Aloittavan yrityksen rahoitus - Hae yrityslaina uudelle yritykselle

Ilmainen sovellus

Sitomaton hakemus tai tarjous

Rahat maksetaan samana päivänä

Pyydä maksuton lainatarjous!

Tarjous ei sido yritystäsi mihinkään.

0

Ymmärrän, että Qred käsittelee henkilötietojani tietosuojakäytäntönsä mukaisesti.

Odota hetki, ohjaamme sinut toiselle sivulle.
Hups! Jotakin meni pieleen. Yritä uudelleen.

Yrityslaina uudelle yritykselle

Aloittavien ja uusien yritysten on perinteisesti ollut vaikea saada yrityslainoja. Vuodesta 2015 lähtien päätavoitteemme on ollut auttaa mahdollisimman monia uusia pienyrityksiä oikeanlaisen rahoituksen avulla.

Siksi ei ole väliä, onko sinulla uusi vai vanha yritys. Pieni on isompi ei myöskään ole väliä. Unohda siis vuosien historia, taseet ja tuloslaskelmat sekä monimutkaiset liiketoimintasuunnitelmat, jotka pankki haluaa nähdä. Me Qredissä välitämme sinusta ja tulevaisuuden suunnitelmistasi. Siksi emme myöskään ota UC:tä sinusta yksityishenkilönä. Käytämme Bisnode, ja vain me (Qred) ja sinä näette luottotietoraportin - ei muut pankit tai lainanantajat!

Yrityslainat aloittaville yrityksille

Tarjoamme kaikentyyppisille yrityksille yrityslainoja. Näin laina Qredin kautta toimii:

 1. Hakemus kestää 1 minuutti.
 2. Saat ilmoituksen 1 tunnin kuluessa
 3. Rahat maksetaan samana päivänä

Laina on...

 • Ei käynnistysmaksua
 • Ei sitoutumisaikaa
 • Ei piilokustannuksia
  Tervetuloa jättämään hakemus!

Lyhyt yhteenveto

Pankit usein välttävät rahoittamasta start-up-yrityksiä korkean alkuriskin ja pienten lainasummien vuoksi, jotka tekevät toiminnasta heille kannattamatonta. Start-up-yritys määritellään usein yritykseksi, joka ei ole vielä toimittanut ensimmäistäkään tilinpäätöstään, ja pankit saattavat vaatia jopa kolme tilinpäätöstä ennen kuin yritys ei enää katsota aloittelevaksi. Qred tarjoaa vaihtoehtoisia rahoitusratkaisuja, kuten yrityslainoja ja oman pääoman ehtoista pääomaa, jotka soveltuvat erityisesti aloittavien yritysten tarpeisiin ja likviditeettiongelmiin.

Miksi pankit hylkäävät start-up-yritykset

Ehkä harkitset yrityksen perustamista? Tai ehkä olet juuri aloittanut uuden yrityksen? Valitettavasti rahan lainaaminen pankista aloittavalle yritykselle ei ole helppoa. Ensinnäkin riski on suurin alussa, ennen kuin liiketoiminta on käynnistynyt, ja toiseksi summat ovat melko pieniä. Pankki pitää pienestä riskistä ja lainaa suuria summia suurille yrityksille. Pankin ei yksinkertaisesti kannata käyttää aikaa aloittaviin yrityksiin.

Mikä lasketaan aloittavaksi yritykseksi?

Start-up-yritys on yritys, joka ei ole vielä aloittanut liiketoimintaa tai toimittanut ensimmäistäkään tilinpäätöstään Ruotsin kaupparekisteriin. Jotkut pankit vaativat jopa kolme tilinpäätöstä, jotta yritystä ei pidettäisi start-up-yrityksenä. Me Qredissä olemme sitä mieltä, että tämä on väärin, sillä yrityksen kolme ensimmäistä vuotta ovat kaikkein vaikeinta aikaa. Silloin saatat tarvita tilapäisiä pääomasijoituksia kasvaaksesi.

Start-up-laina - Yrityslaina oman yrityksen perustami

Ennen kuin haet yrityslainaa, sinun olisi pitänyt tehdä kotiläksysi. Mitä yrityksesi aikoo tehdä, kuinka paljon rahaa tarvitset aloittaaksesi? Kuinka paljon voit maksaa takaisin kuukaudessa? Sinun pitäisi miettiä nämä asiat tarkkaan, jotta voit hakea oikeaa summaa ja pystyt selittämään selkeästi, miten laina maksetaan takaisin.

Minkälainen laina sopii parhaiten aloittaville yrityksille?

 • Perinteiset pankkilainat sopivat parhaiten silloin, kun yritys on edistyneemmällä tasolla ja sillä on vakiintunut kassavirta.
 • Qredin yrityslaina sopii, jos sinulla on tilapäinen likviditeetin tarve. Qred on yksi harvoista toimijoista, jotka tarjoavat lainoja aloittaville yrityksille.
 • Oman pääoman ehtoinen pääoma soveltuu, kun yrityksen arvon kasvupotentiaali on suuri, jos yritys menestyy, mutta on suuri riski, että se kestää suunniteltua kauemmin.

Qredin yrityslaina sopii, jos sinulla on tilapäinen likviditeetin tarve. Qred on yksi harvoista toimijoista, jotka tarjoavat lainoja aloittaville yrityksille.
Oman pääoman ehtoinen pääoma soveltuu, kun yrityksen arvon kasvupotentiaali on suuri, jos yritys menestyy, mutta on suuri riski, että se kestää suunniteltua kauemmin.

Lainat aloittaville yrityksille

Qred Score -arviossamme, kuten monet muutkin pankit ja lainanantajat, arvioimme osakeyhtiöt positiiviseksi asiaksi. Olet tullut mukaan osakepääomalla, ja yrityksessä on yleensä useita henkilöitä. Voit myös lisätä jonkun, joka toimii henkilökohtaisena takaajana lainan hakijan kanssa. Tätä kutsutaan takaajaksi, ja vaatimuksemme henkilökohtaiselle takaajalle ovat seuraavat:

 • Henkilön on oltava Ruotsin kansalainen.
 • Hänen on oltava järjestäytynyt talous
 • Ei velkasaldoa

Maksuhäiriömerkintä ei estä meitä myöntämästä lainaa, mutta se voi olla esteenä. Sinulle saatetaan tarjota pienempää summaa hieman korkeampaan hintaan, ennen kuin olet suorittanut maksuja.

Lainat uusille yksityisyrittäjille

Vastaperustettuna yksityisenä elinkeinonharjoittajana voi olla vaikeaa löytää oikeanlaista rahoitusta. Useimmiten sinulla on hieman pienempi liiketoiminta, joka on kausiluonteista tai muuten herkkää. Pankkien on perinteisesti ollut vaikea tarjota edullisempia lainoja yksinyrittäjille. Se ei yksinkertaisesti ole ollut tarpeeksi kannattavaa. Me Qredissä olemme sitä mieltä, että tämä on väärin, ja siksi haluamme auttaa pienimpiä ja aloittavia yrityksiä rahoituksen kanssa. Teemme tämän tarjoamalla pienempiä lainoja, ja tällä tavoin tutustumme toisiimme ja voimme kasvattaa lainaa pitkällä aikavälillä.

Toinen vaihtoehto on käyttää . Näin säästyt yksityisiltä kuluilta ja monimutkaiselta kirjanpidolta. Kaikki kerätään yhdelle laskulle ja se sopii täydellisesti jokapäiväisiin kuluihin ja ostoksiin.

Lainat aloittaville yrityksille

Kuten kaikkien muidenkin Qredin myöntämien lainojen kohdalla, on eduksi, jos saat yhden tai kaksi muuta henkilöä henkilökohtaisesti takaamaan lainan. Tämä tarkoittaa, että sinulla on henkilökohtainen maksuvastuu lainasta. Jos sinulla ja toisella henkilöllä on järjestyksessä oleva talous, se yleensä helpottaa sekä lainasummaa että lainan maksua.

Lainat vastaperustetuille kommandiittiyhtiöille

Kuten mainittiin, Qred voi auttaa kaikentyyppisiä yrityksiä rahoituksessa. Suhtaudumme erittäin myönteisesti siihen, että kommandiittiyhtiön ja avoimen yhtiömiehen välillä kaksi henkilöä jakaa vastuun.

Luottoluokitus aloittaville yrityksille

Kun haet luottoa aloittavalle yritykselle, yrityksestä tehdään usein luottotarkastus. On hyvin harvinaista, että luottoluokitus on erityisen korkea, koska luottotietotoimistoilla ei ole historiaa, jonka perusteella arviointi voitaisiin tehdä. Yrityksenä ansaitset korkean luottoluokituksen tekemällä jatkuvasti vakaata ja ennustettavaa myyntiä ja voittoa ja välttämällä kaikenlaisia maksuhäiriöitä.

Meillä Qredissä on oma Qred-pisteytyksemme, jossa otetaan huomioon liikeidea ja ihmiset yrityksen takana. Soita asiamiehillemme, niin saat ammattimaisen arvion ja nopean luottopäätöksen.

Lähes joka päivä joku soittaa Qrediin ja kysyy, voiko hän ottaa lainaa aloittavan yrityksensä rahoittamiseen. Ensimmäiseksi kysymme, onko yritys rekisteröity Ruotsin kaupparekisteriin (eli onko yrityksellä voimassa oleva organisaationumero). Sitten yritämme selvittää, missä kehitysvaiheessa yritys on ja mitkä ovat sen tarpeet. Yrityslainat ovat tärkeä osa rahoitusta, mutta usein on olemassa useita rahoituslähteitä, joita kannattaa harkita, jotta yrityksellesi voidaan koota ratkaisu, jonka avulla voit täyttää sekä lyhyen että pitkän aikavälin tarpeet.

Ota yhteyttä

Olemme olemassa pienyrityksiä varten. Ota yhteyttä, niin katsotaan, miten voimme parhaiten auttaa sinunkin yritystäsi!
Tavoitat asiakaspalvelumme arkisin klo 8.00 - 18.00.