Powered by Qred

Qredin stipendi

Vuoden 2023 stipendihaku on sulkeutunut. Pysy kuulolla tämän vuoden stipendistä!

Hae tästäAnsök om stipendium

Lisää tutkimusta tarvitaan!

Suomessa valtaosa uusista työpaikoista syntyy pk-yrityksiin. Pienyritykset ovat talouden selkäranka ja kattavat enemmistön Suomen yrityskentästä. Qred on pienyritysten pankki, joka on vuodesta 2015 alkaen auttanut kymmeniä tuhansia pienyrittäjiä kasvattamaan liiketoimintaansa joustavalla rahoituksella.

Yrittäjyys ja pienyritykset ansaitsevat paikan valokeilassa ja lisää tutkimusta.

Siksi perustimme Qredin stipendin yrittäjyyttä ja/tai yrityksiä käsittelevää tutkimusta varten.

Kuka voi saada stipendin?

Qredin stipendin pyrkimyksenä on edistää yrittäjyystietämystä ja innovaatioita pienyrityksissä.

Qredin stipendi myönnetään opinnäytetyölle, joka käsittelee yrittäjyyttä, tai jonka tavoitteena on edistää pienyritysten asemaa.  

Stipendi myönnetään henkilölle, jolla on joukosta erottuva tutkimuskysymys, ja jonka opinnäytetyössä tutkitaan aiemmin tutkimatonta asiaa tai lähestytään jo aiemmin tutkittua asiaa erilaisesta näkökulmasta.

Katso kaikki ehdot alta.


Stipendin arvo: 1 000 €

2023:
Stipendi myönnettiin Adalmiina Törmäselle Metropolian ammattikorkeakoulusta. Adalmiinan opinnäytetyö käsittelee vaikuttajamarkkinoinnin hyödyntämistä rakennusalalla.


Haku ja kriteerit

Hakeaksesi Qredin stipendiä sinun tulee olla kirjoittamassa yrittäjyyttä tai yrityksiä käsittelevää opinnäytetyötä suomalaiseen korkeakouluun.

Kerro hakemuksessasi:

Miksi tutkimusaiheesi on tärkeä yrittäjyyden ja liike-elämän kannalta.
Nimesi, yhteystietosi sekä tutkinto-ohjelmasi suomalaisessa korkeakoulussa/yliopistossa. Liitä mukaan myös voimassa oleva opiskelutodistus, joka todistaa opintosi suomalaisessa korkeakoulussa.


Hakuaika päättyi 17.12.2023.


Mikäli sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä scholarship@qred.com.

Yleiset ehdot

  • Stipendin saajan nimittää tuomaristo, jonka jäsenistä kaikki työskentelevät Qredillä. Tuomariston päätös on lopullinen, eikä siitä voi valittaa.
  • Stipendin arvo on 1 000 euroa ja koko summa maksetaan kerralla.
  • Hakijoiden legitiimiyden varmistamiseksi stipendin saajille tehdään myös henkilöllisyyden tarkastus. Hakiessasi stipendiä hyväksyt, että Qred suorittaa tämän tarkastuksen.
  • Mahdollisen veron maksaa stipendin saaja.
  • HAKUAIKA: Soveltuaksesi hakijaksi ja voidaksesi voittaa Qredin stipendin, sinun tulee hakea stipendiä määrätyn hakuajan sisällä. Hakuaika on 19.10. - 17.12.2023.
  • HAKEMUS: Soveltuaksesi hakijaksi ja voidaksesi voittaa Qredin stipendin hakemuksen tulee olla kokonainen ja sisältää kaikki vaaditut tiedot (ks. “Haku ja kriteerit”).
  • HAKIJA: Qred käsittelee henkilötietoja yleisen tietosuoja-asetuksen (EU) 2016/679 ("GDPR") ja muun sovellettavan tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Jakamalla nämä tiedot Qredille hyväksyn sen, että Qred käsittelee henkilötietojani. Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä löydät Qredin tietosuojakäytännöstä.