Asiakaspalvelumme on tänään 17.11. poikkeuksellisesti avoinna klo 8.00-17.00. Voit olla meihin yhteydessä sähköpostitse asiakaspalvelu@qred.com, niin vastaamme sinulle mahdollisimman pian asiakaspalvelun aukioloaikojen puitteissa.

Puhelinpalvelumme on toistaiseksi pois käytöstä toimintahäiriön vuoksi. Vikaa korjataan parhaillaan ja voit olla sillä aikaa meihin yhteydessä sähköpostitse asiakaspalvelu@qred.com tai laittaa viestiä chatissa.

Minulla on Apple Pay -sovelluksessa useampi kortti, voinko maksaa kaikilla niillä?

Kyllä voit, seuraa vain alla olevia ohjeita: 

IPhone, jossa on Face ID: Kaksoisklikkaa puhelimen oikeanpuoleista sivupainiketta ja odota, kunnes oletuskortti tulee näkyviin. Kun näet oletuskortin, paina sitä. Sinun pitäisi nyt nähdä kaikki korttisi, jotka olet lisännyt Apple Payhin. Valitse kortti, jolla haluat maksaa,  tunnistaudu Face ID:n avulla vilkaisemalla iPhonea ja maksa ostoksesi pitämällä puhelimesi yläosaa maksupäätteen lähellä.  

iPhone, jossa on Touch ID: Pidä puhelintasi maksupäätteen lähellä ilman, että asetat sormeasi Touch ID:lle. Kun oletuskortti tulee näkyviin, napauta sitä nähdäksesi muut korttisi. Valitse haluamasi kortti ja aseta sormesi Touch ID:lle maksamista varten. 

Apple Watch: Kaksoisklikkaa kellon sivupainiketta. Kun oletuskortti tulee näkyviin, valitse toinen kortti pyyhkäisemällä vasemmalle tai oikealle. Maksa pitämällä kelloa maksupäätteen lähellä.

Heading

Newsletter

By submitting my data, I agree to Qred’s processing of personal data. You can read more in our privacy policy.

🇸🇪 Sverige
SvenskaEnglish
🇳🇱 Nederland
🇫🇮 Suomi
🇩🇰 Danmark
🇳🇴 Norge
🇧🇷 Brazil