Voita henkilökohtainen valmennus ja tuplaa liikevaihtosi

3/7/2023
2
minuuttia
Voita henkilökohtainen valmennus ja tuplaa liikevaihtosi

Qredin tiimi

Jokapäiväisten askareiden hoitaminen, yrityksen kasvattaminen ja liiketoiminnan jatkuva kehittäminen ovat yrittäjyyden ytimessä, jotta yrityksen pyörät pysyvät pyörimässä. Jokainen yrittäjä unelmoi menestyvästä ja kannattavasta yrityksestä, joka jättää jälkensä markkinoille. Menestys tuo myös taloudellista vapautta ja mahdollistaa yrittäjälle toivotun arjen.

Mutta kuinka voit saada vauhtia yrityksesi liikevaihtoon? Tässä kilpailussa sinulla on mahdollisuus tehdä juuri se, sillä voit voittaa 1 000 euron arvoisen valmennuksen, joka auttaa sinua tuplaamaan liikevaihtosi!

Osallistu kilpailuun

Kilpailuun osallistuminen on ensimmäinen askel matkalla kohti menestystä. Marika Rothin vetämä yrittäjän intensiivivalmennus on suunniteltu auttamaan yrittäjää löytämään tapoja parantaa liiketoimintaa ja kehittää yrityksen toimintaa niin, että yrityksen liikevaihto saadaan kasvuun. Valmennus räätälöidään yrityksen tilanteen, tavoitteiden ja haasteiden mukaisesti.

Marika Roth on tehnyt työtä valmennuksen, liiketoiminnan kehittämisen ja rahoituksen parissa lähes 15 vuotta. Viimeisen seitsemän vuoden aikana hän on valmentanut, kouluttanut ja mentoroinut lähes 2000 yrittäjää tai organisaatiota.

Marikan käytännönläheiset, selkeät ja kannustavat valmennukset vievät yrittäjää kohti kannattavampaa liiketoimintaa. Tavoitteena on nostaa yrityksen myyntiä niin, että yrittäjä voi luoda itselleen omannäköisen arjen. Intensiitivalmennuksessa mennään suoraan asiaan, yrityksen tilannetta ja tavoitteita kuunnellen. 

Tämän arvokkaan valmennuksen avulla voit oppia, miten voit parantaa myyntiäsi ja markkinointiasi, saada lisää näkyvyyttä, tavoittaa relevanttia kohdeyleisöä ja optimoida liiketoimintaprosessejasi. Asiantunteva valmentaja auttaa sinua kehittämään liiketoimintaasi ja saavuttamaan tavoitteesi nopeammin kuin koskaan aiemmin.

Kilpailuun osallistuminen on helppoa. Täytä vain alla oleva lomake ja napsauta “Osallistu kilpailuun”. Kilpailu sulkeutuu 20.8.2023 klo 23:59. Olemme voittajaan yhteydessä henkilökohtaisesti kilpailuajan päätyttyä. 

Osallistu tähän kilpailuun ja anna yrityksellesi se tarvittava nytkähdys kohti kannattavampaa liiketoimintaa. 

Osallistu kilpailuun täällä!

🇸🇪 Sverige
🇳🇱 Nederland
🇫🇮 Suomi
🇩🇰 Danmark
🇳🇴 Norge
🇧🇷 Brazil