Turvallisuus

Yrityslainoituksemme on varmaa ja turvallista

Qredin kanssa voit olla turvallisin mielin. Et joudu kokemaan ikäviä yllätyksiä, maksat vain kiinteät kuukausikulut ja pelkästään niiltä kuukausilta, kun laina on käytössäsi.

Tietoturvamme on ylimmällä mahdollisella tasolla

Otamme yksityisyydensuojan ja tietoturvan ehdottoman vakavasti. Takaamme, että henkilötietosi ovat meillä aina turvassa eikä kukaan ulkopuolinen pääse niihin käsiksi.

Pankkien tasoinen tietoturva

Käytämme samoja turvallisuusratkaisuja kuin maailman johtavat pankit, joissa tiedot on salattu eräillä voimakkaimmilla salausmenetelmillä. Teemme yhteistyötä tietoturvallisuuden johtavien asiantuntijoiden kanssa.

Jatkuva valvonta

Työskentelemme johdonmukaisesti tietoturvallisuuden johtavien yritysten ja valtion virastojen kanssa henkilötietoihin liittyvien petosten torjumiseksi. Siksi voit tuntea olosi turvatuksi kanssamme eikä sinun tarvitse olla huolissasi tietojesi turvallisuudesta.

Emme säilytä salasanoja järjestelmässämme

Emme me eikä yhteistyökumppanimme pääse käsiksi kirjautumistietoihisi. Emme voi muokata henkilötietojasi emmekä käsitellä pankkitilisi sisältämiä tietoja.

Suojattu tietojen siirto

Kaikki Qredin ja verkkoselaimesi väliset viestit on salattu 256-bittisellä SSL Verified -palvelulla, jota ylläpitää maailman johtava verkkoturvallisuuden kehittäjä Geotrust. Vihreä lukkotunnus selaimesi osoiterivin alussa on merkkinä Qredin sivuston turvallisuudesta.

Heading

Newsletter

By submitting my data, I agree to Qred’s processing of personal data. You can read more in our privacy policy.

🇸🇪 Sverige
SvenskaEnglish
🇳🇱 Nederland
🇫🇮 Suomi
🇩🇰 Danmark
🇳🇴 Norge
🇧🇷 Brazil