Asiakaspalvelumme on tänään 17.11. poikkeuksellisesti avoinna klo 8.00-17.00. Voit olla meihin yhteydessä sähköpostitse asiakaspalvelu@qred.com, niin vastaamme sinulle mahdollisimman pian asiakaspalvelun aukioloaikojen puitteissa.

Puhelinpalvelumme on toistaiseksi pois käytöstä toimintahäiriön vuoksi. Vikaa korjataan parhaillaan ja voit olla sillä aikaa meihin yhteydessä sähköpostitse asiakaspalvelu@qred.com tai laittaa viestiä chatissa.

Yrityslaina kauppiaille

Onko aika sijoittaa yritykseesi rekrytoimalla uusia työntekijöitä, tekemällä kunnianhimoisen markkinointisuunnitelman vai varastoa laajentamalla? Meillä on oikea laina sinulle!

Yritysrahoitus suomalaisille pikkuliikkeille

Tottuneena kaupankäynnin ammattilaisena tiedät, että asiakkaita, varastoa, markkinointia ja henkilöstöä hallinnoidaan ja hoidetaan samanaikaisesti. Ja kovalla työtä siihen tarvitaan, jotta menestykseen päästään. Aina ei kuitenkaan rahkeet riitä omasta takaa ja silloin tarvitaan lisää pääomaa jostain muualta. Olitpa sitten perinteinen myymälä tai verkkokauppa, autamme sinua saavuttamaan tavoitteesi.

Miten saan lainaa kaupalleni

Pienyritysten on aika mahdotonta saada rahoitusta pankilta, jos haettava summa on satojen tuhansien eurojen lainoja hallinnoivan pankkivirkailijan korvaan pahasti särähtävä pikkusumma. Lisävaraston hankinta, uuden malliston osto, uuden työntekijän rekrytointi tai remontin tilaus ovat ainakin ennustettavissa, mutta sitten on vielä paljon sellaisia tilanteita, jolloin asiat vain odottamatta tapahtuvat. Yhtä kaikki, rahaa on jostain löydyttävä. Ja silloin olisi yrittäjälle itselleen hyödyllistä, että hänen katseensa kääntyy luotettavaan ja pelisääntöjä noudattavaan tekijään.

Kuukausikulumme hinnoittelu tapahtuu yrittäjän kanssa, mitään piilokuluja kuten tilinavaus- tai lainannostokuluja emme harrasta. Voit halutessasi maksaa lainasi milloin vain pois, jolloin meitä yhdistävä sopimus raukeaa. Pyrimme täydelliseen läpinäkyvyyteen ja verkkosivuillamme esiinnymme kasvoinemme ja niminemme. Olemme kaikki entisiä yrittäjiä.

Ota meihin yhteyttä, niin katsotaan, miten voisimme auttaa sinun liiketoimintaasi!

Laina kivijalkaliikkeille

Mihin kaikkeen voin yrityslainani käyttää?

Lainamme sopivat melkeinpä mihin tarkoitukseen vain, sinä sen itse tiedät parhaiten, mihin. Liikkeenomistajat ovat hakeneet meiltä lainaa seuraaviin tarpeisiin:

  • Markkointikustannuksiin
  • Lisälaitteiden ostoon
  • Työntekijöiden palkkaamiseen tai koulutukseen
  • Verkkokaupan nettisivujen tekoon
  • Sesongin vaihteluun tai hiljaiseen kauteen
  • Odotamme hakemustasi! Qredssa olemme ylpeitä, että pystymme auttamaan sinua, kauppias!

Jos sinulla on, mitä kysymyksiä vain, ota asiakasneuvojiimme yhteyttä: 09 – 424 503 99

Heading

Newsletter

By submitting my data, I agree to Qred’s processing of personal data. You can read more in our privacy policy.

🇸🇪 Sverige
SvenskaEnglish
🇳🇱 Nederland
🇫🇮 Suomi
🇩🇰 Danmark
🇳🇴 Norge
🇧🇷 Brazil