MunKaa Design

22/8/2019
1
minuuttia
MunKaa Design

Qredin tiimi

Keramiikka-alan yritys MunKaa Design valmistaa käsintehtyjä astioita yrityksille ja kuluttajille.

Keramiikka vei Minna Rusasen sydämen

Pienestä asti taiteellisesti lahjakas Minna Rusanen aloitti keramiikan valamisen opinnot ja sen jälkeen siitä muodostuikin nopeasti hänen päätyönsä. Hän valmistaa astiansa kokonaan itse, suunnittelusta lopulliseen tuotteeseen asti.

Tavoitteena aikaa kestävä design

"Tavoitteenani on tehdä suomalaisille ja ulkomaalaisille kauniita, kestäviä, aikaa kestäviä ja ajattomia astioita." Kun katsoo Minnan pajassa hänen tuotantoaan ei voi olla kuin samaa mieltä.

Yritysrahoitus auttoi materiaalikustannuksissa

"Välillä tulee isoja astiatilauksia yrityksiltä ja silloin materiaalikustannukset ovat suuret tilauksen alkuvaiheessa. Ja minä taas saan yritykselleni rahani sen jälkeen vasta, kun tilaus on toimitettu asiakkaalle."

"Töitä on joutunut tekemään todella paljon, mutta silloin kun jotain rakastaa kovasti ja on ihana tehdä, ei siinä niitä työtunteja tule laskettua. Tulevaisuus näyttää tosi hyvältä, koska minä saan tehdä työtä, jota rakastan."

Ja vielä neuvo yrittäjyyttä harkitseville:

"Uusien yrittäjien ei kannata pelätä liikaa ja menettää yöuniaan. Kun lähtee rohkeasti eteenpäin, asiat kyllä järjestyy."

Tässä MunKaa Designin video:

[embed]https://youtu.be/mchA0yxnGOc[/embed]

Minna Rusasen astioita on myynnissä monissa kotimaisen desigin liikkeissä, mutta MunKaa Designin instagramista pääset ihastelemaan niitä parhaiten.

🇸🇪 Sverige
🇳🇱 Nederland
🇫🇮 Suomi
🇩🇰 Danmark
🇳🇴 Norge
🇧🇷 Brazil