Unohda stigma ja kasva yrityslainalla!

6/2/2020
2
minuuttia
Unohda stigma ja kasva yrityslainalla!

Ulla Helanti

Marketing Manager
Qred

Rahan lainaamisella on yhä negatiivinen leima. Erityisesti yrityslainoista puhuttaessa. Monet ajattelevat, että lainaa ottava yritys on epäonnistunut tai sen yritysidean on oltava huono. Tässä mennään kuitenkin täysin metsään. Tiedetään, että esimerkiksi asuntovelallinen tekee sijoituksen ottaessaan asuntolainan. Miksi lyhytaikaisiin yrityslainoihin suhtaudutaan kielteisesti? Tämä stigman haluamme pyyhkiä pois. Todellisuudessa yrityslaina voi hyödyttää yritystä useissa eri tilanteissa ja toimia sen kasvun mahdollistajana. Lue kirjoituksemme ja kasva yrityslainalla.

Kasva fiksusti yrityslainalla

Verkosta nopeasti haettava yrityslaina sopii loistavasti yrityksen lyhyenkin tähtäimen rahoitustarpeisiin, ja eroaa näin perinteisestä pitkäaikaisesta pankkilainasta. Perinteinen pankkilaina järjestetään yleensä kerrallaan vähintään kolmeksi vuodeksi. Verkkopohjaisen yrityslainan kesto voi olla joustavasti mitä tahansa muutamasta kuukaudesta puoleentoista vuoteen. Laina soveltuu siten hyvin yrittäjän muuttuviin tarpeisiin. Yrityslainaa voi hyödyntää huippusesonkiin valmistautuessa tukipilarina, matalasesonkia pehmentävänä puskurina, ja yrityksen kasvuinvestointien mahdollistajana.

Investoi ja kasva

Yrityslaina sopii hyvin yrityksen investointien rahoittamiseen. Mihin investoida lyhyellä aikavälillä?

Investoi esimerkiksi

 • varastoon
 • markkinointiin
 • toimitiloihin
 • kulkuneuvoihin
 • henkilöstöön
 • laitteisiin.

Varaudu huippusesonkiin

Osalla yrityksistä sesonkivaihtelut ovat hyvin suuria. Yrityslaina auttaa yritystäsi valmistautumaan huippusesonkiin ja mahdollistaa tavoitteiden saavuttamisen kausiluonteisessa työssä.

Voit hyödyntää yrityslainaa huippusesonkiin valmistautuessa esimerkiksi

 • varaston laajentamiseen
 • lisätyövoiman palkkaamiseen
 • asiakastilojen kasvattamiseen.

Pehmennä matalasesonkia

Kiireisen sesongin päättyminen ja hiljaisempaan kauteen siirtyminen voivat puolestaan vähentää hetkellisesti toiminnan tuloja. Menot tulee kuitenkin myös matalasesongin aikana saada katettua ja tässä yrityslaina auttaa.

Hyödynnä yrityslainaa esimerkiksi

 • verojen maksuun
 • palkanmaksuun
 • vuokranmaksuun
 • toimittajalaskujen maksamiseen.

Yrityslainaa yksinkertaisesti ja nopeasti

Me Qredillä haluamme tehdä yrityslainan hakemisesta sinulle mahdollisimman selkeää ja yksinkertaista, jolloin voit itse keskittyä täysillä liiketoimintaasi ja sen kehittämiseen. Meillä tiedät aina, mitä lainasta maksat. Lainoillamme on yrityskohtainen kiinteä kuukausimaksu ilman aloitus- ja lopetusmaksuja tai muita piilokuluja. Voit myös halutessasi maksaa lainasi pois koska tahansa ilman lisäkustannuksia.  

Haluatko kasvattaa yritystäsi? Lainahakemuksen täyttäminen vie sinulta vain minuutin ja saat lainatarjouksen tunnin sisällä. Hakemuksen jättäminen on täysin ilmaista, eikä sido mihinkään. Voit siis rauhassa ennen päätöksentekoa selvittää, kuinka paljon saisit lainaa ja millaisella maksuajalla. Hyväksyttyäsi lainatarjouksen maksamme rahat saman päivän aikana.

Jos tarvitset yrityslainaa, jätä meille hakemus klikkaamalla “hae lainaa” -nappia.

Kasvua ja menestystä liiketoimintaan toivottaen
Qredin tiimi

🇸🇪 Sverige
🇳🇱 Nederland
🇫🇮 Suomi
🇩🇰 Danmark
🇳🇴 Norge
🇧🇷 Brazil