Yrityksen kevätsiivous

Yrityksen kevätsiivous

Yrityksen kevätsiivous

Yrityksen kevätsiivous

Read time:
Lästid:
Read time:
Lukuaika:
Read time:
Læsetid:
Read time:
Leestijd:
Read time:
Leestijd:
2
mins
minuter
mins
minuuttia
mins
minutter
mins
minuten
mins
minuten
Yrityksen kevätsiivous

Qredin tiimi

Yksi kevään merkeistä on tietenkin kevätsiivous. Sitä ollaan suunnittelemassa varmasti useimmissa kodeissa, mutta sille olisi tilausta myös yrityksissä. Nyt en tarkoita tilojen siivoamista tai pölyjen pyyhkimistä (vaikka nämäkin ovat ratkaisevan tärkeitä!) vaan yrityksen sisäistä inventaariota.

Silloin olisi hyvä hetki käydä läpi yrityksen taloudellinen tilanne, työntekijöiden toimenkuva, viestintä, tuotteet, kansiot, ö-mapit, meilit...

Päätä vihdoinkin, mitä rikkinäisille/vahingoittuneille/vanhentuneille tuotteille tehdään. Tee tilaa uusille ideoille. Siivoa verkkosivultasi pois vanhat kuvat ja tekstit, jotka eivät ole enää voimassa. Tee johtopäätöksiä työntekijöittesi asemasta/toimenkuvasta ja tee niistä aiheelliset muutokset. Laita eri paperit, kuitit ja meilit järjestykseen ja lajittele ne. Heitä pois kaikki se, joka ei ole koskaan tärkeä ollutkaan ja jota ei varmasti enää tarvita. Tulet olemaan itsellesi kiitollinen koko loppuvuoden.

Kevätostojen aika

Asiakkaidemme keskuudessa on paljon yrityksiä, joiden liiketoimintaan kevääntulo vaikuttaa paljon. Rakennusala on varmasti suurin yksittäinen toimiala, mutta terassit ja ravintolat tulevat hyvänä kakkosena. Hyvinvointialan ammattilaiset huomaavat kaiketi asiakkaidensa lisääntyvän innostuksen omaan kroppaansa ja fitness-yrittäjät taas asiakkaidensa muuttuvan lupauksiaan ja sovittuja aikatauluja kunnioittaviksi kuntoilijoiksi. Vaatekaupoissa liikkuu enemmän ostajia ja piharemonttia suunnittelevat ovat taas pian liikkeellä. Asiakkaat ovat hyväntuulisia ja valmiita tiettyjen uhrausten tekoon. Luonto herää eloon, puhkee kukkaan ja ihmiset ovat positiivisella mielellä.

Yrittäjille tämä merkitsee lisää menekkiä, varastoa, työntekijöitä. Asiakkaanamme tiedät, että meiltä saa nopeasti lainatarjouksen, jos ylimääräiseen rahoitukseen on tarvetta. Rahat ovat tarvittaessa yrityksesi tilillä vähän pankistasi riippuen, mutta yleensä vielä samana päivänä.

Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä ja pyytää lainatarjousta.

Newsletter

By submitting my data, I agree to Qred’s processing of personal data. You can read more in our privacy policy.

🇸🇪 Sverige
🇳🇱 Nederland
🇫🇮 Suomi
🇩🇰 Danmark
🇧🇪 België
🇧🇷 Brazil

Tilaa uutiskirjeemme

Lähettämällä tiedon annan Qredille luvan käsitellä henkilötietojani. Voit lukea lisää tietosuojakäytännöstämme.

🇸🇪 Sverige
🇳🇱 Nederland
🇫🇮 Suomi
🇩🇰 Danmark
🇧🇪 België
🇧🇷 Brazil