Asiakaspalvelumme on tänään 17.11. poikkeuksellisesti avoinna klo 8.00-17.00. Voit olla meihin yhteydessä sähköpostitse asiakaspalvelu@qred.com, niin vastaamme sinulle mahdollisimman pian asiakaspalvelun aukioloaikojen puitteissa.

Puhelinpalvelumme on toistaiseksi pois käytöstä toimintahäiriön vuoksi. Vikaa korjataan parhaillaan ja voit olla sillä aikaa meihin yhteydessä sähköpostitse asiakaspalvelu@qred.com tai laittaa viestiä chatissa.

Yrityslaina ilman vakuuksia

Tarvitsetko rahaa tilapäisesti liiketoimintasi kehittämiseen tai ylläpitämiseen?

Qred on tarkoitettu kaltaisillesi pienyrittäjille

Myönnämme yrityslainaa yrityskohtaisin kiintein kuluin ilman avausmaksua tai muita piilokuluja.

Pyydä maksuton ja ei-sitova lainatarjous

Yrityskohtaisin kiintein kuluin ja ilman avausmaksua tai muita piilokuluja. Saat meiltä lainaa nopeasti, turvallisesti ja joustavasti. Jos on kiire, voit hyväksyä tarjouksemme pankkitunnuksillasi ja saat rahat tilille samantien.

Pienyrittäjä - ratkaise rahantarpeesi nopealla yrityslainallamme

Saat rahat tilillesi jopa saman päivän aikana ilman työlästä paperityötä hyväksymällä tarjouksemme verkossa pankkitunnuksillasi.

Miksi ottaisit lainan meiltä?

  • Lainan hakeminen on erittäin nopeaa ja vaivatonta - oikeasti!
  • Toimimme asiakaslähtöisesti - sinä ja yrityksesi tilanteen ratkaiseminen on meille tärkeintä.
  • Me emme vaadi vakuuksia, työläitä dokumentteja eikä sinun tarpeeksi ehtiä töiltäsi meitä tapaamaan.
  • Toimintamme on läpinäkyvää
  • Olemme luotettava ja vastuullinen toimija, jonka sydämenasia on palvella pienyrityksiä.

Yrityslainamme on:

  • Korotonta: maksat vain kiinteät kuukausikulut, joista yhdessä on sovittu
  • Piilokulutonta: laskuusi ei ilmesty yllätyksellisiä maksuja tai kuluja
  • Helppoa: jos haluat korottaa lainasummaasi myöhemmin, se onnistuu
  • Huoletonta: jos haluatkin maksaa lainaamasi pääoman pois suunniteltua aikaisemmin pois, se onnistuu ilman lisäkuluja. Maksat silloin kk-kulut vain kuluneilta kuukausilta, minkä jälkeen sopimuksemme raukeaa
  • Joustavaa: mahdollisuus lyhennysvapaisiin kuukausiin

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiisi aivan tavallisessa 09-alkuisessa puhelinnumerossa klo 8 - 19 (kesäperjantaisin suljemme klo 17). Soita meille numeroon 09–42450399 tai lähetä meiliä: asiakaspalvelu@qred.com

Meille on tärkeää, että lainapäätöksemme johtavat aina siihen lopputulokseen, johon on pyrittykin. Toimimme eettisesti ja asiakkaidemme etua silmälläpitäen. Lainamme on tarkoitettu parantamaan yrityksen taloustilannetta, pienimuotoisiin investointeihin, työntekijöiden palkkaamiseen jne. emmekä peri muita yrittäjältä muita kuluja tai maksuja kuin yhdessä sopimamme kiinteät kk-kulut.

Yrityslainasopimus kiintein kuluin ja ilman sitoutumispakkoa

Jos 6 kk:n lainaamme vertaa pankkilainaan, tilanne näyttäisi kuten alla. Kiinteät kuukausikulumme pysyvät nimensä mukaisesti muuttumattomina koko lainakauden ajan.

Yrityslainamme verrattuna 6kk:n pankkilainaan

Jos 6.000€:n laina otetaan 6 kk:ksi ja oletetaan, että siitä maksettavat yrityskohtaisesti lasketut kuukausikulut olisivat sinun yrityksesi kohdalla 119€/kk, niin tällöin lainan takaisinmaksettava kuukausierä on 1.119€ (kulut + pääoma). Eli lainakauden kokonaistilanne näyttäisi tältä:

Esimerkki 6kk:n ja 6.000€: lainasta

Jos sitten syystä tai toisesta haluatkin maksaa 6.000€:n lainasi pois jo kolmen kuukauden jälkeen, niin se on mahdollista olettaen, että lainanmaksusi siihen asti on edennyt sovitulla tavalla. Tällöin maksat meille lainaamasi pääoman takaisin ja kulut kuukausilta, jotka siihen asti on jo ehtinyt kulua, eli tässä tapauksessa kolmelta ensimmäiseltä. Silloin tilanne näyttää tältä:

Esimerkki takaisinmaksusuunnitelman muutoksesta

Sen jälkeen, kun on pääoma on maksettu meille takaisin, meitä yhdistävä sopimus raukeaa. Ja sinä olet säästänyt rahaa verrattuna alkuperäiseen suunnitelmaan.

Helppoa ja yksinkertaista!

Heading

Newsletter

By submitting my data, I agree to Qred’s processing of personal data. You can read more in our privacy policy.

🇸🇪 Sverige
SvenskaEnglish
🇳🇱 Nederland
🇫🇮 Suomi
🇩🇰 Danmark
🇳🇴 Norge
🇧🇷 Brazil