Yrityksen tärkeät päivämäärät lokakuussa 2021

28/9/2021
2
minuuttia
Yrityksen tärkeät päivämäärät lokakuussa 2021

Ulla Helanti

Marketing Manager
Qred

Millaisia ovat yrityksen tärkeät päivämäärät lokakuussa 2021? Lue tämä lista päivistä, jotka jokaisen yrittäjän tulisi muistaa!


 • 1. lokakuuta: jäännösveron ensimmäinen eräpäivä
  Mikäli henkilöasiakkaan verotus on päättynyt elokuussa, on 1.10. jäännösveron ensimmäinen eräpäivä. Muista maksaa mätkyt!

 • 4. lokakuuta: veronpalautus
  Odotatko veronpalautusta? Mikäli henkilöasiakkaan verotus on päättynyt elokuussa, saa hän 4.10. veronpalautuksen tilille.

 • 5. lokakuuta: elokuun rakentamisilmoitukset
  Oletko rakentaja? Elokuun rakentamisilmoitusten tulee olla perillä Verohallinnossa 5.10. Lue lisää rakentamisilmoituksista täällä!

 • 6. lokakuuta: kiinteistöveron eräpäivä
  Omistatko kiinteistöjä? Kiinteistöveron ensimmäinen eräpäivä on 6.10., mikäli kiinteistöverotus on päättynyt elokuussa.

 • 12. lokakuuta: arvonlisäveron ja muiden oma-aloitteisten verojen eräpäivä
  Yrittäjä, muista ilmoittaa ja maksaa oma-aloitteiset verot. Alvin ja muiden oma-aloitteisten verojen maksupäivä on aina kuun 12. päivä. Mikäli eräpäivä on lauantai tai pyhä, siirtyy eräpäivä seuraavalle arkipäivälle. Lokakuussa 2021 tämä osuu kuitenkin tiistaille. Lue lisää oma-aloitteisten verojen ilmoittamisesta ja maksamisesta täältä!

 • 12. lokakuuta: työnantajasuoritusten eräpäivä
  Oletko työnantaja? Syyskuun ennakonpidätykset ja työnantajan sairausvakuutusmaksu erääntyy maksettavaksi 12.10. Muista hoitaa työnantajasuoritukset!

 • 20. lokakuuta: syyskuun arvonlisäveron yhteenvetoilmoitus
  Myykö yrityksesi tavaraa tai palveluita toiseen EU-maahan? Mikäli vastasit kyllä, tulee sinun tehdä syyskuun arvonlisäverosta yhteenvetoilmoitus 20.10. Lue lisää täältä!

 • 22. lokakuuta: syyskuun yhteenvedon erääntyvien verojen eräpäivä
  Muista maksaa syyskuun yhteenvedon erääntyneet verot 22.10.

 • 25. lokakuuta: ennakkoveron eräpäivä
  Onko sinulla vuokratuloja tai myyntivoittoja, joista tulee maksaa ennakkoveroa? Muista eräpäivä 25.10.2021!

 • 31. lokakuuta: halloween
  Kurpitsojen ja kummitusten juhlaa, halloweenia, vietetään vuosittain lokakuun viimeisenä päivänä. Halloween ei kuulu virallisesti suomalaisiin juhlapäiviin, mutta sitä on alettu viettää myös Suomessa yhä enemmän, ja sille on muodostunut asema kaupan alan vuosikalenterissa. Onko yritykselläsi verkkokauppa? Mieti, voisitko rakentaa halloweenin ympärille tarjouskampanjan!

 • 31. lokakuuta: vuoden 2020 verotuksen päättyminen
  Vuoden 2020 verotus päättyy lokakuun viimeinen päivä ja Verohallinto on toimittanut vuoden viimeiset verotuspäätökset asiakkailleen.


Tarvitseeko yrityksesi pääomaa lokakuun hankintoihin tai verojen maksuun? Qredin yrityslaina soveltuu kaikkiin yrityksen rahantarpeisiin ja sen saa käyttöön vain päivässä. Mikäli tarvitset yrityslainaa verojen maksuun tai investointeihin, täytä lainahakemus sivuillamme, niin saat yrityskohtaisen tarjouksen. Tarjouksen pyytäminen on maksutonta, eikä sido ottamaan lainaa.🇸🇪 Sverige
🇳🇱 Nederland
🇫🇮 Suomi
🇩🇰 Danmark
🇳🇴 Norge
🇧🇷 Brazil