Yrityskortti pienyritykselle

Qred Visan avulla yritykselläsi on
luottoa aina lompakossa!

Maksuaikaa kaikkiin ostoihin
Maksutapaetua joka ostosta
Kortti on kuluton

Tilaa Qred VISA tästä

Osta tänään, maksa myöhemmin

Qred Visa tekee ostamisesta helpompaa. Yrityskortilla voit maksaa kaikkialla, missä Visa hyväksytään maksuvälineeksi. Kortin avulla yritykselläsi on aina varakassa saatavilla, asioit sitten myymälässä tai verkossa. Qred Visa kokoaa kaikki kuukauden aikana tekemäsi ostot yhdelle laskulle.

Säästä kuluttaessasi

Kun maksat ostoksesi Qred Visalla, säästät rahaa kaikessa, mitä yrityksesi tarvitsee! Saat 1 % maksutapaetua jokaisesta ostosta, käytit korttia sitten myymälässä tai verkossa.

Kertynyt maksutapaetu vähennetään kuukausilaskusi summasta. Jos siis ostat kortilla esimerkiksi 10 000 euron edestä, maksat vain 9 900 euroa.

1 % maksutapaetua

Maksat vain siitä, mitä ostat

Maksat Qred Visalla tehdyistä ostoista vain ostostesi hinnan. Mikäli maksat luottokorttilaskun kerralla, ei sinulta veloiteta korkoa tai muita kuluja. Jos sen sijaan haluat maksaa laskun takaisin osissa, lisätään avoimelle luotolle kuukausikorko, alkaen 1,95 %.

Vuosimaksu

Käyttömaksu

Valuuttalisä

0 €

0 €

0 %

Katso koko hinnasto tästä

Hallinnoi korttia Qredin sovelluksessa

Aktivoi korttisi
Seuraa tapahtumia
Muuta kortin asetuksia

Lataa sovellus:

App Store DownloadGoogle Play Download

Usein kysyttyä

Mitä Qred VISA maksaa?

Qred VISA on maksuton. Yrityskortilla ei ole käyttö- tai vuosimaksuja. Lähetämme sinulle kerran kuussa laskun kortin käytöstä. Jos maksat koko laskun kerralla, ei sinulta veloiteta korkoa. Jos maksat laskun takaisin osissa, lisätään avoimelle luotolle korko, alkaen 1,95 %.

Voinko käyttää korttia ulkomailla?

Kyllä, Qredin yrityskorttia voi käyttää kaikkialla, missä Visa hyväksytään. Qred ei lisää ulkomaan valuutoissa tehdyille ostoille valuuttalisää.

Voiko kortilla nostaa käteistä automaatilta?

Ei. Kortilla voi tehdä ostoja sekä myymälöissä että verkossa, mutta kortilla ei voi nostaa käteistä automaatilta.

Tee kuten tuhannet yritykset

Kokeile Qred Visaa ilmaiseksi. Saat fyysisen luottokortin postitse 7-9 arkipäivässä, mutta voit aloittaa kortin käytön heti, sillä saat Qredin sovellukseen myös virtuaalisen kortin, jota voit käyttää verkko-ostoksiin. Voit lisätä korttisi myös mobiililompakkoon ja maksaa kaikki ostoksesi helposti puhelimella myös myymälöissä.

Ota yhteyttä

Olemme olemassa pienyrityksiä varten. Ota yhteyttä, niin katsotaan, miten voimme parhaiten auttaa sinunkin yritystäsi!
Tavoitat asiakaspalvelumme arkisin klo 8.00 - 18.00.