Träffa kunden Stoflight Academy i Västerås

Träffa kunden Stoflight Academy i Västerås

Träffa kunden Stoflight Academy i Västerås

Träffa en av våra kunder - Stoflight Academy. Vi fick följa med under en dag på utbildningen och se hur de har det. Se intervjun!

Träffa kunden Stoflight Academy i Västerås

Read time:
Lästid:
Read time:
Lukuaika:
Read time:
Læsetid:
Read time:
Leestijd:
Read time:
Leestijd:
3
mins
minuter
mins
minuuttia
mins
minutter
mins
minuten
mins
minuten
Träffa kunden Stoflight Academy i Västerås

Christian Billing

Content and Social Media Manager
Qred AB

Under en solig junidag fick vi träffa en lite annorlunda typ av kund. Även om vi har kunder i de allra flesta branscher, så är det sällan vi får flyga under de besök vi gör ute hos våra kunder.

Idag fick vi alltså det. Men vi fick lära oss otroligt mycket annat om flygning och hur man utbildar sig till pilot. Visste du t ex att turbulens bl a orsakas av de olika temperaturskillnaderna i marken och att det är därför det upplevs som mindre turbulent att flyga över t ex sjöar, som är jämnare än en skog eller ett bergsområde?

En student i simulatorn.

Stoflight skiljer sig från andra utbildare

Stoflight utbildar alltså piloter som får anställning hos alla de stora kommersiella flygbolagen i världen. Den stora USP:en (unique selling proposition) är att de använder sig av instruktörer som är aktiva piloter på stora flygbolag som SAS, Norwegian, etc. Då får de instruktörer som är uppdaterade på det allra senaste inom flygning och hur allting egentligen går till när man arbetar som pilot.

Undervisning på engelska

Stoflight har sitt eget campus ett stenkast från flygplatsen och kurslokalerna. Det innebär att man är otroligt attraktiv för utländska studenter och man har ca 27 olika nationaliteter representerade på sina utbildningar.

Även om vi bara hade svenska studenter hade vi haft utbildningen på engelska eftersom att det är så viktigt att kunna det när man väl börja arbeta som pilot, berättar Sarmad Raqib som är marketing director.

Besök Stoflight Academy

Du kan läsa mer om utbildningarna på Stoflights hemsida.

Qred fanns där från början

Sedan Stoflight grundades år 2015 har Qred funnits där som en finansieringspartner för att lösa tillfälliga behov av likviditet. De har aldrig behövt ha lånen särskilt länge, vilket de uppger som en stor fördel med Qred gentemot t ex en traditionell storbank där man sitter fast i långa löptider.

Vi vill inte låsa upp våra kunder eller tvinga dem att betala mer än nödvändigt. Därför är det roligt att se kunder som Stoflight där man har förstått hur man kan använda vår produkt på bästa sätt, förklarar Andrea Romander som är Head of PR and Communication på Qred.
Andrea och Jason från Qred

Tack för besöket!

Newsletter

By submitting my data, I agree to Qred’s processing of personal data. You can read more in our privacy policy.

🇸🇪 Sverige
🇳🇱 Nederland
🇫🇮 Suomi
🇩🇰 Danmark
🇧🇪 België
🇧🇷 Brazil

Tilaa uutiskirjeemme

Lähettämällä tiedon annan Qredille luvan käsitellä henkilötietojani. Voit lukea lisää tietosuojakäytännöstämme.

🇸🇪 Sverige
🇳🇱 Nederland
🇫🇮 Suomi
🇩🇰 Danmark
🇧🇪 België
🇧🇷 Brazil