Yrityslaina hammaslääkäreille

Onko aika sijoittaa yritykseesi rekrytoimalla uusia työntekijöitä tai hankkimalla uusia laitteita? Meillä on oikea laina sinulle!

Yrityslaina hammaslääkäreille

Onko aika sijoittaa yritykseesi rekrytoimalla uusia työntekijöitä tai hankkimalla uusia laitteita? Meillä on oikea laina sinulle! Rahoitus suomalaisille hammaslääkärivastaanotoille Hammaslääkärinä työskennellessäsi et hoida pelkästään potilaita vaan yrittäjänä sinulla on myös hoidettavinasi oma ajankäyttösi ja kalenterisi, henkilöstön asiat, eri laitehankinnat, vastaanottosi ylläpito ja eri yhteistyöverkostosta. Pallot pysyvät hyvin ilmassa, kun kaikki sujuu niin kuin on ajateltukin, mutta jos sattuu jotain odottamatonta, apua on saatava nopeasti. Pankin kanssa asioiminen on silloin liian hidasta, kun vastaus on saatava heti. Me autamme sinua saavuttamaan tavoitteesi.

Miten saan lainaa

Silloin, kun rahaa on jostain löydyttävä, on yrittäjälle itselleen hyödyllistä, että hänen katseensa kääntyy luotettavaan ja pelisääntöjä noudattavaan tekijään.

Kuukausikulumme hinnoittelu tapahtuu yrittäjän kanssa, mitään piilokuluja kuten tilinavaus- tai lainannostokuluja emme harrasta. Voit halutessasi maksaa lainasi milloin vain pois, jolloin meitä yhdistävä sopimus raukeaa. Pyrimme täydelliseen läpinäkyvyyteen ja verkkosivuillamme esiinnymme kasvoinemme ja niminemme. Olemme kaikki entisiä yrittäjiä.

Ota meihin yhteyttä, niin katsotaan, miten voisimme auttaa sinun liiketoimintaasi!

Laina hammaslaakareille

Mihin kaikkeen voin yrityslainaa hakea?

Lainamme sopivat melkeinpä mihin tarkoitukseen vain, sinä sen itse tiedät parhaiten, mihin. Hammaslääkärit, joiden kanssa olemme tähän mennessä työskennelleet, ovat hakeneet meiltä lainaa mm:

  • Laitteiden tai kalusteiden ostoon
  • Digitaalisia ohjelmia tai sovelluksia
  • Muihin tarpeisiin kuten fluoriin, imuletkuihin, kupariin tai muuhun hammashoitoon
  • Palkkoihin, arvonlisäveroon tai muihin maksuihin
  • Odotamme hakemustasi! Qredssa olemme ylpeitä, että pystymme auttamaan sinua!

Jos sinulla on, mitä kysymyksiä vain, ota asiakasneuvojiimme yhteyttä: 09 – 424 503 99

Heading

Newsletter

By submitting my data, I agree to Qred’s processing of personal data. You can read more in our privacy policy.

🇸🇪 Sverige
SvenskaEnglish
🇳🇱 Nederland
🇫🇮 Suomi
🇩🇰 Danmark
🇳🇴 Norge
🇧🇷 Brazil