Ketkä ovat yrittäjän ystäviä?

14/2/2020
2
minuuttia
Ketkä ovat yrittäjän ystäviä?

Ulla Helanti

Marketing Manager
Qred

Ystävänpäivä eli Valentinen päivä on vuosittain 14. helmikuuta vietettävä juhla. Kansainvälisesti päivää on vietetty rakastavaisten päivänä, mutta Suomessa ystävänpäivänä pääroolin on saanut ystävyyden juhlinta. Ystävänpäivänä ystäviä muistetaan korteilla ja muilla tervehdyksillä.

Ketkä ovat yrittäjän ystäviä?

Oman yrityksen pyörittäminen voi olla toisinaan raskasta, ja yrittäjä saattaa usein tuntea olonsa yksinäiseksi. Yrittäjän hyvinvointia tukeva sosiaalinen verkosto on yrittäjälle äärimmäisen tärkeä. Etupäässä yrittäjän tukena ovat tietysti yrittäjän perhe, ystävät ja muut tuttavat. Näiden lisäksi yrittäjällä on kuitenkin myös työkentällä monenlaisia ystäviä, jotka auttavat yrittäjää menestymään.

Uusyrityskeskukset tukevat yrittäjää erityisesti yritystoiminnan alussa. Ne tarjoavat yrittäjille koulutusta, neuvontaa ja erilaisia palveluja. Heidän palvelunsa on henkilökohtaista ja luottamuksellista, ja sitä on saatavilla usealla eri kielellä.

Suomen Yrittäjät järjestävät yrittäjille erilaisia koulutuksia, tapahtumia ja verkostoitumismahdollisuuksia. Suomen Yrittäjiltä voi saada henkilökohtaista neuvontaa esimerkiksi lakiasioissa ja liiketoiminnan kehittämisessä. Yrittäjäjärjestöjen kautta yrittäjä voi saada myös tukea oman hyvinvoinnin edistämiseen. Tämä voi olla esimerkiksi rahallista avustusta virkistäytymiseen. Yrittäjä voi saada myös alennuksia erinäisistä palveluista, kuten vakuutuksista sekä it- ja markkinointipalveluista.

Yksi tärkeimmistä ystävistä yrittäjälle on rahoittaja. Rahoittaja tukee yritystä sen elinkaaren eri vaiheissa ja auttaa sitä kasvamaan. Me Qredillä toimimme yrittäjän rahoituskumppanina. Haluamme tehdä yrityslainan hakemisesta yrittäjälle yksinkertaista, jolloin hän voi keskittyä täysillä omaan liiketoimintaansa ja sen kehittämiseen.

Ehkäpä tärkein yrittäjän ystävä on toinen yrittäjä. Toisilta yrittäjiltä voi saada inspiraatiota, hyviä vinkkejä ja jopa uusia asiakkaita. Toinen yrittäjä toimii myös hyvänä vertaistukena, sillä moni yrittäjä painii työssään samojen ongelmien kanssa.

Yrittäjällä on monenlaisia ystäviä. Ystävät, yhteistyökumppanit ja muut verkostot toimivat yrittäjän tukena – ei vain ystävänpäivänä, vaan vuoden jokaisena päivänä.

Hyvää ystävänpäivää!
Qredin tiimi

🇸🇪 Sverige
🇳🇱 Nederland
🇫🇮 Suomi
🇩🇰 Danmark
🇳🇴 Norge
🇧🇷 Brazil