Sinun Kauneus- ja Komeuspalvelusi Qred Yrityslainan videolla

3/1/2018
3
minuuttia
Sinun Kauneus- ja Komeuspalvelusi Qred Yrityslainan videolla

Qredin tiimi

Helppo ja luotettava Qred Yrityslaina kasvun tueksi


Espoolainen kauneusalan yritys Sinun kauneus- ja komeuspalvelut K & K tarjoaa monipuolisesti erilaisia ihon laatua parantavia hoitoja. Yritys on nuori ja kasvava. Kasvun tueksi otti yrittäjä Tanja Kaikkonen Qred Yrityslainan, joka mahdollisti muun muassa varaston kasvattamisen sekä markkinointiin panostamisen. Yrityslainan hakuprosessi oli helppo ja selkeä.

Sinun kauneus- ja komeuspalvelut K & K on perustettu vuonna 2017. Yrityksen toimitilat sijaitsevat Espoon Matinkylässä. Kosmetologiyrittäjänä toimiva Tanja Kaikkonen on aina ollut kiinnostunut kauneudesta, ja lopulta harrastus muuttui ammatiksi.

– Tarjoan palveluita kaikenikäisille miehille ja naisille. Palveluihin kuuluvat erilaiset hemmotteluhoidot, kasvo-, jalka-, käsi- ja vartalohoidot sekä laitehoidot. Aluksi aina haastattelen asiakkaan selvittääkseni, millaisia tuloksia hän haluaa. Lopputulos on minulle tärkeä. Palvelen asiakkaita henkilökohtaisesti ja hyvällä fiiliksellä, Kaikkonen kertoo.

– Elämä on nykyään stressaavaa ja hektistä. Ihmiset etsivät rauhaa sekä tapoja rentoutua. Yksi hyvä vaihtoehto siihen on esimerkiksi meiltä löytyvä aromahieronta.

Yrittäjäksi ryhtyminen oli luontainen vaihtoehto

Kaikkosen päätös yrittäjäksi lähtemisestä syntyi helposti. Omien sanojensa mukaan hänen luontoonsa sopii paremmin yrittäjänä kuin työntekijänä toimiminen, koska yrittäjänä vastuu on hänellä itsellään. Yrittäjänä hän voi myös itse määritellä ne tavoitteet sekä tulokset, jotka haluaa saavuttaa, ja sitten kulkea kohti niitä.

– Kun ryhdyin yrittäjäksi, tein tarkat suunnitelmat ja etsin sopivat tilat. Minun oli myös mietittävä, missä tilojen olisi hyvä sijaita, millaista markkinointia teen ja millaisia palveluita tarjoan.

– Tutkin asioita tarkkaan ja otin selvää, millaisia palveluita asiakkaat haluavat ja etsivät, Kaikkonen summaa.

Luotettava ja helppo kokonaisuus

Qred Yrityslaina tuli Kaikkoselle tutuksi, kun hyvin liikkeelle lähtenyt yritystoiminta alkoi kasvaa. Kasvun tueksi päätti hän ottaa yrityslainan.

– Jokaiselle yritykselle ja yrittäjälle tulee sellaisia pisteitä, kun pitäisi ottaa seuraava askel. Siihen seuraavaan askeleeseen tarvitsee usein myös rahaa.

– Valitsin Qred Yrityslainan, koska yritys vaikutti luotettavalta ja laina helposti hankittavalta, Kaikkonen muistelee.

”Asiakaspalvelu oli todella ystävällistä ja miellyttävää”

Ensivaikutelma piti myös paikkansa, sillä Kaikkosen mukaan lainaprosessi osoittautui hyvin lyhyeksi sekä helpoksi. Hän täytti hakemuslomakkeen internetissä. Sen jälkeen Qrediltä soitettiin ja tarvittavat asiat käytiin läpi vielä puhelimitse keskustellen. Sitten päätös lainan myöntämisestä oli valmis.

– Hakemuslomake oli riittävän lyhyt. Siinä olivat esillä tärkeimmät perusasiat ja sen täyttäminen oli helppoa.

– Asiakaspalvelu oli todella ystävällistä ja miellyttävää. Minulle tärkeää oli myös se, että kaikki oli selkeää. Minun oli helppo ymmärtää, mistä on kyse, Kaikkonen kuvailee.

Yrityslaina kasvun tukena

Yrityslainan avulla Kaikkonen on esimerkiksi kasvattanut Sinun kauneus- ja komeuspalveluiden varastoa. Kosmetologille on tärkeää, että tuotevalikoima on riittävän laaja. Yrityslainan avulla on myös suunniteltu, painettu ja jaettu uudet esitteet suoraan postilaatikkoihin. Markkinointi on tuottanut jo selvää tulosta tuoden uusia asiakkaita.

– Markkinointi on tärkeä ja pakollinen osa yrityksen toimintaa. Omia palveluitaan pitää myydä koko ajan. Uusia asiakkaita on etsittävä, ja vaikka oma asiakaskunta olisikin jo rakennettu, niin pitää yrityksen silti liikkua aina eteenpäin. Se tarkoittaa kasvua, Kaikkonen painottaa.

– Tulevaisuus näyttää ihan hyvältä, koska kauneusala on kasvava bisnes. Ihmiset haluavat olla terveitä ja kauniita. Me olemme täällä mielellämme avuksi, Kaikkonen hymyilee.

🇸🇪 Sverige
🇳🇱 Nederland
🇫🇮 Suomi
🇩🇰 Danmark
🇳🇴 Norge
🇧🇷 Brazil