Uuden yrityksen rahoitus

29/9/2020
2
minuuttia
Uuden yrityksen rahoitus

Ulla Helanti

Marketing Manager
Qred

Oletko perustamassa omaa yritystä tai hiljattain perustanut yrityksen? Onneksi olkoon!

Yrittäjyys on yhteiskuntaamme kantava voima. Yrittäjäksi ryhtyessäsi olet astunut polulle, joka on pitkä ja mutkikas, mutta jonka taivaltaminen palkitsee. Jotta yritystoimintasi saa hyvän alun, olemme koonneet tähän kirjoitukseen vinkkejä uuden yrityksen rahoitukseen.

Lue tästä 8 vinkkiä tuoreelle yrittäjälle!

Mihin yritys tarvitsee rahoitusta?

Yrityslainaa voi hyödyntää huippusesonkiin valmistautuessa tukipilarina, matalasesonkia pehmentävänä puskurina, ja yrityksen kasvuinvestointien mahdollistajana.

Liiketoiminnan alkutaipaleella useat erilaiset investoinnit ovat ajankohtaisia. Ennen yrityksen kassavirran käynnistymistä yrittäjä tarvitsee investointien rahoittamiseen joko säästöjä tai lainaa. Yrityslaina sopii hyvin yrityksen investointien rahoittamiseen niin yrityksen alkuvaiheessa kuin myös myöhemmin liiketoiminnan kasvuinvestointeja tehtäessä.

Yrityslaina voi tulla tarpeen esimerkiksi

  • henkilöstöä palkatessa
  • varastoa kasvattaessa
  • markkinointiin panostaessa
  • laitteisiin investoidessa
  • toimitiloja ostaessa tai vuokratessa
  • kulkuneuvojen hankinnassa


Terveysalan myymälä Kantapaja hyödynsi yrityslainaa liiketoimintansa alussa kattavan varaston ja monipuolisen tuotevalikoiman varmistamiseksi. Katso tästä Kantapajan tarina!

Mistä haen yritykselleni rahoitusta?

Yritystoiminnan rahoittamiseen löytyy useita eri vaihtoehtoja. Eri vaihtoehdot soveltuvat eri yrityksille ja eri tarpeisiin. Mahdollisuuksiin kannattaa tutustua huolella, jotta löytää omiin tarpeisiinsa parhaiten istuvan vaihtoehdon.

Lue tästä 7 vinkkiä yrityslainan hakemiseen!

Oletko vasta aloittamassa liiketoimintaa?

Jos olet vasta ottamassa ensimmäisiä askeleita kohti yrittäjyyttä ja suunnittelemassa yrityksen perustamista, tutustu starttirahan hakemiseen. Aloittavan tai äskettäin liiketoiminnan aloittaneen yrittäjän kannattaa ottaa selvää myös Finnveran tarjoamista mahdollisuuksista.

Onko uuden yrityksen ensiaskeleet jo otettu?

Anna Qredin auttaa sinua. Me voimme tarjota vakuudetonta yrityslainaa yrityksellesi heti, kun sen ensiaskeleet on otettu ja liikeideasi tuntuu toimivan. Täytä sivuillamme lainahakemus, niin olemme sinuun yhteydessä. Lainahakemuksen täyttäminen vie vain minuutin, eikä sido sinua ottamaan lainaa. Voit siis hyvin myös vaan kokeilla, kuinka paljon yrityksesi olisi mahdollista saada yrityslainaa. Hakemuksen täytettyäsi saat meiltä lainatarjouksen tunnissa. Jos päätät tarttua siihen, voit allekirjoittaa lainasopimuksen sähköisesti vaikka saman tien. Me teemme pankkisiirron tilillesi samana päivänä, kun hyväksyt sopimuksen. Tällöin rahat ovat pankistasi riippuen tililläsi vielä saman päivän aikana tai viimeistään seuraavana pankkipäivänä.  

Jos haluat kuulla lisää yrityslainoistamme, asiantuntevat ja ystävälliset asiakasneuvojamme vastaavat mielellään kysymyksiisi. Tavoitat meidät sähköpostitse osoitteesta asiakaspalvelu@qred.com sekä puhelimitse numerosta 09-424 503 99 (pvm/mpm) arkisin klo 8–18.

Onnea yrittäjyyden polulle toivottaen
Qredin tiimi

🇸🇪 Sverige
🇳🇱 Nederland
🇫🇮 Suomi
🇩🇰 Danmark
🇳🇴 Norge
🇧🇷 Brazil