Pienyrittäjä, auta meitä auttamaan yritystäsi!

30/3/2020
2
minuuttia
Pienyrittäjä, auta meitä auttamaan yritystäsi!

Ulla Helanti

Marketing Manager
Qred

Ajat ovat kovat maamme pienyrittäjille. He tarvitsevat kaiken mahdollisen avun. Kliseinen lausahdus "kukaan ei voi tehdä kaikkea, mutta jokainen voi tehdä jotain" sopii tähän hetkeen kuin nenä päähän. Yhdessä meidän kaikkien on kannettava kortemme kekoon auttaaksemme Suomen pienyrittäjiä.

Me Qredillä haluamme auttaa pienyrittäjiä. Kuten tähänkin saakka, autamme pienyrityksiä rahoittamalla niitä, mutta tämän lisäksi olemme käynnistäneet aivan erityisen kampanjan. Kampanjan myötä mainostamme yritystäsi sen toimialueella Facebookissa ja Instagramissa.

Kuinka osallistun?

Kuvaa lyhyt video, jossa kerrot yrityksestäsi. Esittele videolla yrityksesi, kerro, missä se sijaitsee ja miten videon katsoja eli potentiaalinen asiakas voi hyödyntää yrityksesi palveluita. Voiko hän esimerkiksi tilata ravintolastasi ruokaa kotiinkuljetuksella, tehdä ostoksia verkkokaupassasi tai ostaa lahjakortin yrityksesi palveluihin tulevaisuudessa käytettäväksi.

Kun olet tyytyväinen kuvaamaasi videoon, lähetä se meille osoitteeseen kampanja@qred.com seuraavien tietojen kanssa:

  • Yrityksen nimi ja yhteyshenkilö (yhteystietoineen)
  • Y-tunnus
  • Yrityksen kotisivu
  • Yrityksen logo jpg- tai png-muodossa
  • Millä paikkakunnilla toivot mainoksen näkyvän

Kun olet lähettänyt videosi meille, viimeistelemme sen lisäämällä videoon logosi ja antamalla asiantuntijoidemme kohdistaa sen juuri yrityksesi kohderyhmälle sosiaalisessa mediassa. Me maksamme markkinoinnin kustannukset. Toivottavasti voimme näin ohjata liikennettä verkkosivullesi tai myymälääsi sekä auttaa asiakkaita löytämään tiensä tuotteesi tai palvelusi pariin.

Yleiset osallistumisehdot

Lähettämällä videosi meille yllä olevaan sähköpostiosoitteeseen hyväksyt, että Qred julkaisee sen Facebookissa ja Instagramissa, kuten myös nettisivuillaan ja muissa kanavissa. Annat Qredille myös luvan käyttää videosi yhteydessä omaa logoaan, iskulausettaan tai muuta omaa markkinointiaan. Qred pidättää oikeuden muokata ja lyhentää videoita tarvittaessa. Olet yksin vastuussa oikeudesta mainostaa lähettämäsi videon sisältöä ja käyttää yrityksen logoa. Qredin myöntämät avustukset jaetaan videoiden saapumisjärjestyksessä. Qred markkinoi yhtä videota aluetta kohden kerrallaan kahden viikon ajan. Qred markkinoi asiakkaidensa videoita toistaiseksi. Kunkin mainoksen näyttökertojen määrä riippuu Facebookin ja Instagramin algoritmeista. Qred ei ole vastuussa siitä, että kaikki videot näytetään yhtä usein. Qred pidättää oikeuden peruuttaa tarjouksen milloin tahansa ilman varoitusta, syytä tai ilmoitusta. Sikäli kun on mahdollista, ilmoittaa Qred kampanjaan osallistuville asiakkaille, jos kampanja peruutetaan. Lähettämällä videosi meille yllä olevaan sähköpostiosoitteeseen, suostut siihen, että Qred käsittelee henkilötietojasi kampanjan yhteydessä. Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä löydät tietosuojakäytännöstämme täältä.

🇸🇪 Sverige
🇳🇱 Nederland
🇫🇮 Suomi
🇩🇰 Danmark
🇳🇴 Norge
🇧🇷 Brazil