Asiakaspalvelumme on tänään 17.11. poikkeuksellisesti avoinna klo 8.00-17.00. Voit olla meihin yhteydessä sähköpostitse asiakaspalvelu@qred.com, niin vastaamme sinulle mahdollisimman pian asiakaspalvelun aukioloaikojen puitteissa.

Puhelinpalvelumme on toistaiseksi pois käytöstä toimintahäiriön vuoksi. Vikaa korjataan parhaillaan ja voit olla sillä aikaa meihin yhteydessä sähköpostitse asiakaspalvelu@qred.com tai laittaa viestiä chatissa.

Yrityslaina aloittavalle yritykselle

Ota meihin yhteyttä, jos olet aloitteleva pienyritys.

Me autamme

Yrityslaina ilman vakuuksia aloittavalle yritykselle

Olemme itsekin olleet kaikki aloittelevia yksityisyrittäjiä, joten meillä ei ole vaikeuksia asettua asemaasi. On jännittävää aloittaa aivan uusi yritys ja tiedämme kaikki, kuinka stressaavaa elämä voi olla ennen kuin kassavirta saadaan kunnolla käyntiin. (Jos taas olet aivan äskettäin aloittanut, sinun kannattaa olla yhteydessä esim. Finnveraan tai vastaavaan rahoittajaan.)

Me Qredissä autamme sinua. Heti, kun yrityksesi ensimmäinen taival on läpikäyty ja liikeideasi tuntuu toimivan, voimme tarjota sinulle yrityslainaamme ilman vakuuksia. Jos täytät tämän tältä sivulta löytyvän ei-sitovan hakemuksen, lupaamme lähettää sinulle vastauksen nopeasti. Jos sitten sinun mielestäsi se on sopiva ja olet valmis hyväksymään sen, voit allekirjoittaa tarjouksemme saman tien sähköisesti. Teemme sinulle saman tien pankkisiirron, jolloin rahat ovat tililläsi pankista riippuen joko saman tien tai sitten n. yhden pankkipäivän kuluessa.

Me tarjoamme pienyrittäjille vakuudetonta yrityslainaa, edullisesti ja nopeasti. Meidän osaavat ja ystävälliset asiakasneuvojamme (soita 09-424 503 99) löytävät kanssasi varmasti parhaimman ratkaisun. Emme lisää lainojemme kuluihin mitään muuta kuin kuukausimaksut, joista sovimme sinun kanssa erikseen. Emme peri avausmaksuja, nostokuluja, laskutuskuluja tms. Jos yrityksesi tilanne muuttuu ja päätät maksaa lainasi nopeammin pois, se sopii meille. Ennenaikaisesta takaisinmaksusta emme peri myöskään kuluja vaan vielä parempaa: tulet maksamaan kk-kulut vain menneiltä (ja käynnissäolevalta) kuukausilta, mutta et siis alkuperäisen suunnitelman mukaisia kuluja! Tutustu tähän sivuun: yrityslainojen myöntäminen, löydät varmasti sieltä lisää hyödyllistä tietoa toimintatavoistamme.

Heading

Newsletter

By submitting my data, I agree to Qred’s processing of personal data. You can read more in our privacy policy.

🇸🇪 Sverige
SvenskaEnglish
🇳🇱 Nederland
🇫🇮 Suomi
🇩🇰 Danmark
🇳🇴 Norge
🇧🇷 Brazil