Voita henkilökohtainen valmennus ja opi,
kuinka tuplaat yrityksesi liikevaihdon 🚀

Arvo 1 000 €
Osallistu kilpailuun täyttämällä alla oleva lomake

Laita yrityksesi liikevaihto uudelle tasolle

Osallistu kesän kilpailuumme ja voita 1 000 euron arvoinen valmennus, joka avaa ovet parempaan liikevaihtoon!

Tämä eksklusiivinen valmennus tarjoaa sinulle räätälöidyn ohjelman, joka auttaa sinua kehittämään liiketoimintaasi ja saavuttamaan haluttuja tuloksia. Yrittäjien luottovalmentaja Marika Rothin avulla opit, miten voit kasvattaa myyntiäsi ja optimoida liiketoimintaprosesseja kohti tuottavampaa yritystoimintaa.

Osallistu tähän kilpailuun ja anna yrityksellesi mahdollisuus menestyä uusilla tavoilla. Tämä on hieno tilaisuus päästä lähemmäs tavoitteita ja saada tarvittavat eväät liikevaihdon tuplaamiseen. Voitto tässä kilpailussa voi olla ratkaiseva askel kohti yrityksesi menestystä!

Osallistuminen on helppoa. Täytä yllä oleva lomake ja osallistu kilpailuun. Kilpailun voittaja arvotaan kilpailuajan päättymisen jälkeen ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Kilpailu sulkeutuu 20.8.2023 klo 23:59.

Onnea kilpailuun!

Tapaa (mahdollisesti)
tuleva valmentajasi

Marika Roth on tehnyt työtä valmennuksen, liiketoiminnan kehittämisen ja rahoituksen parissa lähes 15 vuotta. Viimeisen seitsemän vuoden aikana hän on valmentanut, kouluttanut ja mentoroinut lähes 2000 yrittäjää tai organisaatiota.

Marikan käytännönläheiset, selkeät ja kannustavat valmennukset vievät yrittäjää kohti kannattavampaa liiketoimintaa. Tavoitteena on nostaa yrityksen myyntiä niin, että yrittäjä voi luoda itselleen omannäköisen arjen. Intensiivivalmennuksessa mennään suoraan asiaan, yrityksen tilannetta ja tavoitteita kuunnellen.

Lue lisää Marikasta

Rahoitusta yrityksen kaikkiin tarpeisiin

Yrityslaina

Rahoitusta 1 000-200 000 €
Rahat tilille minuuteissa
Maksa laina takaisin, kun haluat
Pyydä maksuton tarjous
Fram och baksida av Qreds kreditkort Qred Visa

Qred VISA

Maksutapaetua joka ostosta
Korotonta maksuaikaa jopa 45 päivää
Hallitse kuluja ja helpota kirjanpitoa
Kokeile Qred Visaa