Kasvata yritystäsi lainalla (jota et uskonut saavasi)

8/5/2019
2
minuuttia
Kasvata yritystäsi lainalla (jota et uskonut saavasi)

Qredin tiimi

Pienyritysten on ollut aina vaikea saada lainaa perinteisistä pankeista. Matala korkotaso jo monen vuoden ajalta ja hienoisesti kaventuneet yrityslainamarginaalit ovat tehneet lainarahasta suhteellisen edullista, mutta rahoituksen saannille on silti esteitä. Yksi kiusallisin näistä ovat pankkien tiukentuneet vakuusvaatimukset.

Tällä on ollut suuri vaikutus pienyritysten liiketoimintaan ja sitä kautta koko yhteiskuntaan. Varsinkin, kun samaan aikaan pienyrittäjien säädellään yhä tarkemmin uusilla laeilla ja määräyksillä.

Yrityslainat verkossa - pienyritysten pelastus?

Kun perustimme Qredin vuonna 2015 Ruotsissa ja nopeasti sen jälkeen aloitimme toimintamme Suomeen, olimme ensimmäisten joukossa tässä omassa nichessämme - verkosta haettavien yrityslainojen myönnössä. Toiminta oli alussa haasteellista, sillä mobiilimaksaminen ja verkkotunnukset olivat silloin vielä suhteellisen vieraita ja pelottaviakin käsitteitä.

Sittemmin verkkomaksaminen ja asiointi yleensäkin verkossa on yleistynyt jokapäiväiseksi puuhaksi. Verkkopankkisovelluksia on voinut ladata puhelimilleen jo vuodesta 2015 ja nykyään sellainen löytynee lähes kaikista suomalaisista älypuhelimista.

Luottokyvyn arviointi

Sen sijaan, että vaatisimme nähdä todisteet satavuotisesta liiketoimintahistoriasta ja kymmenistä työntekijöistä sekä eri raportteja, tase-erittelyjä ja tilinpäätöksiä luottokykysi arvioimiseksi, kiinnitämme huomiomme muihin tekijöihin. Yrityksesi kassavirta, liiketoimintaidea sekä se, että sinulla on selvä näkemys siitä, mihin yrityksesi on menossa ja mihin rahoja tarvitset, ovat asioita, joita tarkastelemme lainanmyöntömme tueksi. Näiden lisäksi käytämme Bisnoden luottotietorekisteriä, keskustelemme yrittäjän kanssa puhelimessa ja arvioimme yrityksen julkisen profiilin. Kerätyn tiedon pohjalta pystymme tekemään tarkan ja päivitetyn kuvan yrityksen tilanteesta ja arviointimme voi sanoa osuvan paremmin oikeaan kuin, mihin pankit pystyvät. Silloin ei ole väliä, jos yrityksesi on uusi tai pieni. Voimme auttaa sinua joka tapauksessa!

Pankkikonttoreiden sulkeminen on monella alueella uhka yrittäjyydelle

Konttoreita suljetaan sekä kaupungeissa että maalla. Kuka silloin voi enää vaatia yrittäjää ajamaan satoja kilometrejä pankin vaatimalle tapaamiselle? Meistä tällainen ei ole järkevää eikä kuulu enää tämän päivän rahoitusratkaisuihin. Qredissä emme halua videä yrittäjän aikaa enemmän kuin on aivan pakko. Meillä ei ole raskasta organisaatiota ja pystymme pitämään kustannukset alhaalla ketterillä ja nykyaikaisilla menetelmillä. Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 8 - 18 eli, jos et pääse edes nettiin täyttämään lainahakemusta, voit puhua asiat selviksi rahoitusneuvottelijoidemmekin kanssa.

Kasvata yritystoimintaasi Qred Yrityslainan kanssa

Tee hakemus tänään ja tutustu, minkälaisen maksusuunnitelman me voimme tarjota. Vaikka osoittautuisi, että emme voi myöntää sinulle hakemaasi summaa kokonaan, se ei tarkoita, ettetkö sitä voisi kuitenkin saada. Tällöin nimittäin riittää, että kaksi ensimmäistä takaisinmaksusuoritusta on tehty ajallaan, niin voimme korottaa lainan määrääsi lähemmäksi alunperin hakemaasi lainasummaa.

Jos takaisinmaksu sujuu suunnitellusti, se tarkoittaa, että Qred-ratingisi paranee. Kun yrityksesi pisteesi nousevat, pystymme nostamaan lainasummaa tai tarjoamaan sinulle myöhemmin uutta lainaa paremmin ehdoin.

Tervetuloa asiakkaaksemme!

🇸🇪 Sverige
🇳🇱 Nederland
🇫🇮 Suomi
🇩🇰 Danmark
🇳🇴 Norge
🇧🇷 Brazil