Asiakaspalvelumme on tänään 17.11. poikkeuksellisesti avoinna klo 8.00-17.00. Voit olla meihin yhteydessä sähköpostitse asiakaspalvelu@qred.com, niin vastaamme sinulle mahdollisimman pian asiakaspalvelun aukioloaikojen puitteissa.

Puhelinpalvelumme on toistaiseksi pois käytöstä toimintahäiriön vuoksi. Vikaa korjataan parhaillaan ja voit olla sillä aikaa meihin yhteydessä sähköpostitse asiakaspalvelu@qred.com tai laittaa viestiä chatissa.

Yrityslainaa kauneus- ja terveysaloille

Qred auttaa sinua laitteiden ostossa, henkilökunnan palkkauksessa tai markkinointikampanjasi lanseeramisessa

Tutustu kauneus- ja terveysaloihin sopiviin yrityslainoihimme

Kauneushoitolat, kampaajat, hierontasalit ja kaikki muut terveysalan yritykset voivat silloin tällöin tarvita lisää pääomaa. Kauneusteollisuuden yrittäjä kohtaa jatkuvasti haasteita. Asiakkaiden tyytyväisyys ja hyvinvointi, toimittajien kiinnostuksen herättäminen, eri tuotteiden osto, henkilöstön kouluttaminen ja motivointi, tilojen puhtaanapito ja hoito… Siksi Qredn rahoitus sopii erinomaisesti kiireiselle yksityisyrittäjälle, joka haluaa nopeasti nähdä liiketoiminnassaan kasvun merkkejä.

Mihin kaikkeen voin yrityslainaa hakea

Tässä emme lähde sinua neuvomaan, sillä sinä tiedät parhaiten, mihin eniten rahoitusta tarvitset eikä meillä ole siihen mitään sanomista. Meillä on monia kauneudenhoitoalan yritystä asiakkainamme ja tähän mennessä rahoitusta on mennyt seuraaviin tarpeisiin:

  • Kampaamotuolin hankinta
  • Työntekijöiden palkkaus
  • Tilojen remontti
  • Eri laitteiden ostoon
  • Mainontaan tai markkinointikampanjaan
  • Likviditeetin puutteeseen
Yrityslainaa kauneushoitoloille

Kuinka järjestän kauneudenhoitosalonkini tai kampaamoni rahoituksen?

Ennen oli vaikea löytää rahoitusta pienelle kauneudenhoitoalan yritykselle. Sinun oli siinä tapauksessa, että pankit eivät lähteneet mukaan, pakko laittaa omat tai läheisesi rahat peliin. Tänään on mahdollisuus hakea yrityslainaa perinteisten pankkien ohi, jopa, kuten nyt juuri näillä sivuilla, suoraan netissä tai puhelimitse. Yritykselläsi pitää olla vain suomalainen y-tunnus ja sinulla henkilökohtaiset pankkitunnukset. Jos nyt teet hakemuksen sivuillamme, ts. pyydät meiltä lainatarjouksen, se vie sinulta minuutin. Hakemuksesi ei tietenkään ole sitova eikä maksullinen. Saat sähköpostiisi meiltä tunnin sisällä tarjouksen, josta näet, paljonko lainaa voimme sinulle myöntää ja millä kuukausikuluin. Jos kaikki tämä tapahtuu arkipäivänä ennen klo 15.30, rahat ovat vielä saman päivän aikana yrityksesi tilillä.

Voit aina tietenkin soittaa asiakaspalveluumme yhteyttä: 09 – 42450399

Heading

Newsletter

By submitting my data, I agree to Qred’s processing of personal data. You can read more in our privacy policy.

🇸🇪 Sverige
🇳🇱 Nederland
🇫🇮 Suomi
🇩🇰 Danmark
🇳🇴 Norge
🇧🇷 Brazil

🇸🇪 Sverige
🇳🇱 Nederland
🇫🇮 Suomi
🇩🇰 Danmark
🇳🇴 Norge
🇧🇷 Brazil