Voinko taksiyrittäjä saada lainaa?

Yrityslaina sesonkien väliseen vaihteluun

Oletko taksiyrittäjä ja tarvitset lainaa? Me laitamme pyörät pyörimään!

Ota meihin yhteyttä, jos kassavirta ei kestä sesonkien vaihtelun aiheuttamia heilautuksia, me voimme auttaa.

Yrityslaina sesongin muutoksista johtuviin heilautuksiin

Jos yrityksesi liiketoiminta on riippuvainen vuodenajoista tai kalenterikuukausista, rahatilanne käyttöpääoman suhteen ei ehkä aina sitä siedä. Asiakkainamme on paljon tällaisia yrityksiä, jotka pääsevät ansiostamme juuri tuon tiukan paikan yli, aiheutui se sitten säätilasta, veropolitiikasta tai sesongin vaihtumisesta.

Me autamme. Tarjoamme vakuudetonta yrityslainaa yrityksille nopeasti ja edullisesti. Sinun tulee vain täyttää tämä viereinen hakemus, joka ei missään vaiheessa sido sinua mihinkään. Hakemuksen täyttäminen kestää 1 minuutin. Me lupaamme vastata sinulle nopeasti lähettämällä tarjouksemme. Yleensä hakemuksen vastaanoton ja tarjouksen lähettämiseen ei jää edes tuntia. Voit jättää tarjouksemme hyväksymättä, jos mielestäsi se ei ole tarpeeksi houkutteleva. Mutta jos taas hyväksyt sen, hyväksyt sen, riittää, että allekirjoitat sen pankkitunnuksillasi. Lähetämme sinulle rahat yrityksesi tilille heti sen jälkeen. Pankistasi riippuu, ovatko ne tililläsi samantien vai seuraava pankkipäivän aikana.

Meidän osaavat ja ystävälliset asiakasneuvojamme (soita 09-424 503 99) löytävät kanssasi varmasti parhaimman ratkaisun. Meidän yrityslainamme on korotonta, emme peri avausmaksuja tai mitään muitakaan kuluja kuin vain ne, joista yhdessä olemme sopineet ja joista sitten teemme sinulle tarjouksen.

Taksiala on nyt kovassa muutoksessa. Ilman mitään muutoksiakin se on jo tarpeeksi raskasta. Taksiyrityksen omistaja ajaa usein itsekin, mutta sen lisäksi täytyy löytää aikaa ja rahaa kaikkiin muihin liiketoiminnallisiin vastuihin. Joskus on myös pakko investoida, jotta kasvu jatkuu.

Miten haen yritykselleni lainaa

Taksiyrityksiä on hyvin pieniäkin, omistaja itse ajaa muutaman työntekijän lisäksi. Tällaisen yrityksen on vaikea saada pankista lainaa varsinkaan, jos ei kuulu mihinkään suurempaan yksikkään tai jos yritys on vasta vähän aikaa sitten perustettu. Qredssa me autamme kaikki taksi-yrittäjiä, isoja tai pieniä.

Taksilainan hakeminen meiltä on helppoa. Täytä vain tuo viereinen hakemus (se ei sitouta sinua mihinkään eikä tietenkään maksa mitään), se vie sinulta minuutin. Lähetämme sinulle heti vastaanotettuamme sen, tunnin sisällä tarjouksen. Päätät sitten itse, otatko sen vastaan vai et. Sinulla on viikko aikaa miettiä. Jos otat tarjouksemme vastaan, voit allekirjoittaa sen pankkitunnuksillasi samantien ja me siirrämme tilillesi rahat.

Qredlta rahoitusta takseille

Mihin kaikkeen voin lainani käyttää?

  • Talliin tarvitaan uusi auto
  • Taksin eri laitteisiin
  • Lainaa liittymismaksuihin
  • Uuden henkilökunnan palkkaamiseen
  • Uuden henkilökunnan kouluttamiseen
  • Hiljaisen kauden ylimenoon

Itse tiedät parhaiten, mihin lainaasi eniten tarvitset. Me nostamme hattua kaikille jaksaville ja ahkerille yksityisyrittäjille ja toivotamme heidät tervetulleeksi asiakkaiksemme. Laitetaan yhdessä Suomen renkaat pyörimään!

Jos sinua askaruttaa vielä jokin asia, niin ota asiakasneuvojiimme yhteyttä: 09 – 42450399

Heading

Newsletter

By submitting my data, I agree to Qred’s processing of personal data. You can read more in our privacy policy.

🇸🇪 Sverige
SvenskaEnglish
🇳🇱 Nederland
🇫🇮 Suomi
🇩🇰 Danmark
🇳🇴 Norge
🇧🇷 Brazil