Tutustukaamme yritysasiakkaisiimme

18/4/2018
3
minuuttia
Tutustukaamme yritysasiakkaisiimme

Qredin tiimi

Vietimme tässä kuussa 3-vuotisjuhliamme. Kasvamme tasaisesti ja asiakaskantamme karttuu kuukausittain sadoilla uusilla jäsenillä. Nyt voisi olla hyvä hetki pysähtyä ja tarkastella, ketä he oikein ovat, mitä he tekevät ja miksi he ottavat meihin yhteyttä.

Keitä he ovat ja missä he asuvat

Naisia ja miehiä on asiakasrekisterissämme suunnilleen yhtä paljon.

He näyttävät toimivan eniten suurimpien kaupunkien ympärillä, joten jos Suomi leikattaisiin puoliksi yhtä suuriin osiin ylhäältä alas, oikealle puolelle näyttäisi jäävän enemmän tilaa. Asiakkaitamme on siis ennen kaikkea rannikkoseudulla, Turun, Tampereen, Oulun ja Rovaniemenkin lähialueilla.

Heidän ikänsä

Asiakaskuntamme on tyypillisimmillään kolmekymppistä ja suurin osa tätäkin kirjoitusta lukevista silmäpareista kuuluu 38-vuotiaalle miehelle. Ääripäitä edustavat tietenkin nuoriso ja toisaalta meidän senioriasiakkaamme.

2000-luvulla syntyneitä ei vielä näy asiakaskannassamme, mutta vuonna 1999 syntyneitä heitä on jo useampi. Nämä innokkaat yrittäjät täyttivät siis vasta viime vuonna 18 vuotta. Ihailtavaa aktiivisuutta! Ikähaitarin vastakkaisella puolella on yli 80-vuotiaitakin, joten ei se tsemppaus ole yksinomaan nuorille luontainen ominaisuus. Pitkäikäisimmälle, mutta edelleen aktiivista liiketoimintaa harjoittavalle yrittäjällemme Pudasjärvelle Pohjois-Pohjanmaan upeisiin maisemiin lämpimät terveiset ja erinomaista kalaonnea!

Millä alalla he toimivat?

Ylivoimaisesti eniten asiakkaitamme toimii rakennusalalla ja siihen läheisesti liittyvissä liiketoiminnoissa. Hienoa, että tällä alalla menee nyt kovaa! Rakentajien, remontoijien, LVI-urakoitsijoiden, saneeraajien, sähkömiesten ja maanrakentajien suuri osuus asiakaskannastamme ei tietenkään tullut meille yllätyksenä, sillä olemme päivittäin puhelimessa heidän kanssaan. Jopa niin usein, että voimme vilpittömästi sanoa ymmärtävämme alaa ja sen tämän päivän haasteita paremmin kuin moni muu!

Rakennusalan jälkeen asiakkaillamme on eniten ravintoloita, kahviloita, baareja tai niihin jollain lailla liittyviä yrityksiä. Tämän porukan puolesta toivottakoon, että tuleva kesä olisi aurinkoinen ja lämmin, jotta ihmiset viettäisivät paljon ajastansa terasseilla ja kuluttaisivat oikein joukolla. Mitä enemmän ihmiset käyvät ulkona, voisi olettaa, että sitä enemmän he myös käyttävät eri parturi- ja kampaamopalveluita. Olemme paljon tämän ammattiryhmän kanssa tekemisissä, sillä heitä on kolmanneksi eniten asiakaskannassamme. Tämän jälkeen asiakkaidemme liiketoiminnat jakautuvat yleisyytensä mukaan taksi-ja kuljetusalan yrittäjien, konsulttien, kirjanpitäjien, moottoriajoneuvojen korjaajien/myyjien sekä kivijalkaliikkeiden omistajien kesken.

Mihin he ovat tarvinneet rahoitusta?

Kuten yllä lueteltujen alojen myötä voi jo aavistaa, meiltä haetaan eniten lainaa siihen tilanteeseen, johon juuri rakennusalan yritys usein joutuu: korvaus urakasta on tulossa, mutta vasta muutaman kuukauden päästä ja sitä ennen on pystyttävä maksamaan työntekijöiden palkat, laskut, alvit jne. Ravintola-alalla meitä tarvitaan keittiöremontteihin, uusien työntekijöiden palkkaamiseen tai aineksien ostoon.

On meiltä haettu rahoitusta ilmeisiin petoksiinkin. Yrityksiin kohdistuvista ansoista ei ole ehkä ollut yhtä paljon puhetta kuin yksityishenkilöitä koskevista nk. nigerialaishuijauksista. Tällaiset tapaukset tulevat kuitenkin auttamatta esiin, sillä ennen lainan myöntöä keskustelemme yrittäjän kanssa hänen liiketoimintaideastaan hyvin perinpohjaisesti.

Muuten apuamme tarvitaan säännöllisesti mm. kaikkiin muihinkin remontteihin sekä uuteen kalustoon, koneisiin, tarvikkeisiin, varastoon, markkinointiin ja tuotekehitykseen.

Kaikissa näissä tapauksissa nopeus on valttia ja sitähän me pystymme tarjoamaan. Nopeuden lisäksi olemme myös markkinoiden edullisimpia.

Minkälaista palautetta he ovat antaneet?

Olemme ylpeitä asiakkaistamme ja ennen kaikkea heidän meille jättämistään arvioista.

Palautteissa meitä kehutaan ammattitaitoisiksi, asiakasta ymmärtäviksi, ystävällisiksi ja luotettaviksi. Meitä kiitetään avun antamisesta hädän keskellä ja meidän lainanhaun helppoutta, kohtuullisia kulujamme sekä toimituksen nopeutta muistetaan kiitollisena.

Lisättäköön vielä, että kaikki palautteet ovat tietenkin aitoja. Jos kiinnostaa, niitä voi lukea näiltä foorumeilta lisää:
- Google
- Facebook
- Trustpilot

Emme voi kun nöyrästi kiittää asiakkaitamme luottamuksesta, josta olemme saaneet nauttia. Yritämme jatkossakin lunastaa meihin kohdistuvat odotukset yhtä hyvin.

🇸🇪 Sverige
🇳🇱 Nederland
🇫🇮 Suomi
🇩🇰 Danmark
🇳🇴 Norge
🇧🇷 Brazil