Toiminimelle lainaa

4/9/2017
2
minuuttia
Toiminimelle lainaa

Qredin tiimi

Toiminimellä elinkeinoaan harjoittavat yrittäjät ottavat meihin usein yhteyttä ja kyselevät heidän mahdollisuudestaan saada lainaa. Asiakkaistamme on suuri osa toiminimellä toimivia yksityisyrittäjiä, joten lainan myöntäminen toiminimelle on meille hyvin tuttua.

Lainapalvelumme koskee yksinomaan yrityksiä, myönnämme yrityslainaa osakeyhtiöille, avoimille yhtiöille, kommandiittiyhtiöille ja toiminimille tietenkin. Asiakkainamme on toiminimellä harjoittavia yrittäjiä hyvin monista elinkeinon alueista ja kaikki ovat yhtä tervetulleita asiakkaiksemme. Kun yritykset hakevat meiltä lainaa, tutkimme ensimmäiseksi, miten liiketoiminta sujuu, minkälainen kassavirta yrityksellä on, onko muita lainoja, ketkä ovat yrityksen vastuuhenkilöt jne. Kun nämä numerot ovat tiedossamme, teemme lainatarjouksen.

"Toiminimen ollessa kyseessä liiketoiminnan tunnuslukuja ei ole olemassa, joten silloin lainatarjouksen tekeminen vie hieman enemmän aikaa"

Osakeyhtiöiden tilinpäätöstiedot ja muut tunnusluvut ovat helposti löydettävissä ja siksi lainapäätös onkin rahoitusneuvojallemme nopea toimitus. Toiminimen ollessa kyseessä näitä em. tietoja ei ole olemassa, joten silloin lainatarjoukseen laatimiseen menee hieman enemmän aikaa. Tällöin keskustelemme puhelimessa pidempään ja perusteellisemmin toiminimen haltijan kanssa ja pyrimme saamaan tarvitsemamme tiedot tällä tavoin. Näiden keskustelujen jälkeen meillä on tarvitsemamme tieto ja sen tarkistettuamme, teemme lainatarjouksen.

Jatko onkin sitten ihan samanlainen oli kyseessä laina toiminimelle tai ei. Lähetämme lainatarjouksen tunnin sisällä vastaanotettuamme hakemuksen. Se pohjautuu siihen tietoon, joka meillä yrityksestä/yrittäjästä on. Tämä tarjous lähetetään sekä tekstiviestinä että sähköpostina ja se on 7 päivää voimassa. Jos yrittäjä ei siihen sinä aikana tartu, tarjous vanhenee. Jos taas tarjouksemme hyväksytään, siirrämme lainasumman monessa tapauksessa jo saman päivän aikana yrityksen tilille.

Miten lainaa toiminimelle haetaan

Täytät millä vain sivullamme näkyvän lainahakemuksen. Siinä menee alle minuutti, tarvitsemme lainasumman lisäksi Y-tunnuksesi, sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron, josta saamme sinut kiinni. Klikattuasi hakemuksen menemään päädyt toiselle sivulle, jossa kysytään hieman lisää tietoa, mutta jos sinulla on kiire tai jostain muusta syystä et halua näitä tietoja täyttää, se ei haittaa. Joka tapauksessa olemme jo vastaanottaneet hakemuksesi.

Soitamme sinulle hyvin nopeasti hakemuksesi saapumisen jälkeen. Sitten me teemme sinulle tarjouksen, jonka joko hyväksyt tai sitten päätät, ettet tarvitsekaan yrityslainaa ja tarjous vanhenee. Jos päätät ottaa tarjouksemme vastaan, siirrämme rahat yrityksesi tilille samana päivänä. Pankistasi riippuen, lainasumma on tililläsi joko samana päivänä tai viimeistään seuraavana arkipäivänä.

🇸🇪 Sverige
🇳🇱 Nederland
🇫🇮 Suomi
🇩🇰 Danmark
🇳🇴 Norge
🇧🇷 Brazil