinoilla toimiva yritys voi tarjota maksuaikaa yritysasiakkaille turvallisesti. Myyjälle täysin kuluton maksutapa tarjoaa loppuasiakkaille joustavasti maksuaikaa aina 18 kuukauteen asti. Samanaikaisesti myyjä saa tililleen oston summan kokonaisuudessaan heti. Qred kantaa osamaksun luottoriskin ja hoitaa maksusuunnitelman asiakkaan kanssa. Uusi maksutapa tarjoaa myyjälle rahat tilille heti kaupan yhteydessä ja asiakkaalle maksuaikaa sekä paremman ostokokemuksen.

POPUP AGENCY

Mainostoimisto POPUP AGENCY on vastikään alkanut tarjota Qredin avulla joustavasti maksuaikaa asiakkailleen. Yritys on aikaisemminkin harkinnut erilaisten rahoitusmahdollisuuksien tarjoamista, mutta sopivaa vaihtoehtoa ei ole löytynyt. Qredin palvelu oli ensimmäinen, joka tukee samalla POPUP AGENCYn liiketoimintaa. Nyt yritys tarjoaa Qredin avulla maksuaikaa yritysasiakkailleen helpottaen samalla asiakkaiden ostopäätöstä ja kasvattaen asiakastyytyväisyyttä.

“Mainonnan suunnittelu on usein hyvin etupainotteista ja vaatii merkittävää investointia jo ennen kuin tulosta alkaa syntyä. Qred toimii hyvin ratkaisuna tähän investointipiikkiin ja helpottaa asiakkaan ostopäätöstä. Asiakastyytyväisyys kasvaa, kun asiakas saa kaiken tarvittavan nopeasti, pääsemme nopeammin liikkeelle ja saamme siten markkinoinnin tuloksia aikaiseksi hyvissä ajoin”, kertoo POPUP AGENCYn toimitusjohtaja Eero Peurala.

[embed]https://youtu.be/BwX4fsBc8KM[/embed]

Tarjoa maksuaikaa yritysasiakkaille

Valitessaan Qredin maksutavaksi loppuasiakas saa ostolleen 1–18 kuukautta maksuaikaa. Valitun maksuajan sisällä asiakas voi maksaa jäljellä olevat maksuerät joustavasti myös suunniteltua nopeammin. Tällöin asiakas maksaa osamaksun kuluja vain kuluneilta kuukausilta.

Haluatko sinäkin tarjota yritysasiakkaillesi maksuaikaa? Tämä onnistuu liittymällä Qredin partneriksi yksinkertaisesti ja maksuttomasti netissä. Lue lisää mahdollisuudesta ja hae partneriksi täällä.

Jaa artikkeli

Sinulle suositeltuja artikkeleita