Luottokortti yritykselle

Säästä rahaa ja aikaa Qred Visan avulla!

Säästä rahaa joka ostolla
Kerää kuitit yhteen paikkaan
Kortilla ei ole kiinteitä kuluja

Tilaa Qred VISA tästä

Osta tänään, maksa myöhemmin

Qred Visa tekee ostamisesta helpompaa. Luottokortilla voit maksaa kaikkialla, missä Visa hyväksytään maksuvälineeksi. Kortin avulla yritykselläsi on aina varakassa saatavilla, asioit sitten myymälässä tai verkossa. Qred Visa kokoaa kaikki kuukauden aikana tekemäsi ostot yhdelle laskulle.

Säästä kuluttaessasi

Kun maksat ostoksesi Qred Visalla, säästät rahaa kaikessa, mitä yrityksesi tarvitsee! Saat 1 % maksutapaetua jokaisesta ostosta, käytit korttia sitten myymälässä tai verkossa.

Kertynyt maksutapaetu vähennetään kuukausilaskusi summasta. Jos siis ostat kortilla esimerkiksi 10 000 euron edestä, maksat vain 9 900 euroa.

1 % maksutapaetua

Maksat vain siitä, mitä ostat

Maksat Qred Visalla tehdyistä ostoista vain ostostesi hinnan. Mikäli maksat luottokorttilaskun kerralla, ei sinulta veloiteta korkoa tai muita kuluja. Jos sen sijaan haluat maksaa laskun takaisin osissa, lisätään avoimelle luotolle kuukausikorko, alkaen 1,95 %.

Vuosimaksu

Käyttömaksu

Valuuttalisä

0 €

0 €

0 %

Katso koko hinnasto tästä

Kerää kuitit helposti talteen

Säästä aikaa ja rahaa Qred Visan kulujen hallinnalla. Tehtyäsi kortilla oston voit kirjata sen kuluksi yksinkertaisesti Qredin sovelluksessa ottamalla kuvan kuitista ja liittämällä sen tapahtumaan. Laskutuskauden päätteeksi saat kaikki kulut ja kuitit koottuna yhdelle digitaaliselle raportille.

Tulossa pian: maksa laskut luottokortilla!

Lisää maksuaikaa yrityksen laskuille

Hyödynnä kortin koroton maksuaika

Yrityksen erilaisiin laskuihin, kuten sähkö- tai toimittajalaskuihin

Lue lisää

Hallinnoi korttia Qredin sovelluksessa

Aktivoi korttisi
Seuraa tapahtumia
Muuta kortin asetuksia

Lataa sovellus:

App Store DownloadGoogle Play Download

Usein kysyttyä

Mitä Qred VISA maksaa?

Qred VISA on maksuton. Kortilla ei ole käyttö- tai vuosimaksuja. Lähetämme sinulle kerran kuussa laskun kortin käytöstä. Jos maksat koko laskun kerralla, ei sinulta veloiteta korkoa. Jos maksat laskun takaisin osissa, lisätään avoimelle luotolle korko, alkaen 1,95 %.

Voinko käyttää korttia ulkomailla?

Kyllä, Qredin luottokorttia voi käyttää kaikkialla, missä Visa hyväksytään. Qred ei lisää ulkomaan valuutoissa tehdyille ostoille valuuttalisää.

Voiko kortilla nostaa käteistä automaatilta?

Ei. Kortilla voi tehdä ostoja sekä myymälöissä että verkossa, mutta kortilla ei voi nostaa käteistä automaatilta.

Qred VISA tuo helppoutta ja turvaa yrityksellesi

Turvallinen Qred VISA käy maksuvälineenä kaikkialla, missä Visa hyväksytään. Kortin käyttämisestä ei peritä lisäkuluja ja se on siksi mainio maksuväline kaikkiin yrityksesi päivittäisiin hankintoihin. Qred Visan avulla saat yrityksesi ostoille jopa 45 päivää korotonta maksuaikaa. Mikäli tarvitset lisää maksuaikaa, on sinulla kortin avulla luottoa aina mukana lompakossasi.
Tilaa Qred VISA

Ota yhteyttä

Olemme olemassa pienyrityksiä varten. Ota yhteyttä, niin katsotaan, miten voimme parhaiten auttaa sinunkin yritystäsi!
Tavoitat asiakaspalvelumme arkisin klo 8.00 - 18.00.