Asiakaspalvelumme on tänään 17.11. poikkeuksellisesti avoinna klo 8.00-17.00. Voit olla meihin yhteydessä sähköpostitse asiakaspalvelu@qred.com, niin vastaamme sinulle mahdollisimman pian asiakaspalvelun aukioloaikojen puitteissa.

Puhelinpalvelumme on toistaiseksi pois käytöstä toimintahäiriön vuoksi. Vikaa korjataan parhaillaan ja voit olla sillä aikaa meihin yhteydessä sähköpostitse asiakaspalvelu@qred.com tai laittaa viestiä chatissa.

Yrityslaina rakennusaloille

Pyydä EI-SITOVA yrityslainatarjous

Jos olet yrittäjä ja tarvitset nopeasti lainaa yrityksillesi ilman vakuuksia, niin ota meihin yhteyttä. Jos on kiire, voit hyväksyä sen pankkitunnuksillasi vaikka heti.

Yrityslaina nopeasti ilman vakuuksia

Meillä on paljon rakennusalan yrityksiä yrityslaina-asiakkanamme, joten tunnemme alan haasteellisuuden. Silloin kun rahantarvetta ilmenee, pankkeihin ei millään ole aikaa mennä odottelemaan. Loppukeväästä rakennusalalla on kiirettä tilauskantojen täyttyessä loppukevättä ja kesää kohti mentäessä. Lisähenkilöstöä tarvitaan palkata sesongin ajaksi ja näille mahdollisia työkaluja. Jokin keskeinen työkone on voinut rikkoutua, joten työt seisovat. Neuvotteluvaraa ei yleensä näissä tilanteissa ole, kun ollaan riippuvaisia monesti yhdestä isommasta toimeksiantajasta.

Ei avausmaksuja eikä piilokuluja. Nopea yrityslaina ilman vakuuksia 1000€ – 10000€. Vaikuttaako epätodelliselta? Soita osaavalle rahoitusneuvojallemme (09 424 525 98), niin varmasti sopiva ratkaisu löytyy tilanteeseesi. Jos tarvitset yrityslainaa, ota meihin yhteyttä, me autamme.

Qred ilman vakuuksia

Täytä ei-sitova hakemus

Lähetämme sinulle lainatarjouksen

Sinulla on viikko aikaa miettiä

Mikäli hyväksyt tarjouksemme, saat rahat tilillesi pankistasi riippuen heti tai seuraavan pankkipäivän aikana

Edullinen, nopea ja vakuudeton yrityslaina:

Ei korkoa

Ei avausmaksua

Ei piilokuluja

Mikäli hyväksyt tarjouksemme, saat rahat tilillesi pankistasi riippuen heti tai seuraavan pankkipäivän aikana

Voit maksaa yrityslainasi takaisin milloin haluat ja tulet maksaneesi hoitokulut vain menneiltä kuukausilta

Jos sinua askaruttaa vielä jokin asia, niin ota asiakasneuvojiimme yhteyttä:

09 – 424 503 99

Heading

Newsletter

By submitting my data, I agree to Qred’s processing of personal data. You can read more in our privacy policy.

🇸🇪 Sverige
SvenskaEnglish
🇳🇱 Nederland
🇫🇮 Suomi
🇩🇰 Danmark
🇳🇴 Norge
🇧🇷 Brazil