Tärkeät päivämäärät yrittäjälle marraskuussa 2021

2/11/2021
3
minuuttia
Tärkeät päivämäärät yrittäjälle marraskuussa 2021

Ulla Helanti

Marketing Manager
Qred

Mikä on yrittäjälle ajankohtaista marraskuussa 2021? Lue lista yrityksen tärkeistä päivämääristä.


Marraskuu 2021: Yrityksen tärkeät päivämäärät

5. marraskuuta: Rakentamisilmoitukset

Syyskuun rakentamisilmoitusten tulee olla perillä Verohallinnossa 5.11.2021. Rakentamisilmoitus tulee antaa työmaalla tehdyistä rakentamis-, korjaus- tai kunnossapitotöistä. Lue lisää rakentamisilmoituksista täältä.


11. marraskuuta: Singles’ Day

Singles’ Day eli sinkkujen päivä on Kiinasta lähtöisin oleva päivä, jona juhlitaan ihmisten sinkkuutta. Miksi sinkkuuden päivä on merkittävä yrittäjille? Siksi, koska siitä on kasvanut verkkokaupan suurin ostopäivä maailmanlaajuisesti mitattuna. Suomeen Singles’ Day on rantautunut vasta viime vuosina, mutta siitä on nopeasti tullut merkittävä kauppapäivä myös Suomessa.


12. marraskuuta: työnantajasuoritusten eräpäivä

Lokakuun työnantajan sairausvakuutusmaksun ja ennakonpidätysten eräpäivä on 12.11.2021.


12. marraskuuta: Oma-aloitteisten verojen eräpäivä

Oma-aloitteiset verot ja arvonlisävero tulee ilmoittaa ja maksaa 12.11.2021. Tämä koskee sekä neljännesvuosittain ilmoitettavia veroja heinä–syyskuun osalta että kuukausittain maksettavia veroja syyskuun osalta. Lue lisää oma-aloitteisista veroista täältä.


14. marraskuuta: Isänpäivä

Isät ovat juhlapäivänsä ansainneet ja heitä juhlitaan 14.11.2021. Isänpäivän voi huomioida liiketoiminnassa monella tavalla. Jos isät ovat yrityksesi kohderyhmää, voit suunnitella isänpäivän kampanjan tai alennuksen. Juhlapäivät ovat myös hyvää aikaa sosiaalisen median postauksiin. Toivota isille onnea yrityksesi sometilillä. 


22. marraskuuta: arvonlisäveron yhteenvetoilmoitus

Lokakuun arvonlisäveron yhteenvetoilmoitus EU-kaupasta tulee antaa 22.11.2021.


22. marraskuuta: eräpäivä lokakuun yhteenvedolla oleville erääntyneille veroille

Yhteenveto kokoaa maksamattomat verot. Yhteenvedon lisäksi maksamattomat verot ovat nähtävissä OmaVerossa.


26. marraskuuta: Black Friday

Perjantaina 26.11. vietetään Black Fridayta. Musta perjantai on Yhdysvalloista lähtöisin oleva shoppailupäivä, jota vietetään kiitospäivän jälkeisenä perjantaina, eli marraskuun neljännen torstain jälkeisenä perjantaina. Black Friday on rantautunut Suomeen 2 000-luvulla ja sittemmin siitä on tullut täälläkin yksi isoimmista myyntipäivistä koko vuonna. Monet ihmiset ovat silloin ostohousut jalassa ja tuona yksittäisenä päivänä yrityksen on mahdollista takoa sellaisia myyntejä, joihin tavallisesti menisi viikkoja. Kyseinen päivä kannattaakin huomioida kampanjatarjouksia ja markkinointia miettiessä. 


29. marraskuuta: Cyber Monday

Cyber Monday on Black Fridayn jälkeinen maanantai. Aikaisemmin Black Friday oli enemmän kivijalkamyymälöiden alennuspäivä ja Cyber Monday oli verkkokauppoja varten. Nykyään kuitenkin molempina päivinä yritykset tarjoavat alennuksia sekä fyysisissä myymälöissä että verkkokaupassa. Black Fridayn ja Cyber Mondayn alennusten jälkeen yritykset siirtyvät joulukampanjoihin.


Onko yrityksesi valmis marraskuun suuriin myyntipäiviin ja joulumyyntiin? Mikäli yrityksesi tarvitsee rahoitusta varaston hankkimiseksi, henkilöstön palkkaamiseksi tai juoksevien kulujen kattamiseksi, voit hakea Qredin yrityslainaa avuksi. Joustava yrityslainamme soveltuu yrityksen jokaiseen tarpeeseen. Täytä hakemus nyt, niin saat yrityksellesi räätälöidyn tarjouksen hetkessä!

🇸🇪 Sverige
🇳🇱 Nederland
🇫🇮 Suomi
🇩🇰 Danmark
🇳🇴 Norge
🇧🇷 Brazil