Asiakaspalvelumme on tänään 17.11. poikkeuksellisesti avoinna klo 8.00-17.00. Voit olla meihin yhteydessä sähköpostitse asiakaspalvelu@qred.com, niin vastaamme sinulle mahdollisimman pian asiakaspalvelun aukioloaikojen puitteissa.

Puhelinpalvelumme on toistaiseksi pois käytöstä toimintahäiriön vuoksi. Vikaa korjataan parhaillaan ja voit olla sillä aikaa meihin yhteydessä sähköpostitse asiakaspalvelu@qred.com tai laittaa viestiä chatissa.

Yrityslaina kuljetusalan yrityksille

Onko aika sijoittaa yritykseesi rekrytoimalla uusia työntekijöitä vai hankkimalla uusia ajoneuvoja tai kalustoa? Meillä on oikea laina sinulle!

Rahoitus suomalaisille tavarankuljetusyrityksille

Tottuneena kuljetusalan ammattilaisena pidät monia palloja ilmassa samaan aikaan. Kalusto, työntekijät, asiakkaat ja tiukka aikataulu muodostavat kokonaisuuden, joka pysyy hyvin kasassa, jos vain asiat sujuvat niinkuin on ajateltukin. Jos sitten tapahtuu jotain odottamatonta, apua on saatava nopeasti. Silloin ei voi mennä pankkiin odottelemaan vaan vastaus on saatava heti. Me autamme sinua saavuttamaan tavoitteesi.

Miten saan lainaa

Silloin, kun rahaa on jostain löydyttävä, on yrittäjälle itselleen hyödyllistä, että hänen katseensa kääntyy luotettavaan ja pelisääntöjä noudattavaan tekijään.

Kuukausikulumme hinnoittelu tapahtuu yrittäjän kanssa, mitään piilokuluja kuten tilinavaus- tai lainannostokuluja emme harrasta. Voit halutessasi maksaa lainasi milloin vain pois, jolloin meitä yhdistävä sopimus raukeaa. Pyrimme täydelliseen läpinäkyvyyteen ja verkkosivuillamme esiinnymme kasvoinemme ja niminemme. Olemme kaikki entisiä yrittäjiä.

Ota meihin yhteyttä, niin katsotaan, miten voisimme auttaa sinun liiketoimintaasi!

Yrityslaina kuljetusalan yrityksille

Mihin kaikkeen voin yrityslainaa hakea?

Lainamme sopivat melkeinpä mihin tarkoitukseen vain, sinä sen itse tiedät parhaiten, mihin. Tavarankuljetusyritykset ovat hakeneet meiltä lainaa seuraaviin tarpeisiin:

  • Ajoneuvojen ostoon
  • Lisälaitteiden ostoon
  • Työntekijöiden palkkaamiseen tai koulutukseen
  • Kaluston korjauksiin

Odotamme hakemustasi! Qredssa olemme ylpeitä, että pystymme auttamaan sinua!

Jos sinulle jäi kysymyksiä, ota asiakasneuvojiimme yhteyttä: 09 – 424 503 99

Heading

Newsletter

By submitting my data, I agree to Qred’s processing of personal data. You can read more in our privacy policy.

🇸🇪 Sverige
SvenskaEnglish
🇳🇱 Nederland
🇫🇮 Suomi
🇩🇰 Danmark
🇳🇴 Norge
🇧🇷 Brazil