Asiakaspalvelumme on tänään 17.11. poikkeuksellisesti avoinna klo 8.00-17.00. Voit olla meihin yhteydessä sähköpostitse asiakaspalvelu@qred.com, niin vastaamme sinulle mahdollisimman pian asiakaspalvelun aukioloaikojen puitteissa.

Puhelinpalvelumme on toistaiseksi pois käytöstä toimintahäiriön vuoksi. Vikaa korjataan parhaillaan ja voit olla sillä aikaa meihin yhteydessä sähköpostitse asiakaspalvelu@qred.com tai laittaa viestiä chatissa.

Yrityslaina rakennusaloille

Olet rakentaja ja tarvitset rahoitusta? Riippumatta siitä, aiotko investoida kalustoon, työntekijöiden palkkaukseen tai markkinointiin, meillä on sinulle laina!

Mitä oletkaan rakentamassa, se on yrityksesi tärkein projekti

Markkinat ovat taas vilkastumassa ja rakennusala kasvaa. Asuintaajamia rakennetaan ja monet alan yritykset näkevät tilaisuutensa tulleen pitkästä aikaa. Tällöin tarvitaan uusia laitteita, työvälineitä ja työntekijöitä.

Rakennusalan yrittäjät joutuvat silti taituroimaan kassavirran ja sesonkiluontoisten tilausten välillä. On isoja projekteja, mutta asiakkaat maksavat pitkälläkin viiveellä, jolloin esim. palkanmaksu vaikeutuu. Tällaisessa tapauksessa me voimme tulla apuun.

Saanko lainaa rakennusalan yritykselleni?

Joskus tilanne on se, että jostain projektista täytyy jopa luopua, kun pääomaa sen aloittamiseen ei vain löydy. Pankit ovat hyvin hitaita rahoituskumppaneita eivätkä aina ymmärrä läpikotaisin rakennusalan pienyrittäjän todellisuutta. Ja vaikka ymmärtäisivätkin, hakemuksen hidas käsittely voi johtaa joka tapauksessa siihen, että pankit eivät tule kyseeseen.

Qredssa haluamme tarjota yrittäjälle vaihtoehdon pankkilainalle. Tarjoamme yrityksellesi nopeaa ja yksinkertaisesti haettavaa yrityslainaa. Meidän yrityslainat pienyrittäjille sopivat erinomaisesti juuri rakennus- ja LVI-aloille samoin kuin käsityöläisten, puuseppien, maalareiden jne. tarpeisiin. Emme pyydä yritykseltäsi vakuuksia. Lähetä meille hakemuksesi, niin vastaamme siihen lainatarjouksella tunnin sisällä sen vastaanottamisesta. Mikäli otat lainatarjouksemme vastaan, siirrämme rahat yrityksesi tilille vielä saman päivän aikana, jos hakemus on lähetetty meille ennen klo 15.30. Katso lisää täältä: yrityslainojemme myöntäminen.

Qredsta lainaa rakennusaloille

Mihin kaikkeen voin yrityslainani käyttää?

Lainamme sopivat melkeinpä mihin tarkoitukseen vain, sinä sen itse tiedät parhaiten, mihin.

  • Laitteiden ja kalusteiden osto
  • Koneiden tai ajoneuvojen lisälaitteiden osto
  • Työntekijöiden palkkaamiseen tai koulutukseen
  • Eri projektien rahoitukseen
  • Uuden henkilökunnan palkkaamiseen tai koulutukseen
  • Sesongin vaihteluun tai hiljaiseen kauteen

Odotamme hakemustasi! Me Qredillä olemme ylpeitä, että pystymme auttamaan sinua, rakennusalan pienyrittäjä!

Jos sinulla on, mitä kysymyksiä vain, ota asiakasneuvojiimme yhteyttä: 09 – 424 503 99 (pvm/mpm)

Heading

Newsletter

By submitting my data, I agree to Qred’s processing of personal data. You can read more in our privacy policy.

🇸🇪 Sverige
🇳🇱 Nederland
🇫🇮 Suomi
🇩🇰 Danmark
🇳🇴 Norge
🇧🇷 Brazil

🇸🇪 Sverige
🇳🇱 Nederland
🇫🇮 Suomi
🇩🇰 Danmark
🇳🇴 Norge
🇧🇷 Brazil