Asiakaspalvelumme on tänään 17.11. poikkeuksellisesti avoinna klo 8.00-17.00. Voit olla meihin yhteydessä sähköpostitse asiakaspalvelu@qred.com, niin vastaamme sinulle mahdollisimman pian asiakaspalvelun aukioloaikojen puitteissa.

Puhelinpalvelumme on toistaiseksi pois käytöstä toimintahäiriön vuoksi. Vikaa korjataan parhaillaan ja voit olla sillä aikaa meihin yhteydessä sähköpostitse asiakaspalvelu@qred.com tai laittaa viestiä chatissa.

Yrityslaina investointeihin

Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset käyttöpääomaa yrityksesi investointeihin, Me autamme.

Yrityslaina yrityksen investointeihin ilman vakuuksia

Tarjoamme erilaisia lainoja ja räätälöimme niistä sinun yrityksellesi sopivan lainan jos ja kun investointitarvetta esimerkiksi kone- tai laitehankintoja varten esiintyy. Älä anna jonkun hankkeen jäävän vain sen takia, että siihen ei ole rahaa. Me autamme sinua.

Voimme tarjota sinulle yrityslainaamme ilman vakuuksia. Jos täytät tämän tältä sivulta löytyvän ei-sitovan hakemuksen, lupaamme lähettää sinulle vastauksen nopeasti. Jos sitten sinun mielestäsi se on sopiva ja olet valmis hyväksymään sen, voit allekirjoittaa tarjouksemme samantien sähköisesti. Teemme sinulle pankkisiirron, jolloin rahat ovat yrityksesi tilillä pankista riippuen joko saman tien tai sitten n. yhden pankkipäivän kuluessa.

Me tarjoamme pienyrittäjille vakuudetonta yrityslainaa, edullisesti ja nopeasti. Meidän osaavat ja ystävälliset rahoitusneuvojamme (soita 09-42452598) löytävät kanssasi varmasti parhaimman ratkaisun. Meidän lainamme on korotonta, emme peri avausmaksuja tai mitään muitakaan kuluja kuin vain ne, joista yhdessä olemme keskustelleet ja joista sitten teemme sinulle tarjouksen.

Qred / Suomen yrityslaina Oy

Lainat myöntää Suomen Yrityslaina Oy joka on Suomen kaupparekisteriin rekisteröity yritys (y-tunnus 2769663-4). Suomen Yrityslaina on osa pohjoismaista rahoitusalan konsernia Qred AB, joka on myöntänyt yrityslainoja Ruotsissa vuodesta 2014 saakka. Qred AB on ollut rekisteröitynä Ruotsin Finanssivalvontaan vuodesta 2014 saakka. Yrityksellä on toimipisteet niin Tukholmassa kuin Helsingissäkin. Toimimme yksinomaan yrityslainoituksen puolella, emmekä myönnä lainoja yksityishenkilöille. Toiminnassa ulos lainattavat varat tulevat pääosin omista säästöistämme.

Heading

Newsletter

By submitting my data, I agree to Qred’s processing of personal data. You can read more in our privacy policy.

🇸🇪 Sverige
🇳🇱 Nederland
🇫🇮 Suomi
🇩🇰 Danmark
🇳🇴 Norge
🇧🇷 Brazil

🇸🇪 Sverige
🇳🇱 Nederland
🇫🇮 Suomi
🇩🇰 Danmark
🇳🇴 Norge
🇧🇷 Brazil