Laskut hoituvat nyt Qred Visalla

15/11/2022
2
minuuttia
Laskut hoituvat nyt Qred Visalla

Qredin tiimi

Toiveisiinne on vastattu! Tekemämme tutkimuksen mukaan 73 % asiakkaistamme kaipasi mahdollisuutta maksaa ostolaskut osissa. Nyt se on mahdollista, sillä voit maksaa kaikki ostolaskusi Qred Visalla - kerralla tai osissa!

Yritykset joutuvat usein maksamaan laskuja suoraan yrityksen tililtä, sillä monet palveluntarjoajat eivät hyväksy korttia maksutapana. Nyt voit kuitenkin maksaa kaikki laskut yrityksesi luottokortilla ja vapauttaa rahaa esimerkiksi yllättäviin hankintoihin. Mahdollisuus tehdä nopeita ostopäätöksiä tuo turvaa yrityksen tulevaisuuteen ja toimii tärkeänä tekijänä kasvun mahdollistamisessa. 

Miten laskujen maksaminen Qred Visalla toimii?

Uusi ominaisuus löytyy Qredin mobiilisovelluksesta, jonka voit ladata App Storesta tai Google Play -sovelluskaupasta. 

Laskujen maksaminen Qred Visalla on maksutonta tammikuun 2023 loppuun asti! Voit maksaa Qred Visalla mitä tahansa laskuja, kuten sähkölaskuja tai muiden palveluntarjoajien laskuja. Poikkeuksen tähän tekevät kuitenkin esimerkiksi Qrediltä tulleet laskut. Voit käyttää laskujen maksamiseen Qred Visan jopa 45 päivän korotonta maksuaikaa. Jos kuitenkin haluat maksaa laskun osissa, avoimelle luotolle lisätään kuukausikorko, alkaen 1,95%. 

Miksi sinun kannattaa maksaa kaikki laskut Qred Visalla?

● Voit käyttää kortin jopa 45 päivän korotonta maksuaikaa

● Voit maksaa kortilla kaikki laskut, kuten sähkö- ja puhelinlaskut

● Emme peri rekisteröinti- tai vuosimaksuja tai muita piilokuluja

Lue lisää laskujen maksamisesta Qred Visalla täältä.

Qred VISA rahoittaa yrityksesi päivittäiset menot

Laskujen maksamisen lisäksi Qred Visalla voit maksaa yrityksesi ostot kaikkialla, missä Visa hyväksytään maksuvälineeksi. Kortin avulla saat maksuaikaa ostoksiin ja yrityksen tilillä on aina puskuria, jolla voi maksaa yllättäviäkin hankintoja. Kaikki kuukauden kulut on koottu yhdelle laskulle, mikä tekee ostojen seurannasta mutkatonta. Säästät myös selvää rahaa, sillä saat aina 1 % maksutapaetua jokaisen ostoksen loppusummasta.

Eikö sinulla ole vielä Qred Visaa? Hae korttia täältä!

🇸🇪 Sverige
🇳🇱 Nederland
🇫🇮 Suomi
🇩🇰 Danmark
🇳🇴 Norge
🇧🇷 Brazil