Asiakaspalvelumme on tänään 17.11. poikkeuksellisesti avoinna klo 8.00-17.00. Voit olla meihin yhteydessä sähköpostitse asiakaspalvelu@qred.com, niin vastaamme sinulle mahdollisimman pian asiakaspalvelun aukioloaikojen puitteissa.

Puhelinpalvelumme on toistaiseksi pois käytöstä toimintahäiriön vuoksi. Vikaa korjataan parhaillaan ja voit olla sillä aikaa meihin yhteydessä sähköpostitse asiakaspalvelu@qred.com tai laittaa viestiä chatissa.

Yrityslaina ravintoloille ja kahviloille

Tarvitsetko rahoitusta investointeihin, henkilökunnan palkkaukseen tai markkinointikampanjaan? Meillä on yrityslaina sinulle!

Kuinka saan ravintolalleni lainaa?

Pankit ovat skeptisiä pieniä ravintoloita kohtaan eikä niiltä helposti herukaan rahoitusta ravintola- tai kahvilatoiminnan pitämiseen. Ei varsinkaan silloin, kun yritystoiminta on juuri alkanut. Mutta vaikka ravintolalla menee hyvin, asiakkaita riittää eikä mitään maksuhäiriöitäkään ole kirjautuneena, kohtelu saattaa perinteisissä pankeissamme olla kalseaa.

Ravintoloilla ja kahviloilla on kevään ja kesän tulo on kuitenkin kiireistä aikaa. Ja silloin kun rahantarve ilmenee, pankkeihin ei millään ole aikaa mennä odottelemaan. Me autamme sinua Qredssa. Meillä on monia ravintolan, kahvilan ja pizzerian omistajia asiakkainamme.

Eikö olekin aika, että asiat muuttuvat?

Ravointolan pito on raskasta. Raaka-aineet, juomat, kalusteet, laitteet, mainonta… ja sitten vielä ideat, asiakkaat, tunnelma… Ja kuitenkin Suomi on täynnä ihania ruokapaikkoja ja kekseliäitä ravintolayrittäjiä. Ei ole ihme, että Qred on niin suosittu ravintoloiden ja kahviloiden omistajien keskuudessa. Meidän kanssamme et joudu odottamaan sitä tai tätä remonttisi tai hankintojesi suhteen. Me tarjoamme nopeaa yrityslainaa 1000€ – 100000€, johon ei kuulu avausmaksuja eikä piilokuluja. Soita osaavalle rahoitusneuvojallemme (09 424 503 99), niin varmasti sopiva ratkaisu löytyy tilanteeseesi. Jos tarvitset yrityslainaa, ota meihin yhteyttä, me autamme.

Yrityslaina ravintoloille ja kahviloille

Mihin kaikkeen voin hakea ravintolalleni lainaa?

Siitä päätät oikeastaan sinä itse. Sinä osaat parhaiten määritellä, mihin lainaa kannattaa hakea.

  • Remonttiin ja rakentamiseen
  • Keittiön vaatimiin investointeihin
  • Varaston hallintaan ja inventaarioon
  • Mainontaan tai markkinointikampanjaan
  • Uuden henkilökunnan palkkaamiseen tai koulutukseen
  • Sesongin vaihteluun tai hiljaiseen kauteen
  • Toivottavasti voimme auttaa sinunkin liiketoimintaasi!

Jos sinulla on, mitä kysymyksiä vain, ota asiakasneuvojiimme yhteyttä: 09 – 424 503 99

Heading

Newsletter

By submitting my data, I agree to Qred’s processing of personal data. You can read more in our privacy policy.

🇸🇪 Sverige
🇳🇱 Nederland
🇫🇮 Suomi
🇩🇰 Danmark
🇳🇴 Norge
🇧🇷 Brazil

🇸🇪 Sverige
🇳🇱 Nederland
🇫🇮 Suomi
🇩🇰 Danmark
🇳🇴 Norge
🇧🇷 Brazil