Viikon yritys: Tamancha Import & Export AB

29/6/2016
1
minuuttia
Viikon yritys: Tamancha Import & Export AB

Qredin tiimi

Tamancha Import & Export AB - ekologista afrikkalaista kahvia pientuottajilta

Tamancha on Béatrice Vinbergin johtama yritys. Béatrice on syntyperäinen Rwandalainen jolla kahvi on ollut perheelle tärkeässä roolissa, koska hänen äitinsä pyörittää kahviviljelmää. Béatrice itse on ehtinyt asua Ugandassa, Keniassa ja Tanzaniassa, jossa hän on käynyt kauppaa kahvin kanssa joka on opettanut häntä erottamaan eri tyyppisiä kahvipapuja toisistaan. Hän on itse erikoistunut itä Afrikkan alueilta tuleviin kahvipapuihin. Beatrice on asunut Ruotsissa 1980 luvulta lähtien ja pyrkii intohimoisesti perehdyttämään muita Rwandan kultturiin ja siinä samalla opastamaan pohjoismaalaisia kahvikulttuurin saloihin.

ZAZA Specialty Coffee on ekologinen kahvi Rwandasta jota viljellään laavaperäiseen maaperään 1600-2000 metrin korkeudella, ilman kemiallisia torjunta-aineita. Lisäaineeton puhdas kahvi 100%:sti itä afrikkalaisista Bourbon pavuista. ZAZA on Tamachan tulkinta siitä miltä kahvin tulisi maistua. Paahtaminen tehdään tietysti ikivanhan perheen oman reseptin mukaisesti. Maku on mieto, hieman kostea jossa voimakas tuoksu sekä vivahteita sitruunasta ja suklaasta.

Yrityksen asiakkaisiin kuuluu muun muassa ruotsin isoimpiin kahvivalmistajiin lukeutuva Arvid Nordquist sekä Johan & Nyström Kafferostare & Tehandlare.

Miten Beatrice päätyi Qred yrityslainan nettisivutolle? Tamachalla oli tarvetta pienehkölle yrityslainalle jolloin hän turvautui Qred yrityslainaan.

Voit tutustua tarkemmin Tamachan toimintaan: http://tamancha.se/  tai  www.facebook.com/Tamancha-453159251503115/?fref=ts

Tapaamme viikoittain monta kiinnostavaa yritystä jotka mielestämme ansaitsevat tulla huomioiduksi. Pyrimme joka viikko valitsemaan yhden tällaisen yrityksen johon tutustumme tarkemmin ja jonka tarinan haluamme jakaa kanssasi - Kyseistä yritystä kutsumme "Viikon Yritykseksi"

🇸🇪 Sverige
🇳🇱 Nederland
🇫🇮 Suomi
🇩🇰 Danmark
🇳🇴 Norge
🇧🇷 Brazil