Vakuudeton yrityslaina rahoitusmenetelmänä

6/4/2017
2
minuuttia
Vakuudeton yrityslaina rahoitusmenetelmänä

Qredin tiimi

Olemme toimineet fyysisesti Suomessa nyt vuoden, sitä ennen hoidimme suomalaisia asiakkaitamme ja markkinointiamme Tukholmasta käsin. Suomessa toimintamme on jatkuvassa nousussa ja olemme hyvin positiivisella mielellä tulevaisuuden suhteen.

Tämä positiivisuus välittynee myös asiakaskontaktiemme kautta, sillä yksi vahvuuksistamme on aito kiinnostus asiakkaidemme liiketoimintaa kohtaan ja halu auttaa yrityksen onnistuneessa pyörittämisessä. Emme voi kuitenkaan rahoittaa kaikkia meiltä yrityslainaa hakevia, vaan vaatimuksenamme on ko. yrityksen lainankantokyvyn ja liikevaihdon kestävyys (täällä lisää lainojemme ehdoista).

Perinteisten pankkien ylivalta murentuu sitä mukaan, kun verkosta haettavien nopeiden yrityslainojen määrä kasvaa. Kohta kenenkään ei tarvitse olla enää käyttötilienkään suhteen epäreilussa ja kahlivassa suhteessa entisajan pankkeihimme. Ja hyvä niin.

Terve valinnanvapaus kasvaa kilpailun parantuessa. Vakuudettomille, lyhytaikaisille yrityslainoille on kysyntää, niitä osataan kilpailuttaa ja lainatarjouksien perään tiedustellaan. Hyvin automatisoidut online-menetelmät keventävät lainanantoon liittyviä prosesseja ja tekevät kaikesta hyvin nopeaa.

Tässä tehokkuudessa ja nopeudessa saattaa se kaikkein tärkein joutua unohduksiin, asiakas. Mutta meillä ei. Ennen jokaista lainapäätöstä, keskustelemme lainanhakijan kanssa hänen yrityksensä tilanteesta ja niistä tavoista, joilla hän haluaa kehittää liiketoimintaansa. Hänen yrityksensä kassavirta otetaan esille ja yhdessä mietitään sellaista lainajärjestelyä, joka ei muodostuisi yritykselle liian raskaaksi. Yritykset voivat hakea meiltä 1000€ - 50000€:n lainoja 6kk - 12kk:n laina-ajalle.

Pyrimme siis vastaamaan ennen kaikkea yritysten tilapäisiin rahoitustarpeisiin esim. lisähenkilöstön palkkaukseen sesongin ajaksi, uusia koneiden tai työkalujen ostoon jne. Tyypillisiä tilanteita, joihin pitää saada nopeaa apua, etteivät työmaat seiso tai laskut eräänny.

Omasta mielestämme siis, perinteisistä pankeista eroava, uudet joustavat ja vakuudetonta yrityslainaa tarjoavat pienlainayhtiöt ovat tervetulleita ja kuuluvat tänä päivänä ehdottomasti modernin yhteiskunnan palvelumalleihin. Sillä ehdolla luonnollisesti, että asiakas ja hänen yrityksensä tulevaisuus on kaiken keskiössä.

Pyrimme tarjoamaan yrittäjille mahdollisimman sopivan ratkaisun, sillä on kaikkien edun mukaista, että lainan takaisinmaksu sujuu suunnitellusti. Voit lukea täältä lisää toimintatavoistamme: vastuullinen luotonanto.

Takaisin etusivulle.

🇸🇪 Sverige
🇳🇱 Nederland
🇫🇮 Suomi
🇩🇰 Danmark
🇳🇴 Norge
🇧🇷 Brazil