Sallan lihakauppa Qred Yrityslainan videolla

3/1/2018
2
minuuttia
Sallan lihakauppa Qred Yrityslainan videolla

Qredin tiimi

Lihakauppias Mohamed Elmassry: ”Qred Yrityslaina toimii kuin taika”

Kouvolassa Sallan Lihakauppaa pyörittävä yrittäjä Mohamed Elmassry on ottanut lainaa Qredilta kahdesti. Elmassryn mielestä Qred on paras väylä yrityslainaan ja laina on mahdollista saada hyvinkin lyhyessä ajassa.

Viisi vuotta yrittäjänä Suomessa työskennellyt Mohamed Elmassry perusti Kouvolaan Sallan Lihakaupan maaliskuussa 2015. Lähiruokaa myyvällä lihakaupalla menee hyvin, mutta äkillinen tarve lainalle iski, kun kaupan lihamylly meni jokin aika sitten rikki.

– Uusi lihamylly maksaa 5 000 euroa ja tarvitsin sitä varten äkillisesti lainan. Olin yhteydessä Qrediin ja 1,5 tunnin kuluttua rahat olivat tililläni. En voinut uskoa sitä todeksi, Elmassry kiittelee.

Toisen lainan Elmassry tarvitsi uutta lihatiskiä varten.

– Meillä kauppa käy hyvin ja tarvitsimme kolmannen lihatiskin. Olimme Qredin kanssa jo hyvissä väleissä ja jälleen kerran sain lainan nopeasti.
”Suosittelen muillekin yrittäjille”

Elmassry on silmin nähden tyytyväinen Qrediltä saamaansa asiakaspalveluun.

– Siellä rakennetaan suhde asiakkaan kanssa ja se on oikeasti ihan paras lainafirma. Luotamme toisiimme ja meillä on hyvä suhde. He ovat kilttejä ja rehellisiä, Elmassry muotoilee.

Lihakauppias on suositellut Qrediä myös ravintoloitsijaystävilleen, jotka ovat niin ikään saaneet lainan nopeasti.

– Se on kuin taikuutta. Puoli tuntia puhelun jälkeen rahat voivat olla jo tililläsi.

Tulevaisuudessa Elmassry suunnittelee aloittavansa laajemman tuotannon makkaranvalmistuksen osalta.

– Haluan myydä makkaraa isompiin elintarvikekauppoihin ja sitä varten minun täytyy perustaa pientuotantolaitos. Sitä varten aion ottaa myös Qredin lainan, Elmassry vakuuttaa.

🇸🇪 Sverige
🇳🇱 Nederland
🇫🇮 Suomi
🇩🇰 Danmark
🇳🇴 Norge
🇧🇷 Brazil