Yrityslainojemme hinnoittelu

27/11/2018
2
minuuttia
Yrityslainojemme hinnoittelu

Qredin tiimi

Meiltä kysytään usein, miksi lainanhakija ei löydä sivuiltamme tarkkaa lainan hintaa. Lainalaskuri kyllä löytyy, mutta siitäkin hinta selviää vain esimerkinomaisesti. Tämä siksi, että tarkka hinta on aina yrityskohtainen ja pystymme laskemaan sen vasta hakemuksen saatuamme.

Yritämme nyt tällä sivuilla valaista hieman niitä hinnoitteluperiaatteita, joita sovellamme lainanmyöntöömme.

Pienyrityksen rahoitus

Pankkien suhtautuminen pienyrittäjiin on nihkeää ja pienen yrityksen on vaikea saada perinteistä pankkirahoitusta ilman vakuuksia. Ja vaikka vakuuksia olisikin, voi olla, että ne eivät silti ole riittävät.

Liiketoimintaansa vasta aloittelevan yrittäjän vaihtoehdot löytää rahoitus ovat starttirahan ja Finnveran lisäksi melko olemattomat.

Qred Yrityslaina tarjoaa vähintään 3kk toiminnassa olleille yrityksille lainoja, joten voimme olla mukana yrityksen elämänkaaressa jo suhteellisen alussa.

Haluamme korostaa, että emme peri välitys- tai muita järjestelypalkkioita, emmekä veloita avaus- tai nostomaksua. Asiakas ei joudu maksamaan muita kuluja kuin ne kk-kulut, jotka yhdessä hänen kanssaan määrittelemme.

Löydät tästä kirjoituksesta tietoa niistä seikoista, jotka kannattaa ottaa huomioon lainaa hakiessa ja joihin voit itse helposti vaikuttaa.

Tarjoamme lainaa seuraavat näkökulmat huomioonottaen:

Yrityksen aloitusvuosi ja perustaja

Mitä kauemmin yritys on ollut toiminnassa, sitä paremmat tiedot siitä on saatavilla. Haluamme kuitenkin ennen lainatarjouksen lähettämistä tutustua yritykseen ja yrittäjään, jotta ymmärrämme liiketoiminnan idean ja sen tulevaisuudennäkymän. Palvelemme myös nuorempia yrityksiä, mutta edellytämme muutaman kuukauden ajalta jo näyttöä liikevaihdon ja kassavirran suunnasta.

Vaikka yrityslainasta onkin kyse, yrityksen vastuuhenkilön luottokelpoisuus tarkistetaan myös. Mutta pääpaino on yrityksen maksukyvyn arvioinnissa liiketoiminnan nykytilan ja tulevaisuudennäkymät huomioon ottaen.

Uusi/vanha asiakkuus

On luonnollista, että entuudestaan tutut asiakkaamme, jotka ovat hoitaneet aikaisemmat lainansa suunnitellusti pois, saavat paremmat lainanmyöntöehdot kuin meitä ensimmäistä kertaa lähestyvät asiakkaat. Ymmärrämme hyvin, että yrityksen elinkaaressa sattuu usein yllätyksiä, jotka voivat vaikuttaa solmittujen sopimusten noudattamiseen. Tällöin arvostamme rehtiä ja ratkaisukeskeistä yhteydenpitoa meihin päin ja tilanteen hoitaminen on sitä helpompaa mitä paremmin yrityksen tunnemme. Olemme joustavia ja pystymme sopimaan mm. lyhennysvapaista kuukausista, joilla vaikeaa tilannetta helpotetaan.

Yrityksen liikevaihto ja kassavirta

Määritellessämme lainan suuruutta, lähtökohta on yrityksen liikevaihdossa. Mitä enemmän liikevaihtoa yrityksellä on ja mitä tasaisempaa se on, sitä isompaa lainaa voidaan yleisesti myöntää. Pyrimme yhdessä asiakkaan kanssa räätälöimään jokaiseen tilanteeseen sopivan rahoitusratkaisun, jonka takaisinmaksusta yritys selviytyy. Kaikkien etu on, ettei kummallekaan osapuolelle synny taloudellisia huolia.

Yrityksen toiminnan vakaus

Myöntämämme lainojen koko vaihtelee 1.000€ - 50.000€:n väliltä. Lainasumma ja sen kuukausikulut liittyvät yllä luetelluihin seikkoihin olkoonkin, että yrityksen toiminnan vakaus on niistä yksi tärkeimmistä. Lähetämme rahoitustarjouksen tunnin sisällä vastaanotettuamme hakemuksen ja yrittäjällä on viikko aikaa rauhassa hyväksyä se.

Jos haluat tietää lisää vastuullisesta luotonannostamme lisää, lue tämä kirjoituksemme.

🇸🇪 Sverige
🇳🇱 Nederland
🇫🇮 Suomi
🇩🇰 Danmark
🇳🇴 Norge
🇧🇷 Brazil